- 26 Nisan 2015
- 1.492
- 2.182
- 63
- 37
İyi günler arkadaslar.benim altı yasında cok şükür bi tane ewladım var.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.üç sene öncede düşük yaptım.düşükten sonra bekledik olmayınca doktora gittik.eşimin herseyi normal.banada kan testi filan yapıldı prolaktn sadece yüksekti(60) ve cok şükür ilaçla düştü.rahimde sorun yok.rahim filmi cekildim tüpler acık.klomen kulkandım dört ay.birinde catlamayıp kiste dönüştü,digerlerinde catladı ama tutmadı.sonra igneler filan.doktora dedim sonra nolcak peki.bi süre kendi haline bırakıcam seni dedi.
Sonrada gitmedim zaten.sanırım sırada aşılama var ama henüz istemiyorum çünkü iki defa dogal yolla hamile kaldım.
Sizlere sorum acaba başka napmam lazım.farklı doktora bazen gideyim diyorum ama inanın cok yoruldum.yaptırmadıgım başka ne kalmış olabilir.
Bize soracagına doktora git demeyin lütfen.saglıcakla kalın...
Sonrada gitmedim zaten.sanırım sırada aşılama var ama henüz istemiyorum çünkü iki defa dogal yolla hamile kaldım.
Sizlere sorum acaba başka napmam lazım.farklı doktora bazen gideyim diyorum ama inanın cok yoruldum.yaptırmadıgım başka ne kalmış olabilir.
Bize soracagına doktora git demeyin lütfen.saglıcakla kalın...