Beni cok sevdigini zannetmiyorum. O cok bencil birisi. Kendisinden baska birisini kolay kolay sevemez. Bi annesi var hayatinda bir de ben. Sevilmeyi seviyor. Cok arkadasi vardir ama candan dostu yoktur mesela. Cikarina ters dusen birisiyle asla gorusmez. Birisini sevmesi yada gorusmesi icin asla kendisine yanlis yapmamis olmasi gerekir. Pohpohlanmaya bayilir. Parayi cok sever mesela. Onun herseye ihtiyaci vardir hep eksiktir ama benim hic eksigim olamaz ona gore. Kuafore kas aldirmaya gitmemi bile gereksiz bulur. Yada yuzume krem surmem gereksizdir mesela. Gecen yil hayatimda ilk defa kendime sevdigim marka bir gunes gozlugu aldim. Tum yaz o takti vermedi bana. Kendisinin de ayni marka var aslinda. Kendisininkini verdi bana. Benimkini cok sevmis. Eskitti. Bu sene ben takiyorum. Gecen gun benimle alakasi olmayan bir konudan gereksiz tartisma cikartti. O tartisma sirasinda ne kiymetli gozlugun varmis sakliyorsun dedi. Alakasi yok saklamakla. Ya cantamda ya tuvalet masasinin ustundedir. Bencil. Karsisindakinin insan oldugunu unutacak kadar bencil.Sizin en buyuk sorununuz cinsellik
5 yildir tatmin olmadim ne demek , hayat boyle gecer mi?
İkincisi size deger vermemesi , evlilik boyle birsey degil
Bir omur nasil katlanacaksiniz buna ? Seks yok , deger yok
Esiniz tamamen eve hizmetci tutmus , evimin isi gorulsun , canim sevismek isterse sevisirim
Seven erkek kendi mutlulugundan once sevdigi kadinin mutlu olmasini ister ozellikle yatakta
Bir erkegin sevip sevmedigini anlamak icin en kolay yoldur bu