- Konu Sahibi sedatorlak
canım hayat senin öncelikle seni yargılamak ne bana ne bu forumdaki insanlara düşer kanısındayım... sen kendi kararlarını kendin verebilecek olgunluktasın ama boşu boşuna yapıyorsun sanırım ya da endişelerin yersiz.. belki erkek arkadaşın bir anlık heves etmişo an bunalmış ya da küçük bir kaçamak derdine düşmüş yakalanınca da pişmanlık duyup bir daha asla yeltenmemeye karar vermiştir. yani endişelerin yersiz görünüyor.. erkekler kaç yaşında olursa olsun şunu anladım ki hep korkuyor evlilikten hatta çocuktan.. onlara eş olmak baba olmak nedense ağır geliyor 30 yaşında dahi olsa... önceki ilişkinde hata yapmışsın bunu yargılamak adına söylemiyorum kesinlikle diğer arkadaşlar gibi etme bulma dünyası tarzında laflar da etmiycem ama bazen güvenmek ne kadar önemli onu farketmişsindir.. aşık olursun seversin aşkından ölürsün ama güvenemezsin ve biter.. bazende normal seyrinde yürür öyle ahım şahım değildir hiçbirşey ama güvenirsin gözün arkadanda kalmaz belki böyle biriyle evlenmek daha sağlıklıdır... sen öncelikle bir psikolojik danışmanla bu konuyu konuş derim sonra da erkek arkadaşınla olan ilişkini baştan sona gözden geçir.. belki haklısındır bunu iyice düşünmeden araştırmadan bilemezsin.. açığını yada yanlışnı yakalamazsan da üstüne varma artık konunun kapat gitsin içinide ferah tut derim sana.. bırak çocuk kendini yavaş yavaş evliliğe hazır hissetsin.. olmuyorsa da zorlama ya kalbin ya hayallerin kırılır diyorum sana sevgiler :)