- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Adalet ne güzel şeyyy :)Arkaailar o olayla ilgili ayrıntı daha gazla vermek istemiyorum.okuyan biri tanıyacak çünkü.layığını buldu o kadar söyleyeyim benim gibi gitmek zorunda kaldı.
Hayır eşiyle mutlu mesutlar adamla ilişkileri de devam ediyorAdalet ne güzel şeyyy :)
Peki eşi öğrendimi? (sormamda sakınca yoksa)
O zaman lütfen buna bir son verin. Gönderin gitsin resim vs ne varsa. Hak ettiğini bulsun.Hayır eşiyle mutlu mesutlar adamla ilişkileri de devam ediyor
İşle alakalı saltanatına son verdim gerisi beni ilgilendirmez.eşi açsın gözünü napayımO zaman lütfen buna bir son verin. Gönderin gitsin resim vs ne varsa. Hak ettiğini bulsun.
Kimseye bana bi şey yapmadan bi şey yapmadım.ama bana bi şey yapana da yaptım belki daha ağırın belki daha hafifini.
Tam her şey yoluna girdi derken kaza bela peşimi bırakmamaya başlayınca neden demeye başladım.
Her şey güzel gidiyordu.aksilikler yakamı bırakmamaya başladı.çok uzatmayacağım en son kaza yaptım.başımı çarptım kemer tuttu.yoksa fırlamıştım araba pert...
En son bu oldu bugün.üst üste geliyor hiç rahat yok mu bana ya
bahsettiğin kızda sağlam bir "şeye" tutunduğu için onun kaza yapmaması doğalKimseye bana bi şey yapmadan bi şey yapmadım.ama bana bi şey yapana da yaptım belki daha ağırın belki daha hafifini.
Tam her şey yoluna girdi derken kaza bela peşimi bırakmamaya başlayınca neden demeye başladım.
Her şey güzel gidiyordu.aksilikler yakamı bırakmamaya başladı.çok uzatmayacağım en son kaza yaptım.başımı çarptım kemer tuttu.yoksa fırlamıştım araba pert...
En son bu oldu bugün.üst üste geliyor hiç rahat yok mu bana ya
Safaka bermeyi düşünüyorumKurban kes
Rastgele değil ben enerjinin gelip bulduğuna inanıyorumilahi adalet kavramına inanmıyorum ben. rastgele yaşıyoruz işte.
Rastgele değil ben enerjinin gelip bulduğuna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?