• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptıklarını unutamıyorum ..

Dusunsene evlendınız ve o sevdıgın adam baska bır adam oldu cıktı o zaman emın ol daha zor en azından elının kırıydı attın gıttı senın acını cok ıyı anlıyorum hele o onur yokmudur onu senı uyutmazda ama dusunkı boyle bıttı kurtuldun 30 gun sık dısını sonrası allah kerım :16:

Bazen bu erkekleri anlamak zor ama yaptıklarını haklı çıkartmaz bu durum tabi.İki kişiyi idare etmeye çalışmış benim anladığım kadarıyla ve karakterden yana zayıf olduğunu ortaya koymuş.Sen bence artık bunun altında sebep arama ve unut yani zamanla her acının sarıldığı gibi sen de bu acını saracak unutacaksın onu.Zaten böyle bir insan için üzülmene bile değmez.

gerçek yüzünü görmüş oldunuz. belki öyle olsaydı hala seviyor arıyor olacaktınız, aklınıza gelecekti, kalbinizden aklınızdan çıkarmanız daha zor olacaktı.. tabi böyle yapması doğru değil, hata yaptı, olmasaydı keşke ama bu şekilde de düşünün.. hiç takmanıza değmez...

aynn eğer duymasaydım ben hala iyi niyetle birşeyler arıyor olacaktım onun hakkından bir gün böyle düşüneceğimi hiç aklımın ucundan geçirmezdim ama maalesef k, değmez miş koskoca 1 yılımı yedi. Beni mahfettiler rabbim sorsun hesabını

Dusunsene evlendınız ve o sevdıgın adam baska bır adam oldu cıktı o zaman emın ol daha zor en azından elının kırıydı attın gıttı senın acını cok ıyı anlıyorum hele o onur yokmudur onu senı uyutmazda ama dusunkı boyle bıttı kurtuldun 30 gun sık dısını sonrası allah kerım :16:

30 gün geçince acım biter dimi inş biter .s Ruh gibi oldum acıktığımı bile hissedemiyorum artık ama onunda köpek gibi pişman olmasını istiyorum içim rahatıyck o zmn

Bazen bu erkekleri anlamak zor ama yaptıklarını haklı çıkartmaz bu durum tabi.İki kişiyi idare etmeye çalışmış benim anladığım kadarıyla ve karakterden yana zayıf olduğunu ortaya koymuş.Sen bence artık bunun altında sebep arama ve unut yani zamanla her acının sarıldığı gibi sen de bu acını saracak unutacaksın onu.Zaten böyle bir insan için üzülmene bile değmez.

Tam bir karaktersiz çıktı hemde. İnş unutmam uzun sürmez sıpa o kızın arkasını hep bn topladım hiç kimseye aldırış etmedim ailesi ble bu kız okumuş sana nasıl bakıyor demiş ama umrumda değildi tahsili vs. o kız yüzünden okulundan olmuş şuan açık lisede sırf aileme mahçup olmasın diye kaydından tutun kitap alımına hepsinn peşinden ben koştum unutamaz o bunları ve şimdi ben pişirdim o kız yiycek :S

verilmiş sadakan varmış ki en başta görmüşsün geçek yüzünü.

evlenip ayrılmak daha zor. tecrübeyle sabit. bazı erkekler çok iyi oynarlar seninki de o iyi oynayanlardan biriymiş.

sen kendini toplayıp önüne bak. arama sorma, sonra bak nasıl Allah hesabını soruyor. İnancın kılıçı çok keskindir önünde hiçbirşey duramaz. sen herşeyin senin hayrına ve iyi olduğuna inan.

O sürede çok aradım mesaj attım ama hiçbirine cvp vermedi hatta numaramı engellemiş ve üstüne hattını değiştirecekmiş bir insan bir gecede bu kdr değişebilir. Madem o kızı 5 yıldır unutamadın neden yüzük taktık biz neden ailelelerimle tanıştırdık birbirimizi. Kredi çekip ev yaptırdı sırf evlenicez diye ama kız girince işin içine herşey bitti ..

işte bir insan yeni biriyle yeni bir hayata başlarken her şeyi geride bırakmayı bilmeli, önce bunu yapmalı.. sonra bir şeylere kalkışmalı olabildiğince.. evlenmeden kurtulmuşsunuz, ya evlendikten sonra gelseydi o kız?

