Sivilceli Ciltler yara gibi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
ya kızlar yüzümde yara gibi sivilce var geçer diye bekledim ama geçmiyor şişkinlik iniyor kırmızılık kalıyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı az öncede daha 2. sınıf öğrencisi yanıma gelip sen ergenliğe mi girdin demez mi ben 19 yaşındayım lise son sınıfım 2 hafta sonra sınavım var ama olsun yinede bu duruma canım sıkılıyor :KK43: benim gibi yüzünde böyle yara gibi sivilce olan var mı aranızda nasıl iyileşti yüzünüz ? bu arada cildiyeye gitmedim :KK43: çünkü hap kullanmak istemiyorum daha çok krem veya bitkisel tedavi

Son düzenleme:
roccatoune miydi neydi adı hatırlamıyorum. bebek poposuna döndürüverir yüzünü. canlı tanığım: arkadaşım resmen evrim geçirmişti. canını sıkma bir cildiyeye görün hoop gelsin dudak nemlendiricileri saç derisi kurulukları vs yan etkiler gitsin kırmızı sivilceler.

Oksızınc bırı burda bunu onermıstı %40çınko varmıs ıcınde buda sıvılceye ıyı gelıyormus pişik kremı .Bende bır alıp deneyecegım .

roccatoune miydi neydi adı hatırlamıyorum. bebek poposuna döndürüverir yüzünü. canlı tanığım: arkadaşım resmen evrim geçirmişti. canını sıkma bir cildiyeye görün hoop gelsin dudak nemlendiricileri saç derisi kurulukları vs yan etkiler gitsin kırmızı sivilceler.

doktorculuk oynamak doğru değil biliyorum ama işte cildiyenin verdiği ilaçlarda söylediğiniz yan etkiler oluyor onun için görünmedim pek

yan etkisi var da ablacım, alnında bir sivilce çıkmış olsa sür macunu yat diyeceğim. sıkıntı ne kadar büyük olursa tedavinin yıkıcılığı da büyük olur. yaşın dolyısıyla tolare edebilirsin.

Stresten olur onlar. Ben 21 yaşındayım hala stres yapınca döker bütün vücudum sadece yüzümde kalsa yine iyi.

Sınavlardan sonra toparlanır fazla oynamamaya çalış.

Back
X