Yaralar

zeynomuyat

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
97
34
18
Merhaba k.k Hanımları...
O kadar üzülüyorum ki kendime Allah daha beterini vermesin ama inanın çok zor.Konu şu ki bende türlü türlü alerjiler var ve tedavisi yok yaralar kötü kötü .Ellerim de vücudum da vs.Bazen ne bileyim şeker hastası olsam mesela çözümü var diyorum yemem dikkat ederim ama benim hastalıklarım asla geçmeyecek türden .Çok dikkat etmeme rağmen herşeye şimdi de siğil çıktı bende .Bir bu eksikti evet benden.İnsanlarla tokalaşmam toplu taşımalrda dikkat ederim vs doktorum birinden geçmiş dedi .Ayaklarım da epeyce var ellerimde de. O kadar sinirimi bozuyor ki .
Doktor bu geçer dedi yaktılar şişti su topladı ama geçmedi yine çağırdı .Başına gelen var mı artık çok bunaldım kendimi bildim bileli böyle sıkıntılarım var .Eşimin aylardır ellerini tutmuyorum yatak da ayağını dahi değdirtme bana diyorum .Var mı çözümü yada uygulanan tedaviden sonuç alan var mı?

tanısı ne hastalıgınızıın??
atopik dermatit varmı?ve belirli dönemlerdemi oluyor,mevsım geçişleri vs..
benım eşim ürtiker böyle aniden suratında vücudunda kabarcıklar cıkar kaybolur,burun akıntısı göz yaşarması vs..
kızımda atopik ve oda mevsim geçişlerinde ciddi kabarıyor en son 3 gün üst üste avil iğne yedi ve öyle söndü vücudundaki kurdeşenler..
ımkanın varsa test yaptır
malesef ki bu alerji illetinin sebebi bile net anlaşılamıyor bazen

İL-33 diye bir ilaç var, siğile kesin çözümdür, yaktırmaktan falan sonuç alamazsınız, bende üç kez çıktı eskiden bu ilaçla geçti, bir daha da çıkmadı
Ancak dikkatli kullanmak lazım, ciddi derecede yakma özelliği var, içindeki talimatlara mutlaka uymalısınız

tanısı ne hastalıgınızıın??
atopik dermatit varmı?ve belirli dönemlerdemi oluyor,mevsım geçişleri vs..
benım eşim ürtiker böyle aniden suratında vücudunda kabarcıklar cıkar kaybolur,burun akıntısı göz yaşarması vs..
kızımda atopik ve oda mevsim geçişlerinde ciddi kabarıyor en son 3 gün üst üste avil iğne yedi ve öyle söndü vücudundaki kurdeşenler..
ımkanın varsa test yaptır
malesef ki bu alerji illetinin sebebi bile net anlaşılamıyor bazen
Evet yıllardır tedavi görüyorum atopik dermatit ve bir çok şeye alerjim var ellerimden kanlar aktığı oluyor bazen .Eldivensiz salatalığı bile soyamıyorum başlıyor kaşıntı yara .Nikel ve kobalt olan herşeye birde .Bunlara alıştım ama şimdi de siğil yayıldı

İL-33 diye bir ilaç var, siğile kesin çözümdür, yaktırmaktan falan sonuç alamazsınız, bende üç kez çıktı eskiden bu ilaçla geçti, bir daha da çıkmadı
Ancak dikkatli kullanmak lazım, ciddi derecede yakma özelliği var, içindeki talimatlara mutlaka uymalısınız
Hımm aslında verrutol verdi ilk önce o daha kötü yaydı elimde 2 taneydi şimdi bir sürü cesaret edemiyorum daha kötü olur diye .Yaktırdım 1 sefer ama en ufak küçülme dahi olmadı :KK43:

Hımm aslında verrutol verdi ilk önce o daha kötü yaydı elimde 2 taneydi şimdi bir sürü cesaret edemiyorum daha kötü olur diye .Yaktırdım 1 sefer ama en ufak küçülme dahi olmadı :KK43:

İL - 33 kesin çözümdür, doktorlar çok yakıcı olduğu için pek önermezler ben onunla çözüm buldum, verrutol bir işe yaramıyor. İlaç yaka yaka kazıyor siğili, en son yara oluyor, gördüğünüz en küçük köke kadar kullanmaya devam edeceksiniz, yara olacak yeri ama yaradan korkmayın izi kalmıyor. Sadece sağlam deriye ilacı temas ettirmemeye özen gösterin o kadar.

Gecmiş olsun....Diğer sıkıntılarınızı bilemem ama etrafınızda araştırın bu siğilleri okuyan insanlar var bunlardan birine okutun...bulamazsanız kendiniz tüm samimiyetinizle ve inanarak abdestli olarak zuhruf suresinin 79. Ayetini hergün 3-5-7 gibi tek sayıda okuyun....okurken saat yönünün aksi istikametinde siğillerin üzerinde parmağınızı gezdirin...tarafımdan bizzat denenmiştir...(buraya yazmak yasak bu tür şeyleri ama dayanamadım...bildiğim bir şeyi aktarmadan geçemedim)

İL - 33 kesin çözümdür, doktorlar çok yakıcı olduğu için pek önermezler ben onunla çözüm buldum, verrutol bir işe yaramıyor. İlaç yaka yaka kazıyor siğili, en son yara oluyor, gördüğünüz en küçük köke kadar kullanmaya devam edeceksiniz, yara olacak yeri ama yaradan korkmayın izi kalmıyor. Sadece sağlam deriye ilacı temas ettirmemeye özen gösterin o kadar.
Razıyım yansın dayanırım teşekkür ederim alacağım peki verrutol gibi soyuyor musunuz yoksa sadece sürmek yeterli midir?

Gecmiş olsun....Diğer sıkıntılarınızı bilemem ama etrafınızda araştırın bu siğilleri okuyan insanlar var bunlardan birine okutun...bulamazsanız kendiniz tüm samimiyetinizle ve inanarak abdestli olarak zuhruf suresinin 79. Ayetini hergün 3-5-7 gibi tek sayıda okuyun....okurken saat yönünün aksi istikametinde siğillerin üzerinde parmağınızı gezdirin...tarafımdan bizzat denenmiştir...(buraya yazmak yasak bu tür şeyleri ama dayanamadım...bildiğim bir şeyi aktarmadan geçemedim)
Bunu ilk çıktığında 1 kez eşim okudu ama devam ettirmedik bu şekil yapıp geçenleri duydum okudum sağolun...

Back
X