Bende tweety detince twitr anlıyorum wallahi hiiiçbşi anlamadım bir x tir gdiyo bide twitırdamı paylaşmışbunuki diyorum töğbe töğbe vitaminsizmiyim ne anlama kapasitem düştü..bşi diyimmi kardeş kazıgı yemişbiri olarak diyorum kıskançlıkta olur kardeşler arasında ihanette olur yolsuzlukta olur zaman gelir yaşayan kardeşini benm gbi öldürürsün içinde olur olur kardeşim olmaz deme allah uzak kılsın küçük şeyleri büyütmeyin neleri var hayatta
Yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım .
X i mi , yoksa karesini mi bulmalıyız bilemedim :44:
Bazen bu siteye yaş kısıtlaması gelmesini o kadar çok istiyorum ki...!
ALEMSİN HA anlamadınmı kendin ona ultimatom gösteriliyosa one onuda bilmiyom ama iyi kötü tanımı hep yapılır kardeşler arasında ama senden kaçırılıp ona yapılıyorsa övgü olur jest olur her türlü..ayırımcılıktır yani.. amaaaan yapsa ne olur yapmasa ne olur bırak boşver banada hep sen daha iyisin o sinsi o suratsız sen sevimlisin neler diyolardıı ama öyle olmadı be gselim şimdi hem ailemi hem kardeşimi kaybettim bak ŞEKİL AAAAAAA
okudum ama hiç bişey anlamadım valla.. her cümlede iki üç x kafam karıştı
xler kardesim anlaminda canim...
hehe onu anladımama fazla anlam bozukluğu olmuş.. hem niye kıskanasınki kardeşini.. ama böyle yaparak zorla ona kin besletçekler yani ister istemez soğutçaklar seni gibime geldi..baksanıza herşeyde yarıştırıyorlar böyle sende zamanla rakip gözüyle bakıcaksın gayri ihtiyari.. o yüzden yaptıkları çok yanlış:26:
Bazı insanlar otomatikman büyük çocuğun küçüğünü kıskandığını düşünür. Belki büyükanneniz de bu tip insanlardandır. Kardeşler arasındaki her konuyu kıskançlığa bağlamak doğru değil, ama bazen bu şekilde algılanır konu.
Belki sizin de bazı yaklaşımlarınız, içinizden kıskançlık geçmiyor olsa bile, bu yoruma yol açıyordur. Eğer bu sizi rahatsız ediyorsa, size yapılan ya da alınan şeyler sözkonusu olduğunda kardeşinizden hiç bahsetmeyin büyükannenizin yanında, ya da tam tersi olduğunda da bana da yapılacak mıydı demeyin, herhangi bir kıyaslamaya girmeyin.
haklisiniz kiyaslamaya girmem yanlis ama onlarin hareketlerine bakinca merak ediyorum acaba diye? kardesim sessizdir ben biraz konuskanim ayse sessiz sakin tweety fena diyorlar mesela ne fenaligimi gormuslerse hakkimi savunmak fenaliksa evet fenayim off
Aslında büyük olarak onların sizleri kıyaslaması hata, ama şimdi siz ne deseniz kıskançlığa yoracaklar, daha fazla siniriniz bozulacak. Büyükler de hata yapabilir, size söylenenleri iyi niyetli, sizin iyiliğiniz için yapılmış şeyler olarak düşünüp, üstünde fazla durmamaya çalışın. Siz iyi, terbiyeli duruşunuzu bozmayın. İleride Allah gecinden versin büyükler bu hayata veda edince, siz ve kardeşiniz birbirinize destek olacaksınız. Zaman, zaman kardeşler arasında anlaşmazlıklar, rekabetler de çıkar, ama siz birbirinize olan sevginizi kaybetmeyin, kenetlenin.
neden boyle bisey yazma geregi duydunuz? yasla konumun ne alakasi var hem yasimi bilmiyorsunuzki boyle bi yorum yapiyorsunuz?
konularınızda hamilelikle ilgili paylaşımlar var fakat bu açtığınız konu bana göre en fazla 16-17 yaşlarında bi genç kızın davranışlarını içeren birkonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?