Yarabandıymışım meğer :(

İnsanlar birlikte olur ayrılır bunlar normal şeyler. Ama beni mahfeden şey ihanete uğramak. Arkamdan ayrılmamızı ve eski kıza dönmesini isteyen şerefsiz arkadaşının lafıyla benden ayrılma planı yapması. Aynı ofiste olduğumuz içinde whatsapp webini açık unuttuğunda gördüm herşeyi. Bana seni seviyorum sen sevdiğim kızsın dedikten 3 haftasonra beni savunan arkadaşlarına sevdiğim kız için mücadele edicem yazdığını gördüm. Bukadarda karaktersiz. Ben bunları soğrduğumdada senin bilmediğin şeyler var deyip hala beni aptal yerine koydu yok ailevi problemleri varmış yok eski kızın durumları sorunları varmış. Şimdi istediği benim bu ofisten gitmemse asla yapmam ki burada benim kariyerim açısından büyük bir şans. Benim çektiğim acının aynısını çeksin aldatılsın başka birşey istemiyorum.

B

Belkide gerçekten o niyetle yapıyor. Çünkü ilk ayrılmak isterken duyacağımı öğreneceğimi düşünmedi. Arkadaş kalalım ben senin her zaman yanında olucam filan dedi. Sonra ben herşeyi öğrenince hiç yüzüne bakmamaya başladım ne bu tavırlar filan diye sorunca karaktersiz suratına bakmak istemediğimi ve iş dışında konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra oda soğuk yapıyor.
Oyununa gelmeyin bence. Rahatsız oluyorsa kendisi ayrılsın işten. Adamlarda ki özgüvene bak. Hem suçlular hem güçlü

Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sabah gittiğimde günaydın dahi demek istemiyorum ama profesyonel olmaya çalışıyorum. Zaten akrabalarımın şirketi. Benim gitmemi istemiyorlar. Güveniyorlar çünkü. Bir ara gerçekten çıkmayı düşündüm. O kadar kötüydümki ama vazgeçtim sonra. Şimdi hayatı bana dar etmeye çalışıyor ama izin vermeyeceğim. Lütfen tecrübelerinize gördüklerinize yaşadıklarınıza dayanarak bana akıl fikir verin. Ne yapmalıyım?

Ablalarım, arkadaşlarım içimde tutamadığım için yazmak istedim. Daha öncede konu açmıştım. Öyle iğrenç bir karakterim varki herşeyi, haketmeyen herkesi okadar takıyorumki. Boğuluyorum bıktım artık herşeyden. Eski sevgilimle aynı ofisteyiz. Benden ayrıldı güya ailevi sebeplerden ve okadar yalvardımki sana acıdığım içinmi yanında kalayım dedi. Bıraktım sonra öğrendimki eski sevgilisine dönmüş beni yarabandı olarak kullanmış. Okadarda güvendimki aptal yerine konmuşum meğer. Çok uzun sürmedi ama çok büyük yaralar açtı bende. Çok bağlandım kimseye açmadığım kalbimi açtım. Geçmem dediğim sınırlarımı geçtim. O kıza döndüğünü öğrendikten sonra takmıyor bile yanımda konuşuyor. 2 ay oldu peki neden umrumda hala? Beni yarabandı olarak gören biri için neden acı çekiyorum. Kilo veriyorum hala yemek yiyemiyorum. Başka işte bulamıyorum ki burada kariyerim için güzel şeyler yapabilecekken kaçmak istiyorum. Baş ağrısıyla tanıştım 23 yaşımda. Nefes alamıyorum. Boğuluyorum. Ne olur bana yardım edin. Yaşamak istemiyorum artık. Nasıl geçer bu his? :KK43::cry:
Yarabandı olmak, derin yaralar açmak...:olamaz: bu kadar arabesk yaşamak nedennn:silah:

Karsı taraf ayrılmak ıstedıgın de sebebini dinledikten sonra, peki diyen kazanır. Yalvaran kaybeder malesef.
Ayrılıkla degıl de yalvarmakla kaybeder yani
Aynı ıs yerinde olmanız kotu. Kariyerine odaklan sen. Sevgilisiyle yeni ayrıldığını cıkmaya basladıgında biliyor muydun?
Valla bunu bizzat yasadim...

Bir şey farkettim. 2 ay önce konu açmışım. Psikolojisi bozuk ara verelim dedi diye. Herkes çok mantıklı yorumlar yapmış ayrılmak istiyor diye. Lütfen şu durumda bana tavsiyelerde bulunur musunuz? Benim çok fazla ilişkim olmadı ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece onun kazanmasına izin vermek istemiyorum. Nasıl davranmalıyım ofiste tavrım nasıl olmalı?

Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sabah gittiğimde günaydın dahi demek istemiyorum ama profesyonel olmaya çalışıyorum. Zaten akrabalarımın şirketi. Benim gitmemi istemiyorlar. Güveniyorlar çünkü. Bir ara gerçekten çıkmayı düşündüm. O kadar kötüydümki ama vazgeçtim sonra. Şimdi hayatı bana dar etmeye çalışıyor ama izin vermeyeceğim. Lütfen tecrübelerinize gördüklerinize yaşadıklarınıza dayanarak bana akıl fikir verin. Ne yapmalıyım?