30 gün geçince acım biter dimi inş biter .s ruh gibi oldum acıktığımı bile hissedemiyorum artık ama onunda köpek gibi pişman olmasını istiyorum içim rahatıyck o zmn

sonra dusuneceksın hadıya ben bunlarımı yaptım degermıydı sonra komık gelecek sana yaptıkların kendıne guleceksın bak canım sadece allaha sıgın olurmu dua et umarım yuce rabbım onu rezıl rusva eder genc kız dedıgın zıyaret gıbırdır derdı tezyem sen uzulme olurmu ıcınde sımdı fırtınalar kopuyor ama bunu ancak sen durduracaksın. Sen terk edılmenın acısını degıl aptal yerıne koyulmanın acısını yasıyorsun buda gececek 30 gun sonra haber beklıyorum senden tatlım:16:

verilmiş sadakan varmış ki en başta görmüşsün geçek yüzünü.

evlenip ayrılmak daha zor. tecrübeyle sabit. bazı erkekler çok iyi oynarlar seninki de o iyi oynayanlardan biriymiş.

sen kendini toplayıp önüne bak. arama sorma, sonra bak nasıl Allah hesabını soruyor. İnancın kılıçı çok keskindir önünde hiçbirşey duramaz. sen herşeyin senin hayrına ve iyi olduğuna inan.

Allaha havale ettim her ikisinide zaten şimdi çok mutlu evet eminimki yanına kalmayacak ama tam beni kırdığı yerden kırılsın hiçbirşey demiyorum

Sana gelirse jilet hediye ediver.. Boynuzlarını parlatırsın de..
Alması gereken dersi alır zaten..
Sende üzülme canım adamda karakter yok, kurtulmuşsun..

sonra dusuneceksın hadıya ben bunlarımı yaptım degermıydı sonra komık gelecek sana yaptıkların kendıne guleceksın bak canım sadece allaha sıgın olurmu dua et umarım yuce rabbım onu rezıl rusva eder genc kız dedıgın zıyaret gıbırdır derdı tezyem sen uzulme olurmu ıcınde sımdı fırtınalar kopuyor ama bunu ancak sen durduracaksın. Sen terk edılmenın acısını degıl aptal yerıne koyulmanın acısını yasıyorsun buda gececek 30 gun sonra haber beklıyorum senden tatlım:16:

https://www.facebook.com/figen.otag1 bir sakıncası yoksa eklermisiniz yada mesaj atın ben ekleyeyim irtibatı koparmak istemiyorum sizinle. İlk yazacağım kişi siz olacaksınız :)

işte bir insan yeni biriyle yeni bir hayata başlarken her şeyi geride bırakmayı bilmeli, önce bunu yapmalı.. sonra bir şeylere kalkışmalı olabildiğince.. evlenmeden kurtulmuşsunuz, ya evlendikten sonra gelseydi o kız?

Kesinlikle daha kötü olurdu. O beni seviyormuş ancak onu süründürmekde istiyormuş saçma değil mi sen beni seviyorsan üzülmeme nasıl gönlün razı olabiliyor. Ztn bni gerçekten sevseydi geçmiş umrunda olmazdı onun.

Kesinlikle daha kötü olurdu. O beni seviyormuş ancak onu süründürmekde istiyormuş saçma değil mi sen beni seviyorsan üzülmeme nasıl gönlün razı olabiliyor. Ztn bni gerçekten sevseydi geçmiş umrunda olmazdı onun.

kesinlikle :) sizi sevseydi başkalarını düşünmez geçmişe bakmaz napıyorsa yapsın derdi. her şeyin bir nedeni var, Allah daha iyisiyle karşılaştırır mutlu olursunuz inşallah :)

Back
X