• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptiklarim dogrumu yanlis mi emin degilim :(

sedatorlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
4
0
36
İstanbul
Bayanlar Merhaba,

Ben 26 yasindayim ozel bir sektorde fena sayilmayacak bir maas ile calisiyorum dis gorunus acisindan cok sukur iyi gorunuyorum diyebilirim bundan 2 sene once kendi calistigim sektorden ortalama tipte neredeyse benim boyumda biriyle tanistim ve o sıralar gercekten cok mukemmel hem gorunus hem kariyer acisindan bir sevgilim vardi ama ben nede olsa onunla evlenecegim arada da bu yeni tanistigim cocukla konusayim dedim zaman ilerledikce yeni cocuga asik oldum hemde gozum hic kimseyi gormeyecek duzeyde hatta oyleki onunla her anlamda beraber oldum ve ilk erkek arkadasimi guc bela bagira cagira kendimden uzaklastirdim.digeriyle iliskiye baslayali 2 sene oldu cok kıskanc ama ben kıskancligini kabullendim hergun beraberiz surekli telefonda konusuyoruz bana simdiye kadar hic ilgisiz davranmadi ki davransa ben hemen cemkiriyorum ama bundan 5 ay once onun ofisinden bir kızla yemege cikalimmi aksam seni ben birakirim v.s yazismalarini okudum ve onunla cok kotu kavga ettik bu olayin uzerine oda kızla beni konusturdu essek gibi yalvardi tum sifrelerini kredi karti dokumlerini bana verdi ve ben surekli ama surekli onu takip ediyorum simdilerde neredeyse hic biyere cikmiyor ewden ara desem hemen ariyor ama ben surekli suphedeyim ve bunu kendisine soyledim bana istersen gprs cihazi takalim cok ciddiyim yeterki beni yersiz yere suclama diyor ve ayrica hep evlilik sohbeti yapiyoruz ama bana yakında olacak diyor biraz para biriktirelim diyor ama maasida gayet iyi ben ne yapmaliyim bilemiyorum madem gprs i bile kabul ediyor neden bekliyoruz ve acaba birdaha baskasiyla konusurmu hep kafamda bu var belkide objektif bakamiyorum lutfen yorumlarinizi yollayip bana yardimci olun,
Simdiden tesekkurler,

bence ilahi adalet tecelli etmiş...Birisine bir yanlış yaparken ilerde aynı seyin karsına çıkmasını kabullenmelisin...

hep diken üstünde olacaksın çünkü kendinden biliyorsun bazı şeyleri

sen nasıl birilerini aldatıyorsan başka birileri de seni aldatır normal karşılaman lazım.

bence ilahi adalet tecelli etmiş...Birisine bir yanlış yaparken ilerde aynı seyin karsına çıkmasını kabullenmelisin...

ewt biliyorum eski erkek arkadasima yaptigim cok buyuk yanlisti ama baska biri olmasada hernekada o cok iyi biri olsada ona karsi icimde hicbirsey kalmamisti universite boyunca beraberdik ama daha sonrasindan zaten ondan cok sogumustum luften bu sekilde elestirmek yerine su andaki iliskimde ne yapmaliyim ona bir yorum yaparsaniz inanin cok yapici olacak anlayisiniz icin tessekur ederim

buraya bir konu açıyorsan gelen eleştirilere açık olucaksın:31:
şu 2 sözü çok severim::68:
1.'sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!'
2.'kişi,karşısındakini kendi gibi bilirmiş'...:55:
umarım bir daha yanlış yapmazsın.relax ya:12:bu kadar şizofrenliğe gerek yok
kimse kimsenin tapulu malı değil.yaparsada kendine yapar.senin başkalarına yaptığın gibi...:31:
o yüzden biraz boşver:49:

Evlen o halde sen uyanık bir kıza benziyorsum adam korkmuş iyi olmuş

Arkadaşım EDENE EDEN BULUNUR çok severim bu sözü sen diğer sevgiline yaşattığın acıyı yaşayacaksın...

