Yaptıklarıyla yetinmeyen eş.

Sizin en buyuk sorununuz cinsellik
5 yildir tatmin olmadim ne demek , hayat boyle gecer mi?
İkincisi size deger vermemesi , evlilik boyle birsey degil
Bir omur nasil katlanacaksiniz buna ? Seks yok , deger yok
Esiniz tamamen eve hizmetci tutmus , evimin isi gorulsun , canim sevismek isterse sevisirim

Seven erkek kendi mutlulugundan once sevdigi kadinin mutlu olmasini ister ozellikle yatakta
Bir erkegin sevip sevmedigini anlamak icin en kolay yoldur bu
Beni cok sevdigini zannetmiyorum. O cok bencil birisi. Kendisinden baska birisini kolay kolay sevemez. Bi annesi var hayatinda bir de ben. Sevilmeyi seviyor. Cok arkadasi vardir ama candan dostu yoktur mesela. Cikarina ters dusen birisiyle asla gorusmez. Birisini sevmesi yada gorusmesi icin asla kendisine yanlis yapmamis olmasi gerekir. Pohpohlanmaya bayilir. Parayi cok sever mesela. Onun herseye ihtiyaci vardir hep eksiktir ama benim hic eksigim olamaz ona gore. Kuafore kas aldirmaya gitmemi bile gereksiz bulur. Yada yuzume krem surmem gereksizdir mesela. Gecen yil hayatimda ilk defa kendime sevdigim marka bir gunes gozlugu aldim. Tum yaz o takti vermedi bana. Kendisinin de ayni marka var aslinda. Kendisininkini verdi bana. Benimkini cok sevmis. Eskitti. Bu sene ben takiyorum. Gecen gun benimle alakasi olmayan bir konudan gereksiz tartisma cikartti. O tartisma sirasinda ne kiymetli gozlugun varmis sakliyorsun dedi. Alakasi yok saklamakla. Ya cantamda ya tuvalet masasinin ustundedir. Bencil. Karsisindakinin insan oldugunu unutacak kadar bencil.

Beni cok sevdigini zannetmiyorum. O cok bencil birisi. Kendisinden baska birisini kolay kolay sevemez. Bi annesi var hayatinda bir de ben. Sevilmeyi seviyor. Cok arkadasi vardir ama candan dostu yoktur mesela. Cikarina ters dusen birisiyle asla gorusmez. Birisini sevmesi yada gorusmesi icin asla kendisine yanlis yapmamis olmasi gerekir. Pohpohlanmaya bayilir. Parayi cok sever mesela. Onun herseye ihtiyaci vardir hep eksiktir ama benim hic eksigim olamaz ona gore. Kuafore kas aldirmaya gitmemi bile gereksiz bulur. Yada yuzume krem surmem gereksizdir mesela. Gecen yil hayatimda ilk defa kendime sevdigim marka bir gunes gozlugu aldim. Tum yaz o takti vermedi bana. Kendisinin de ayni marka var aslinda. Kendisininkini verdi bana. Benimkini cok sevmis. Eskitti. Bu sene ben takiyorum. Gecen gun benimle alakasi olmayan bir konudan gereksiz tartisma cikartti. O tartisma sirasinda ne kiymetli gozlugun varmis sakliyorsun dedi. Alakasi yok saklamakla. Ya cantamda ya tuvalet masasinin ustundedir. Bencil. Karsisindakinin insan oldugunu unutacak kadar bencil.
Neden evlendiniz bununla?

Estagfurullah , peki neden devam ettiriyorsunuz?
Bu adam asla duzelmez , belki tedavi gorurse diyecegim ama tedaviye bile ikna edemezsiniz bu adami
Hayatinizi bosu bosuna mahvediyorsunuz bununla
Tam olarak bunu dusunuyorum. Gecen gun onun arkadaslariyla bulustuk. Uc cifttik. Birisi esinti mi var esi usutur mu diye endiselendi. Digeri esinin fotografini telefonunun ekranina koymus. O kadar imrendim ki. Birisi cikista esinin elini tuttu yuruyoruz hep birlikte. Esim elini ver de kaybolma dedi bana. Gulustu herkes.

