- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
Sadece dertleşmek için konu açıyorum lütfen cevap verirseniz çok sevinirim bu hayattaki en büyük yaranız nedir yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her insan alında farklı yerlerden yara alıyo hayattaHer insanın yarası var yalnız değilsin.
Gerçekten zor bi yara hayat arkadaşı çok önemli şu hayatta...şevkat ihtiyacıma cevap veremeyen bir eşe sahip olmak.
En acı veren yaralardan olsa gerek umarım babanız kadar olmasa da sizi mutlu edecek şeyler vardır hayatınızda..babasız büyümek.
Bende babamı kaybettim insan onu üzdüğüne çok pişman oluyo ama babalar affeder kızlarını..babamı kaybettiğim gün tartışmıştım. içimde derin yara. o güne dönsek ayaklarını öperdim![]()
Sizi gerçekten anlıyorum hayatta böyle keşke anne babamız bari bizleri bişeyler beklemeden sevse neticede olmuyorsa olmaz kimse isteyerek başarısız.hayatta var olabilmemin tek yolunun başarılı olmak zorunda olmam olması
ailemin bana sevgisi bile başarımla artıyor ya da azalıyor
başarılıysan sevilirsin başarısızsan çöpsün zihniyeti
ben sadece var olduğum için sevilmek isterdim ailemde kabul görmek isterdim
sanırım özünde yaram sevgisizlik evet
çünkü başarı endeksli bir sevgi gerçek sevgi hissi uyandırmıyor bilmiyorum
insanları etiketliyorlar bizimkilerSizi gerçekten anlıyorum hayatta böyle keşke anne babamız bari bizleri bişeyler beklemeden sevse neticede olmuyorsa olmaz kimse isteyerek başarısız.
Ben de hiç kimseye layık olamadım bu yaram ama en çok kendimeDertleşmek istediğini söylemişsin.Senin yara olarak gördüğün yasantin nedir?
Kiminsanları etiketliyorlar bizimkiler
az para kazanan çok para kazanan
iyi meslek sahibi kötü meslek sahibi
vs vs şaka gibi
Hayat işte güçlünün güçsüzü ezdiği bi dünyainsanları etiketliyorlar bizimkiler
az para kazanan çok para kazanan
iyi meslek sahibi kötü meslek sahibi
vs vs şaka gibi
Anlıyorum ama onlar sizin bu huzurunuzu hissediyordur Bi şekilde daim olsun mutluluğunuz ben dedim ya kimseye en çok kendime layık hissetmiyorum kendimi16 yaşımda annemi, babamı ve kardeşimi aynı anda kaybetmiş olmak. Şimdi güzel bir hayatım var. Rahatım, huzurluyum. İşte bu güzel hayat bile bir yönden burkuyor içimi. Çünkü onlarla paylaşamıyorum.
Sizin yaranız nedir peki?
Sonradan gördüm babanızı kaybetmişsiniz. Mekanı cennet olsun, sabır diliyorum size.