Ne kadar bunu duymak istemesende ,ama canını sıkma sevdiğin kişi soğuman için elinden geleni yapar :)))

buraya bir konu açıyorsan gelen eleştirilere açık olucaksın:31:
şu 2 sözü çok severim::68:
1.'sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!'
2.'kişi,karşısındakini kendi gibi bilirmiş'...:55:
umarım bir daha yanlış yapmazsın.relax ya:12:bu kadar şizofrenliğe gerek yok
kimse kimsenin tapulu malı değil.yaparsada kendine yapar.senin başkalarına yaptığın gibi...:31:
o yüzden biraz boşver:49:

tabiki elestiriye acigim ama asıl konum suandaki iliskimde ne yapmaliyim onu bilmek yoksa bende onceden yaptigimin dogru olmadigini biliyorum lutfen yermek yerine varsa onerebileceginiz onu yazin

keske sadece önceki iliskinizi hic karistirmadan
sorununuz neyse onu yazsaydiniz
bu elestirlierin gelecegini bile bile anlatmissiniz
su an ki durumunuz icin
sevgiliniz arada baskalariyladir su an degildir
o yüzden rahatlikla gprs takabilirsin diyordur
benim fikrim bu

tabiki elestiriye acigim ama asıl konum suandaki iliskimde ne yapmaliyim onu bilmek yoksa bende onceden yaptigimin dogru olmadigini biliyorum lutfen yermek yerine varsa onerebileceginiz onu yazin

başlığa göre cevap yazdım ben:31:
yermedim,sordun,fikrimi söyledim...
ayrıca önerimide belirttim dikkatli okursan.rahat ol.sakınan göze çöp girer
eğer seni kaybetmeyi göze alıcaksa,sana yanlış yapıcaksa zaten seni sevmiyor demektir.senin daha iyi anlaman lazım bu duyguları
seni sevmeyen bir insanlada beraber olmanın manası yok
aşırı kıskandığını belli etme,kendini gülünç duruma düşürme:82:

ben nasıl olsa onunla evleneceğim deyip bu ilişkinize öylesine konuşarak başlamak...ne kadar sağlam bi adımla başlamışsınız bu ilişkinize böyle!! bu kadar sağlam(!) başlayan bi ilişkiden ne beklerseniz onu yaşarsınız...

ayrıca simdiki sevgiliniz geçmişte sevgilinizi aldattığınızı biliyorsa sizi aldatmaktanda çekinmeyecektir

cnm kesinlikle ona baskı yapmayı bırak ve onu rahat özgür bırak hissettirmeden kontrol et istiyorsan şüphen varsa bu kıskançlık sadece ve sadece seni yıpratır cnm ve sevgilinde bir süre sonra bu baskıdan bunalır sıkılır ve kaçar bence böyle davranarak kendinden soğutursun cnm yapma kıskançlık bir hastalıktır aşırısı mutsuzluk ve paranoya olur bırak o seni kıskansın sen onu kıskanmıyormuş gibi yap ama uzaktan hissettirmeden kontrol edersin umarım herşey yoluna girer cnm erkekler fazla sıkmaya gelmez :49:

Güven zedelendiyse kolay kolay yerine oturmaz

Ben ne yapacağım diyorsun ?

Ya kendini ona güvenmek konusunda ikna edeceksin

Yada oturup kendini yiyeceksin şimdi neyapıyor nerde kiminle vs vs...

İki seçenek var önünde zaten.

herkes bi yerden bi eleştiri yapmış yok ilahi adalet, yok iyi olmuş yok bilmem ne... çok merak ediyorum siz ilişkilerinizde dört dörtlük müsünüz yani hepiniz çok seviyorsunuz asla yalan söylemiyorsunuz,asla aldatmadınız, asla iki kişi arasında kalmadınız falan filan...
bence bi dönün kendinize bakın sonra eleştiri yapın
şimdi de hepiniz yok biz asla yapmadık yok çok seviyoruz deyip beni eleştireceksiniz ilahi adalete inanan sizlere söylüyorum "neyi kınarsan başına gelirmiş" bence ne söylediğinize dikkat edin biraz

Merhaba.
başta yaptığınız çok yanlış bir davranış.açıkçası bu davranış için sizden çok pişmanım gibi bir kaç kelime yazmanızı beklerdim.neyse..
gelelim konunuza;ortada bir akşam yemeği yeme teklifi var üstelik eve bırakacağınıda söylemiş.taviz verme açıkça ortada.bu grps mi ne heralde cip demek istemiş arkadaşınız e o teklif ediyosa sende kabul et emin olursun.seni suçlarsada böyle bişey için doğru olanı yaptığını söylersin.
daha sonrasına gelince durumun iyi neden istemeye gelmiyorsun diye hiç kendisine sormadın mı?durumu iyi olsada belki psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyordur ya da biz ne kadar sağlıklı bir yorum yapabilirz ki?

Back
X