Çok zamanı varsa otursun karısıyla ilgilensin beyefendi.Bu aralar cok sıkkınım. Size birsey danismak istiyorum. Esim yaptiklarinin yeterli olmadigindan sikayetci. Nasil derseniz hemen anlatiyim. Iyi bir isi var ve rahat. Calisiyor. Aksam eve geliyor spora gidiyor. Gelip ingilizce calisiyor. Yuksek lisans yapiyor donem bitmeden derlere gidiyor sinavlara da calisiyordu. Bos kaldiginda yada spor yaparken bilgi iceren videolar acip izliyor. Kitap okuyor... dun gece yataga girdik. Mal gibi bosa geciriyorum vaktimi diye hayiflandi. Bikac gundur bana bozuk yine asiri takintili bir insan oldugu icin. Hep bi olmamislik var daima yetinememe. Gitar aldi bu arada bi ara kursa da gitti onu da ogrenecekmis ama henuz ogrenemedi diye ona da sinirli. Araba aliriz mesela bir yil olamadan satar yenisini alir. Evi sık sık degistirmek ister. Daima bir hareketlilik. Ben sıkıldım sanirim. Durmak durulmak istiyorum. Dingin bir hayat istiyorum . Bu arada ev isi yapmaz yardim etmez neredeyse. Market alisverisine tek basina gittigini gormedim. Bana eslik eder arada. Seks hayatına gelince erken bosalma var. Bes yillik evliligimde bir kere tatmin oldugumu bilmem. Yetersizlik hissi var daima. Ama mahcup degil hırçın. Paylasmak istedim. Bana onerisi olan varsa yazsin lutfen.
Bu aralar cok sıkkınım. Size birsey danismak istiyorum. Esim yaptiklarinin yeterli olmadigindan sikayetci. Nasil derseniz hemen anlatiyim. Iyi bir isi var ve rahat. Calisiyor. Aksam eve geliyor spora gidiyor. Gelip ingilizce calisiyor. Yuksek lisans yapiyor donem bitmeden derlere gidiyor sinavlara da calisiyordu. Bos kaldiginda yada spor yaparken bilgi iceren videolar acip izliyor. Kitap okuyor... dun gece yataga girdik. Mal gibi bosa geciriyorum vaktimi diye hayiflandi. Bikac gundur bana bozuk yine asiri takintili bir insan oldugu icin. Hep bi olmamislik var daima yetinememe. Gitar aldi bu arada bi ara kursa da gitti onu da ogrenecekmis ama henuz ogrenemedi diye ona da sinirli. Araba aliriz mesela bir yil olamadan satar yenisini alir. Evi sık sık degistirmek ister. Daima bir hareketlilik. Ben sıkıldım sanirim. Durmak durulmak istiyorum. Dingin bir hayat istiyorum . Bu arada ev isi yapmaz yardim etmez neredeyse. Market alisverisine tek basina gittigini gormedim. Bana eslik eder arada. Seks hayatına gelince erken bosalma var. Bes yillik evliligimde bir kere tatmin oldugumu bilmem. Yetersizlik hissi var daima. Ama mahcup degil hırçın. Paylasmak istedim. Bana onerisi olan varsa yazsin lutfen.
Tum gun calisiyorum. Eve gidince ev isleri yemek bulasik ütü. Bos kalan vaktimde de kitap okuyorum. Bazen spora gitmiyor. O zaman yuruyuse cikiyoruz. Zaten bunlari yapinca gun bitiyor ki. Bazen de yabanci dizi izliyorum. Hem iyi vakit geciriyorum diye hem de dilimi gelistiriyor.peki sen neler yapıyorsun:)
eşinizle birlikte yabanci dizi izleyin ingilizce çalışıyormuş oda geliştirsin..Tum gun calisiyorum. Eve gidince ev isleri yemek bulasik ütü. Bos kalan vaktimde de kitap okuyorum. Bazen spora gitmiyor. O zaman yuruyuse cikiyoruz. Zaten bunlari yapinca gun bitiyor ki. Bazen de yabanci dizi izliyorum. Hem iyi vakit geciriyorum diye hem de dilimi gelistiriyor.
O sükreder ama lafta dilde. Kalpten etmez. Tatmin olmaz hic. Oooh cok sukur demez. Huzuru yoktur. Tartisacak bir konu varsa asla Dizi izlemek de vakit kaybiymis. Hatta gecen gun tartismada sen otyr anca dizi izle diye onu da asagiladi.eşinizle birlikte yabanci dizi izleyin ingilizce çalışıyormuş oda geliştirsin..
daha ne istiyor eşiniz..
mis gibi hayatiniz varmiş herkes sizin yerinizde olmak ister. şükredin.
insan bi dinlenemeyecek mi yahu?O sükreder ama lafta dilde. Kalpten etmez. Tatmin olmaz hic. Oooh cok sukur demez. Huzuru yoktur. Tartisacak bir konu varsa asla Dizi izlemek de vakit kaybiymis. Hatta gecen gun tartismada sen otyr anca dizi izle diye onu da asagiladi.
Evet sütoğlan kendisi. Hatta annesi diyor ki ben kiyamadim is yaptiramadim cocuklarima. Ne kadar yanlis falan filan dedim ama ne fayda. Ortaokulda annesi tasirmis cantasini okula o goturur getirirmis.Yine bir sütoğlan, niye evlenmiş ki bu.
Anasının evinde eğitimine hobilerine devam etseydi.
Hep bu türk anaları zaten. Kocasına kızar iş yapmıyor diye, oğluna iş öğretmez kıyamıyorum diye.Evet sütoğlan kendisi. Hatta annesi diyor ki ben kiyamadim is yaptiramadim cocuklarima. Ne kadar yanlis falan filan dedim ama ne fayda. Ortaokulda annesi tasirmis cantasini okula o goturur getirirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?