Bu aralar cok sıkkınım. Size birsey danismak istiyorum. Esim yaptiklarinin yeterli olmadigindan sikayetci. Nasil derseniz hemen anlatiyim. Iyi bir isi var ve rahat. Calisiyor. Aksam eve geliyor spora gidiyor. Gelip ingilizce calisiyor. Yuksek lisans yapiyor donem bitmeden derlere gidiyor sinavlara da calisiyordu. Bos kaldiginda yada spor yaparken bilgi iceren videolar acip izliyor. Kitap okuyor... dun gece yataga girdik. Mal gibi bosa geciriyorum vaktimi diye hayiflandi. Bikac gundur bana bozuk yine asiri takintili bir insan oldugu icin. Hep bi olmamislik var daima yetinememe. Gitar aldi bu arada bi ara kursa da gitti onu da ogrenecekmis ama henuz ogrenemedi diye ona da sinirli. Araba aliriz mesela bir yil olamadan satar yenisini alir. Evi sık sık degistirmek ister. Daima bir hareketlilik. Ben sıkıldım sanirim. Durmak durulmak istiyorum. Dingin bir hayat istiyorum . Bu arada ev isi yapmaz yardim etmez neredeyse. Market alisverisine tek basina gittigini gormedim. Bana eslik eder arada. Seks hayatına gelince erken bosalma var. Bes yillik evliligimde bir kere tatmin oldugumu bilmem. Yetersizlik hissi var daima. Ama mahcup degil hırçın. Paylasmak istedim. Bana onerisi olan varsa yazsin lutfen.
Evlilik arefesindeyim. Tiksindim bir anlığına evlilikten. Allah yardımcın olsun kardeşim.. 😔

Tam olarak bunu dusunuyorum. Gecen gun onun arkadaslariyla bulustuk. Uc cifttik. Birisi esinti mi var esi usutur mu diye endiselendi. Digeri esinin fotografini telefonunun ekranina koymus. O kadar imrendim ki. Birisi cikista esinin elini tuttu yuruyoruz hep birlikte. Esim elini ver de kaybolma dedi bana. Gulustu herkes.
Bunlar dogru insanla sizin hayatinizda da olabilir
Ben sizi cok bikkin ve adim atmaya cesareti yok gibi gordum
Yani mutsuzsunuz ama bunu degistirmeye yeltenmek istemiyorsunuz
Ama bunun disinda bir cozum de yok bana gore

Gunluk meselelerden konusuruz. Keyfi yerinde oper koklar. Genelde canimi acitarak sever ama. Normal sevildigimi bilmem. Ya isirir ya vurur severken. Sohbet cok yok onun disinda. Neler yaptigimizi konusuruz ama o az anlatir benim anlattigimi da gozu telefonunda instagramdayken yada twitterdayken dinler beni. Genelde ben konusurken o birinin hikayesini izliyor olur. Romatik degildir. Basbasa bir yere gitsek iki romantik an yasayacak olsak telefonuna gomulur.
çok çok saygısız biri ben bir şey anlatırken telefona baksa ya o telefonu yicek ya da ben susucam

manyak mı ne senin gözlüğünü neden takıyor çok beğendiyse alsın aysınından siz neden takmasına izin veriyorsunuz anlamadım ayrıca ne demek kaş aldırmak gereksiz
kendisi sıfır harcama yapsın ondan sonra gereksiz desin

Mesela bana vakit ayirip ne yapmasini beklersiniz. Yemek yiyoruz. Birlikte birseyler okuyoruz. Bazen izliyoruz. Yada yanimda sosyal medyada takiliyor. Uyuyoruz. Haftasonu yuruyuse cikip alisveris yapiyoruz. Ama sadece ona alisveria yapiyoruz. Cunku o sıkılıyor bana birseyler bakmaktan. Hesabi genelde bana kitler. Gecen gun surpriz yapip tatliciya goturdu beni. Sonra da hesabi bana odetti. Gercekten merakla soruyorum. Vakit ayirmaktan kastiniz ne. Ben normali unuttum sanirim. O rutin islerini yaparken ben ev isini yaparim. Yemek yaparim genelde. Bir esyasini bulamazsa delirir genelde. Bulmasina yardim ederim.
Valla iyi yine birşeyler yapıyorsunuz. Yazınızdan ben beraber yemek bile yemiyorsunuz sandım. Ne bileyim sinemaya gidin, sohbet edin, dedikodu yapın :D bencil bir eşiniz var heralde bilemedim ki şimdi. Beraber sevdiğiniz birşeyler yapın

Eşiniz Başak Burcu mu? Çok merak ettim.

