Yaptırmadıgım başka ne kalmış olabilir

Cgkfte

22.03.11---22.05.17. ‍‍❤️
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.492
2.182
63
37
İyi günler arkadaslar.benim altı yasında cok şükür bi tane ewladım var.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.üç sene öncede düşük yaptım.düşükten sonra bekledik olmayınca doktora gittik.eşimin herseyi normal.banada kan testi filan yapıldı prolaktn sadece yüksekti(60) ve cok şükür ilaçla düştü.rahimde sorun yok.rahim filmi cekildim tüpler acık.klomen kulkandım dört ay.birinde catlamayıp kiste dönüştü,digerlerinde catladı ama tutmadı.sonra igneler filan.doktora dedim sonra nolcak peki.bi süre kendi haline bırakıcam seni dedi.

Sonrada gitmedim zaten.sanırım sırada aşılama var ama henüz istemiyorum çünkü iki defa dogal yolla hamile kaldım.

Sizlere sorum acaba başka napmam lazım.farklı doktora bazen gideyim diyorum ama inanın cok yoruldum.yaptırmadıgım başka ne kalmış olabilir.
Bize soracagına doktora git demeyin lütfen.saglıcakla kalın...

İlişkiden sonra ayaklarını ve belini havaya kaldır 1 saat kadar öyle kal bide esin ve sen pekmez tahin protein ağırlıklı beslenin ilişkiye gireceğiniz hafta icerisinde

Bir sorun yomsa demekki daha zamani var.
Bir sorun yoksa bence doktor doktor gezme stres yapma. Arkadasin dedigi gibi ayaklarini bir uere daya yukari kaldir.

bofobof bofobof aynen dediginiz gibi yapıyorum.beslenme konusuna cok dikkat ettigimi söyleyemem.yani normalde ne yiyosam onları yerim.ayrıca sogan kürü incir kürü süt maydanoz buharı hayıt otu cörek otu bunlarda denedigim şeyler

Eğer bir sorun yoksa; ya nasibinde başka çocuk yoktur yada daha vakti vardır.. Bilemeyiz..
Bende benzer şeyler yaşadım ilk çocuğumda en son ameliyat oldum çok şükür sonra kendiliğinden oldu hamilelik.
Bu hamileliğimden öncede dr.um rahim filmi vs vs önerdi ama istemedim.
Nasıl ilki kendi oldu, eğer varsa kısmetimde 2. Çocuk nasıl olsa olacaktı. Bence bekle ve hiç düşünme. Ben 2,5 yıl korunmadım ve bu hamileliğim oldu.
Eğer o zaman o tedavileri görseydim de olmayacaktı.

Ayakları havaya dikip 1 saat beklemenin cidden faydası mı oluyor yahu?
Ben şok. İlk defa duydum.
Valla doğru mu bu?

Spermler zaten hareketli hücreler niye ayaklarınızı kaldırıyorsunuz ki?
Enee, bir yaşıma daha girdim.
Kk yaşım 580.

Folik asit kullan. Balık tüket.

Düşük yapmana neden olabilecek şeyleri tüketme.

Stresten uzak durmaya çalış.

Benimde ikinci gebeliğim 6 sene sonra korunmayı bıraktıktan sonra korunmadan 1 sene sonra oldu..

Bu arada kaplıcaya gittik eşimle. . Ordayken hamile kaldım.. bence artık doktora gitme. . Bende gittim bişey yok demişti.

İyi günler arkadaslar.benim altı yasında cok şükür bi tane ewladım var.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.üç sene öncede düşük yaptım.düşükten sonra bekledik olmayınca doktora gittik.eşimin herseyi normal.banada kan testi filan yapıldı prolaktn sadece yüksekti(60) ve cok şükür ilaçla düştü.rahimde sorun yok.rahim filmi cekildim tüpler acık.klomen kulkandım dört ay.birinde catlamayıp kiste dönüştü,digerlerinde catladı ama tutmadı.sonra igneler filan.doktora dedim sonra nolcak peki.bi süre kendi haline bırakıcam seni dedi.

Sonrada gitmedim zaten.sanırım sırada aşılama var ama henüz istemiyorum çünkü iki defa dogal yolla hamile kaldım.

Sizlere sorum acaba başka napmam lazım.farklı doktora bazen gideyim diyorum ama inanın cok yoruldum.yaptırmadıgım başka ne kalmış olabilir.
Bize soracagına doktora git demeyin lütfen.saglıcakla kalın...
Allah in emrinden başka birşey kalmamış cenabi hak emredecekolacak.Sen bütün herşeyi yapmışsın InşaAllah en yakın zamanda olur

Elbetteki başta sağlıkli beslenme ve stressiz yaşantı bide kafana takma illa olacak diye ilişki sırasında bilmeden stres yapıyorsundur belkide , buda etkileyebilir protein ağırlıklı olarak birisi iyi demiş balık tüket diye balik ve et tüketimini artır ama tavuk pek tüketme lütfen çünkü malum büyüsün diye nasıl hormon veriliyor
ayaklarını kaldırmanin faydasini da açıklayayım Sperm hücreleri evet hareketli ama yumurtaya ulaşmak için enerji sarfeden bi yapı yer çekiminden faydalanarak hedefi bulmasıni kolaylastiriyorsun diye düşünun ;) bizzat ben yaptım ondan biliyorum

Afedersiniz ama geçen bir konu açılmıştı ilgimi çekti paylaşmak istedim. Bir hanım eşinin spermlerini enjektörle (acele etmek lazm) rahimine sıkarak gebe kalmıştı. Ve bunu bir 10 üyedn fazlası deneyip pozitif sonuç aldığnı yazmıştı. İsterseniz bir aratın konulardn bulunca detaylı bir şekilde öğrenip uygulayabilirsinz.

Back
X