Merhabalar. Aslında bir dert evet yazacağım o kadar moralim bozuk ki gözlerim dolpoluuu ağlsam ağlayacağım. Benim benden 1 yaş büyük ablam var küçükken havale geçirmiş epilepsi rahatsızlığı olmuş.Görünürde hiç bir seyi yok bin şükür Rabbime . Sadece biraz çekingen ama işini vs iyi yapar benden güzeldirde.Halam demiş ki teyzeme ablamdan için "sizin bir tanıdığınız var ya x kişisi, temiz efendi ise başgöz edelim" demiş. Teyzem de ablamdan için demiş ki " beni ortaya katmayın hasta kıza ben kimi bulayım layık mı hiç " demiş. Ki halam a biz öyle birr sey de diye talepte bulunmadık düşünmedik bile yersiz bir davraniş olmuş aslında. Anneme anlatmış annem anne yüreğii ya bacısının bunu demesine çok üzülmüş haklı olarak. Ablaam hiç birini bilmiyor evlenmeye de zaten hazır değil. Ama o lafı duydum ya ablama gelip gidip o ela gözündeki masumiyeti temizliiği görünce gözlerim dolu dolu oluyor. Çok üzüldümmmm elbette o da sağlıklı olmak isterdi. Rabbim bunu uygun görmüş yine bin şükür.. Ama bir teyze bu kadar büyük konuşur mu hadi onu geçtim böyle yaralayıcı konuşur mu?. Hiç mi bacım duymaz mı acaba diye düşünmez layık mı nedemek.. Ya inanın öyle çookk üzüldüm ki ablam kanım canım o bilmiyrum bu insanlar neden dilleri yaralıyıcı hiç bilmiyorum... Bir de düşünüyrum öz teyze bunu yaparsa derse benim ablama el ne der .. Cidden çok üzüldüm.. Yazıp rahatlamak istedim belki de...