İşe gidiyorsunuz.
Beyfendiyi çok afedersiniz ama totonuza bile takmamaya çalışıyorsunuz.Bir süre sonra alışkanlık yapacak gerçekten de takmayacaksınız.
Bir şey mi istiyor,gayet resmi bir dille cevap vereceksiniz.Sinirli falan gözükmeyin,profesyonel bir iş arkadaşı gibi davranın.Arkadaş gibi konuşmaya başlarsa,''seninle arkadaş olmak istemiyorum,bence bu doğru değil'' deyin,sebeplerini sıralayın.Anlamaz ve yine ısrar ederse de çıkın patron,müdür neyse söyleyin bu arkadaş beni rahatsız ediyor diye.
İnanın bana siz hırslı,sinirli gözüktükçe onun kafasında ''hala beni mi düşünüyor'' soruları oluşuyor.Kendi hallerine bırakın,ilk başta zor gelir sonra inanın bana gözünüz bile görmez o insanları.Kendi hayatınıza yoğunlaşın,kendinize bir çaba falan bulun işten sonrası için ( spor olabilir,kurs olabilir,evde yapabileceğiniz bir aktivite olabilir ),yeni arkadaş edinmenin yollarına bakın.

20 yasimda asik olmustum. Ama ne ask. Öl dese ölürdüm. 2 sene sonra pat diye biriyle evlendi. Ben hayatimda o kadar aci cektigimi hatirlamiyorum. Insanin dizleri tutmaz mi...tutmuyordu... 6 yil agladim arkasindan. O gezdi tozdu cocugu oldu. Gecmez saniyodum. Gecti. Sonrasinda da ayriliklar ihanetler yasadim. Ama 6 gun anca surdu acisi😂 ölmedigimi gormustum cunku. Simdi asik oldugum bi adamla evliyim ve mutluyum sukurler olsun. Demem o ki GEÇİYOR...

B

Belkide gerçekten o niyetle yapıyor. Çünkü ilk ayrılmak isterken duyacağımı öğreneceğimi düşünmedi. Arkadaş kalalım ben senin her zaman yanında olucam filan dedi. Sonra ben herşeyi öğrenince hiç yüzüne bakmamaya başladım ne bu tavırlar filan diye sorunca karaktersiz suratına bakmak istemediğimi ve iş dışında konuşmak istemediğimi söyledim. Sonra oda soğuk yapıyor.
Allah a şükret, kızla yatıp kalktığını anlatacak kadar düşen karaktersizle ne işin vardı

İşe gidiyorsunuz.
Beyfendiyi çok afedersiniz ama totonuza bile takmamaya çalışıyorsunuz.Bir süre sonra alışkanlık yapacak gerçekten de takmayacaksınız.
Bir şey mi istiyor,gayet resmi bir dille cevap vereceksiniz.Sinirli falan gözükmeyin,profesyonel bir iş arkadaşı gibi davranın.Arkadaş gibi konuşmaya başlarsa,''seninle arkadaş olmak istemiyorum,bence bu doğru değil'' deyin,sebeplerini sıralayın.Anlamaz ve yine ısrar ederse de çıkın patron,müdür neyse söyleyin bu arkadaş beni rahatsız ediyor diye.
İnanın bana siz hırslı,sinirli gözüktükçe onun kafasında ''hala beni mi düşünüyor'' soruları oluşuyor.Kendi hallerine bırakın,ilk başta zor gelir sonra inanın bana gözünüz bile görmez o insanları.Kendi hayatınıza yoğunlaşın,kendinize bir çaba falan bulun işten sonrası için ( spor olabilir,kurs olabilir,evde yapabileceğiniz bir aktivite olabilir ),yeni arkadaş edinmenin yollarına bakın.
[/QUOTEkadar haklısınız ki
İşe gidiyorsunuz.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrılır ayrılmaz spora başladım. İlişkimde bütün arkadaşlarla iletişimimi kesmiştim. Onlarla görüşmeye başladım ve farkettimki çok özlemişim. Hiçbirşey kalıcı değil geçicek inanıyorum dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim.

20 yasimda asik olmustum. Ama ne ask. Öl dese ölürdüm. 2 sene sonra pat diye biriyle evlendi. Ben hayatimda o kadar aci cektigimi hatirlamiyorum. Insanin dizleri tutmaz mi...tutmuyordu... 6 yil agladim arkasindan. O gezdi tozdu cocugu oldu. Gecmez saniyodum. Gecti. Sonrasinda da ayriliklar ihanetler yasadim. Ama 6 gun anca surdu acisi😂 ölmedigimi gormustum cunku. Simdi asik oldugum bi adamla evliyim ve mutluyum sukurler olsun. Demem o ki GEÇİYOR...
Benimde dizlerim tutmuyordu bir ara o his çok kötü gerçekten. Ki arkadaşlarım aşk acısı yaşadığında hep çok saçma gelirdi inşallah bu hallerimide en yakın zamanda saçma bulurum.Ne güzel umarım bende aşık olabilirim yine 🙏

Birde şu hissi yaşıyorum bırakılan kız. Çünkü ofisteki insanlar o süreci yaşadılar benimle malesef sürekli ağlıyordum. Beyefendi de başka bir iş bulmamı istedi benden. Müdürümüze de onu çok darladığımı söylemiş. Allahın belası. İnsanlar acıdılar bana ama şuan çok iyi göründüğümü söylüyorlar sadece insanların bana acımasını istemiyorum. Çok hata yapmışım aptal aşığı oynamışım. Ama şimdi silkelenip pişman edeceğim. Sadece hala duygusal yaklaşıyorum o yüzden dışardan bakan gözlere ihtiyacım var. Fikirleriniz benim için önemli. Hepinize de yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏

Neden yalvardın ki?Senden ve ruh sagligından önemli mi? Degmeyen adamın tekiymiş o ayrı da.Siz yalvarark Kaf dağı 'na ulaştırmışsiniz bu adamcığı

Back
X