Yara?

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Sadece dertleşmek için konu açıyorum lütfen cevap verirseniz çok sevinirim bu hayattaki en büyük yaranız nedir yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyo.

hayatta var olabilmemin tek yolunun başarılı olmak zorunda olmam olması
ailemin bana sevgisi bile başarımla artıyor ya da azalıyor
başarılıysan sevilirsin başarısızsan çöpsün zihniyeti
ben sadece var olduğum için sevilmek isterdim ailemde kabul görmek isterdim
sanırım özünde yaram sevgisizlik evet
çünkü başarı endeksli bir sevgi gerçek sevgi hissi uyandırmıyor bilmiyorum

hayatta var olabilmemin tek yolunun başarılı olmak zorunda olmam olması
ailemin bana sevgisi bile başarımla artıyor ya da azalıyor
başarılıysan sevilirsin başarısızsan çöpsün zihniyeti
ben sadece var olduğum için sevilmek isterdim ailemde kabul görmek isterdim
sanırım özünde yaram sevgisizlik evet
çünkü başarı endeksli bir sevgi gerçek sevgi hissi uyandırmıyor bilmiyorum
Sizi gerçekten anlıyorum hayatta böyle keşke anne babamız bari bizleri bişeyler beklemeden sevse neticede olmuyorsa olmaz kimse isteyerek başarısız.

Sizi gerçekten anlıyorum hayatta böyle keşke anne babamız bari bizleri bişeyler beklemeden sevse neticede olmuyorsa olmaz kimse isteyerek başarısız.
insanları etiketliyorlar bizimkiler
az para kazanan çok para kazanan
iyi meslek sahibi kötü meslek sahibi
vs vs şaka gibi

16 yaşımda annemi, babamı ve kardeşimi aynı anda kaybetmiş olmak. Şimdi güzel bir hayatım var. Rahatım, huzurluyum. İşte bu güzel hayat bile bir yönden burkuyor içimi. Çünkü onlarla paylaşamıyorum.

Sizin yaranız nedir peki?

Sonradan gördüm babanızı kaybetmişsiniz. Mekanı cennet olsun, sabır diliyorum size.

16 yaşımda annemi, babamı ve kardeşimi aynı anda kaybetmiş olmak. Şimdi güzel bir hayatım var. Rahatım, huzurluyum. İşte bu güzel hayat bile bir yönden burkuyor içimi. Çünkü onlarla paylaşamıyorum.

Sizin yaranız nedir peki?

Sonradan gördüm babanızı kaybetmişsiniz. Mekanı cennet olsun, sabır diliyorum size.
Anlıyorum ama onlar sizin bu huzurunuzu hissediyordur Bi şekilde daim olsun mutluluğunuz ben dedim ya kimseye en çok kendime layık hissetmiyorum kendimi

Back
X