• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptım yine birşeyler

Açıkçası ben yazdıklarını olumsuz bulmadım hatta kendini neden suçluyorsun diyesim var.
Sevmiyorsan açıkça söylemişsin ne güzel - ben de öyleyim ve insanlar ne der diye yaşamıyorum
Hep başkalarını kırmamak için düşünürsek en çok kırılan ve yıpranan biz oluruz
Ha empati kurmayı da severim ama hislerini net ifade etmek en güzelidir, karşındaki anlamıyorsa bu onun problemi...

Teo nasıl? o günden sonra yazdığın mesajla ilgili birşey dedi mi? ya da sana karşı tavrı değişti mi?
Yok demedi. Durup dururken istanbulu özlüyorum özlüyorum dedi. Sonra kendi dertlerinden bahsetti. :D oda bi delii :D

Açıkçası ben yazdıklarını olumsuz bulmadım hatta kendini neden suçluyorsun diyesim var.
Sevmiyorsan açıkça söylemişsin ne güzel - ben de öyleyim ve insanlar ne der diye yaşamıyorum
Hep başkalarını kırmamak için düşünürsek en çok kırılan ve yıpranan biz oluruz
Ha empati kurmayı da severim ama hislerini net ifade etmek en güzelidir, karşındaki anlamıyorsa bu onun problemi...

Önceden pek umursamazdım kimseyi. Ama şimdi ne olduysa hep karşımdaki insanla empati kuruom. Hatta teoyla ilgili olsa bile.

Back
X