yaptiklari ayrimcilik mi bana mi oyle geliyor???

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
selam arkadaslar pek dert sayilmaz aslinda ama fikir edinmek istiyorum :44:simdi ben ve ayse diyelimm kardesim bizim aramizda sorun yok ama buyuk annemin ayrimcilik yaptigini dusunuyorum...hep der tweety ayseyi kiskaniyor
mesela ayseye bisey aldiklarinda ayse yok mesela hediye alsalar bende mesela desem ben yokken banada alirmiydiniz gibi soru sormakk kiskanclikmidir? yada soyle bisey mesela gecen gun ayseye bisey almislar bende sakasina dedimm ayseye sunu almissin felan yok almadik daha felan dedi buyuk annem sonra bize geldi banada ayseyede o dedigim seyi almislar bende fiyatini sordum keske bana almasaydiniz pahaliymis felan dedim onlari dusundum buyuk annemin verdigi cevap sonra deme ayseye aldin bana niye almadin sanki ben soyledim diye almis gibi... bide bi yerde tweety iyi soyle boyle ayse onun gibi degil dediklerinde hemen aa aysedee iyi oyle boyle felan sonrada tweety ayseyi biraz kiskaniyor dedi herkesin icinde nie kiskaniyim kardesim herseyin iyisi onun olsun isterim bigun deseler ayse iyi soyle tweety boyle dediklerinde aa tweetyde iyi derlermi merak ediyorum ama demezler ama ayrimcilik yapmasinlar...bide mesela ayse soyle soyle iyi tweety onun gibi degil die yine beni kotuluyor gibi anlamadim ben ayrimcilik varmi yoksa dedikleri gibi kiskancmiyim ???:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tweety detince twitr anlıyorum wallahi hiiiçbşi anlamadım bir x tir gdiyo bide twitırdamı paylaşmışbunuki diyorum töğbe töğbe vitaminsizmiyim ne anlama kapasitem düştü..bşi diyimmi kardeş kazıgı yemişbiri olarak diyorum kıskançlıkta olur kardeşler arasında ihanette olur yolsuzlukta olur zaman gelir yaşayan kardeşini benm gbi öldürürsün içinde olur olur kardeşim olmaz deme allah uzak kılsın küçük şeyleri büyütmeyin neleri var hayatta

Yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım .

X i mi , yoksa karesini mi bulmalıyız bilemedim :44:

ALLAH IYILIGINI VERSIN BISEY ANLAMADIGIN BELLIben kardesimi kiskanmiyorum buyuk annem oyle diyor kardesimle benim aramda bi sorun yok cimcimem
kardesimi seviyorummm buuyuk annem acisindan sordum ben...ayrimcilik yapiyormu yapmiyormu diye

Bazen bu siteye yaş kısıtlaması gelmesini o kadar çok istiyorum ki...!

Bazen bu siteye yaş kısıtlaması gelmesini o kadar çok istiyorum ki...!

neden boyle bisey yazma geregi duydunuz? yasla konumun ne alakasi var hem yasimi bilmiyorsunuzki boyle bi yorum yapiyorsunuz?

ALEMSİN HA anlamadınmı kendin ona ultimatom gösteriliyosa one onuda bilmiyom ama iyi kötü tanımı hep yapılır kardeşler arasında ama senden kaçırılıp ona yapılıyorsa övgü olur jest olur her türlü..ayırımcılıktır yani.. amaaaan yapsa ne olur yapmasa ne olur bırak boşver banada hep sen daha iyisin o sinsi o suratsız sen sevimlisin neler diyolardıı ama öyle olmadı be gselim şimdi hem ailemi hem kardeşimi kaybettim bak ŞEKİL AAAAAAA

canim kardesimi ovsun yere goge koysun buna sevinirim ama bana herkesin ortasinda kiskanc demesi asil dokunandir bana sadece bi kac ayrintiyi yazdimki acaba kiskancmiyim die sizede sormak istedim...

okudum ama hiç bişey anlamadım valla.. her cümlede iki üç x kafam karıştı

xler kardesim anlaminda canim...

