- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
Sinirden çildiricam ya. Birkaç gündür bi arkadaşın evinde kaliyordum. Araştırma islerimiz var falan. Haftada iki gün bi araya geliyoruz. Bazen de o bizim eve gelir. Neyse bu hafta ben ona gittim. Bir de ev arkadaşı var tabi.kız çok gezen biri eve ugramaz falan. Ben onun odasında kalicaktim. Çünkü kendi dedi kal tatlım salon soğuk bilmem ne. Ufak bir cantayla gelmistim yeni bi etek de aldım falan onu koymuştum. Dışarı çıktık. Geldiğimizde kız da gelmişti dus alıp çıkacak iste. Ben dedim canım istersen dolabını falan kilitle sorun olmasın o da yok ya olur mu falan dedi. İste gitti falan . biz sabaha kadar ders calistik sabah kahvaltı ederken kız geldi. Odasına girdi iste. Bir saat oyalanjp okula gitti. Odaya girdim çantanın içine koyduğum etek yok ortada. Saka gibi. Eminim eteği koyduğumdan ama yok. Her yeri aradım falan dedim acaba ayse (takma isim) yanlislikla dolaba mi attı diye dolabı açtım ki etek orda. Sonra eteğimi cantama koydum üzerinde durmadim uyuduk ettik. Ayşe geldi dedim canım benim eteği yanlışlıkla dolaba koymussun aldım haberin olsun dedim. O da ne eteği ya falan diye sorunca gösterdim iyi de o etek benim dedi. Ben de ne alaka ya ben daha yeni aldım onu dedim. Tutturdu o etek benim iste saka mi yapiyosun hayret bisey falan. Sinirim bozuldu. Sonra geçti odasına yattı. Ben de zaten eve gittim.
Ya simdi ben eminim etek benim cantamdaydi ayşe çantamı açıp aldı onu. Bir de dolabın gerisine tikistirilmis vaziyette buldum. Hani kendisnin sanıp karıştırması mümkün değil. Arkadaşıma da mahcup oldum kız beni hırsız sanicak bildiğin sırf sanmasin diye kredi karti ekstresinden mağaza kaydını gösterdim. Sinir oldum cidden. Eteğin lafını yapacak değilim istese de verirdim ama yaptığı hırsızlık degil mi sizce de?
Ya simdi ben eminim etek benim cantamdaydi ayşe çantamı açıp aldı onu. Bir de dolabın gerisine tikistirilmis vaziyette buldum. Hani kendisnin sanıp karıştırması mümkün değil. Arkadaşıma da mahcup oldum kız beni hırsız sanicak bildiğin sırf sanmasin diye kredi karti ekstresinden mağaza kaydını gösterdim. Sinir oldum cidden. Eteğin lafını yapacak değilim istese de verirdim ama yaptığı hırsızlık degil mi sizce de?