Bence yay burcu
Kendini gerceklestiremeden,hayallerini yasayamadan evlenmis biri gibi geldi bana.
Ben de ilk büyük askimla evlensem boyle biri olurdum herhalde. Çünkü yasim küçüktü, hayatimda gezmedigim görmediğim cok yer,yapmadığım cook sey vardi.

Bence yay burcu
Kendini gerceklestiremeden,hayallerini yasayamadan evlenmis biri gibi geldi bana.
Ben de ilk büyük askimla evlensem boyle biri olurdum herhalde. Çünkü yasim küçüktü, hayatimda gezmedigim görmediğim cok yer,yapmadığım cook sey vardi.

O da olabilir tabii... Yaylar da potansiyel taşıyor tabii :D

Sizin hayatiniz onunkinden daha onemsizmis gibi yasamaniza cok uzuldum. Sizin de yapmak istediginiz neler neler vardir. Onun islerini yapmaktan vakit bulamiyorsunuzdur... Ayrilin diyemem, sizin karariniz; kendinize bir alan yaratip istediginiz seyleri yapmaya zaman ve vakit harcasaniz. Ev islerinin hepsini sirtlanmasaniz keske.

Yirmi yıl böyle bir eşle yaşadım. Sizin istek ve başarılarınız açıkça söylenmese de önemi yoktur. Hanım efendi, aklınız varsa koşarak kaçın. Sonra yirmi sene sonra benim yaşadıklarımı yaşarsınız. Çünkü ne olursanız olun eşiniz birgün gelecek sizi de kusurlu bulacak. Isterseniz daha önce paylaşmıştım hikayemi okuyun. Benim eski eşim de sizinki gibiydi. Ayrilirken beni ne diye suçladı biliyor musunuz? Benim gibi herkesin gıpta ettiği bir adamı elinde tutamadın. Oysa ben de başarılı ve eli yüzü düzgün, saygın ve sevilen bir insanım. Bu tip insanlarin tedavisi yok ne yazık ki aşağılık duygusu olan insanlar bunlar. Ne yapsa mükemmel olamayacak ama bunu kabul etmezler.

Kendi alanınızı açsanız da ona sonsuz alan tanısanız da iyilesmiyorlar. Ben ne yapsam olmadi, doktora götüremedim, aldığım kitaplar oldu okumadı. Ha bir de şöyle bir iddiası vardır boylelerinin "her şeyi sizin için yapıyorum" . Sonunda huzursuzlukları o dereceye varır ki siz en ufacık bir konuda sizlansaniz onu asla kaldıramaz ve sizi terk ederler.

Canım fazla enerji iyidir ama iyi yönlendirmen gerekir. Onunla farklı bir yemek yapmaya bir tatlı pasta yapmaya çalışsana. Salça nasıl yapılıyor diye sor. Reçel yapmak zor mudur de. Yani bu enerjiyi ev için kullanmasını sağlamaya çalış bence. Güzel bir sonuçla da karşılaşabilirsin.

Canım fazla enerji iyidir ama iyi yönlendirmen gerekir. Onunla farklı bir yemek yapmaya bir tatlı pasta yapmaya çalışsana. Salça nasıl yapılıyor diye sor. Reçel yapmak zor mudur de. Yani bu enerjiyi ev için kullanmasını sağlamaya çalış bence. Güzel bir sonuçla da karşılaşabilirsin.
Sen bu adamin bu kadin icin bisiy yapacagina inaniyor musun?adam inanilmaz bencil.kendini baksin diye evli kadinla

kusura bakmayın ama bu öneri bu konu için biraz fazla polyannacılık olmuş :)

Valla yakında siiz de begenmezse sasirmam.
Sevmem ben böyle insnalari, siz de sevmiyorsaniz yanınızda tutmayin

Back
X