hehe onu anladım ama fazla anlam bozukluğu olmuş.. hem niye kıskanasınki kardeşini.. ama böyle yaparak zorla ona kin besletçekler yani ister istemez soğutçaklar seni gibime geldi..baksanıza herşeyde yarıştırıyorlar böyle sende zamanla rakip gözüyle bakıcaksın gayri ihtiyari.. o yüzden yaptıkları çok yanlış:26:

bi kac duzenleme yaptim canim belki simdi daha anlasilir olmustur valla dedgiin gibi yapacaklar zorla kiskandirmaya baslicaklar yani buyuk annem oldum olasi boyledir benimde aklima takildi sizlere sormak istedim yanlismi dusunuyorum dogrumu diye:44:

Bazı insanlar otomatikman büyük çocuğun küçüğünü kıskandığını düşünür. Belki büyükanneniz de bu tip insanlardandır. Kardeşler arasındaki her konuyu kıskançlığa bağlamak doğru değil, ama bazen bu şekilde algılanır konu.

Belki sizin de bazı yaklaşımlarınız, içinizden kıskançlık geçmiyor olsa bile, bu yoruma yol açıyordur. Eğer bu sizi rahatsız ediyorsa, size yapılan ya da alınan şeyler sözkonusu olduğunda kardeşinizden hiç bahsetmeyin büyükannenizin yanında, ya da tam tersi olduğunda da bana da yapılacak mıydı demeyin, herhangi bir kıyaslamaya girmeyin.

haklisiniz kiyaslamaya girmem yanlis ama onlarin hareketlerine bakinca merak ediyorum acaba diye? kardesim sessizdir ben biraz konuskanim ayse sessiz sakin tweety fena diyorlar mesela ne fenaligimi gormuslerse hakkimi savunmak fenaliksa evet fenayim off

Aslında büyük olarak onların sizleri kıyaslaması hata, ama şimdi siz ne deseniz kıskançlığa yoracaklar, daha fazla siniriniz bozulacak. Büyükler de hata yapabilir, size söylenenleri iyi niyetli, sizin iyiliğiniz için yapılmış şeyler olarak düşünüp, üstünde fazla durmamaya çalışın. Siz iyi, terbiyeli duruşunuzu bozmayın. İleride Allah gecinden versin büyükler bu hayata veda edince, siz ve kardeşiniz birbirinize destek olacaksınız. Zaman, zaman kardeşler arasında anlaşmazlıklar, rekabetler de çıkar, ama siz birbirinize olan sevginizi kaybetmeyin, kenetlenin.

cok guzel yorumladiniz tesekkur ederim...dedikleriniz cok dogru umarim dediginiz gibi olurda birbirimize destek oluruz...kardesimde soguk biraz ama seviyorum yinede...

neden boyle bisey yazma geregi duydunuz? yasla konumun ne alakasi var hem yasimi bilmiyorsunuzki boyle bi yorum yapiyorsunuz?

konularınızda hamilelikle ilgili paylaşımlar var fakat bu açtığınız konu bana göre en fazla 16-17 yaşlarında bi genç kızın davranışlarını içeren birkonu...

konularınızda hamilelikle ilgili paylaşımlar var fakat bu açtığınız konu bana göre en fazla 16-17 yaşlarında bi genç kızın davranışlarını içeren birkonu...

neden sadece 16-17 yaslarindaki insanlardami oluyor boyle sorunlar...ben derdimi anlattim fikir almak istedim sizin icin 16-17 yasindaki kizin davranislarini iceren bi konuysa dikkate almayin ve gecin yorum yapmaya mecbur degilsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım oluyor bazen böyle şeyler sen kıskanmasan bile kıskanıyor diyolar böyle bir anlayış mevcut ama büyük anneninde herkesin içinde kardeşini kıskanıyo demeside doğru değil alıp karşına konuşsan belki onunda içinden geçenleri anlayabilirsin ayrımcılık mı yapıyor yoksa istek dışı mı böyle yapıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…