Yaramass'ın Diyet Günlüğü

YARAMASS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
750
143
133
37
ilk defa bu kadar kararlı ve istikrarlıyım daha önceleri 1 ay 2ay düzenli diyet yaptığımı hiç hatırlamıyorum
taaaaa ki 14 şubat ta yani dün kocam da kilolarımı yüzüme vurana kadar.Dün hediyeleştik kendisiyle bana
L beden bir tişört almış sonuç hüsran tabi bana ne dese beğenirsiniz "Allah allah bu tişört mankenşin üzerinde
böyle durmuyodu olsun aşkım kilo vericem diyodun zaten zayıflayınca giyersin":1: bir de gülüyorum ağlanacak halime....

neyse kızlar işe ilk olarak ekmeği kesmekle başladım dünden bugüne hiç ekmek tüketmedim dikkat ediyorum
hergün buraya ne yediğimi yazıcam okuyup ta destek olanlar olursdan çok sevinicem olmassa da önemli değil
arkama dönüp baktığım da kendim görürüm ne yaptığımı ne yediğimi içtiğimi işe böyleee herkese keyifli paylaşımlar:34:

sabah kahvaltım;

domates,
biber,
peynir,
zeytin,
1 fincan açık çay

öğlen;

mercimek çorbası,
1-2 adet turşu,
yoğurt,

akşama yiyeceklerim;

mercimek çorbası
ızgara 1-2 çatal tavuk,
yoğurt,

yatmadan soda içiyorum

hepsi buuu yarın görüşmek üzere

sakın ekmeği kesme, ben hamileyim ve hızlı kilo aldığım için diyetisyene gidiyorum. diyetisyenim bana "ekmeyi sakın kesme" dedi. sabah 2 akşam 1 dilim ekmek hakkım var. eğer ekmeyi kesersen bi süre sonra şeker krizlerin başlar, uzun bi sürede geçmez. seni tatlılardan uzak tutmak için ekmek tüketmelisin hem seni daha uzun bi süre tok tutar.

2 lt su içmeyi unutma :) hadi bakalım başarılar :nazar:

canım bende diyet yapıyorum azar azar veriyorum bir yerde hafta da 3 akşam yemeğinde ekmek tüketmeyin diye okumuştum aynen uyguladım ve 2.5 lt su kesinlikle içmeye çalıştım ayda bir kilo veren ben ayda 2 ila 2.5 kilo vermeye başladım çok şükür ki yeşil çayda önemli ben günde 2 fincan içiyorum tabi sadece diyet değil sürekli hareketli olmalısın umarım istediğin kiloya ulaşırsın

merhaba tatlım dıytın hayırlı olsunda doğru yap canım vucutuna zarar verme ekmek mutlaka ye ama cavdar yada tam tağılı kahvaltda ıkı dılım ben yarım kıbrt ktsu helva on gram bıtter sarelle peynır yumurta mutlka sekersız cay ve yesıl cay ıcıyom öğlende yoğurt sut aksam sebze veya tavk haslaması boyle beslenerk bır ayda bes kılo verdım sporuda unutmak gerek yemeyerk kılo veremezsın pardon verırsınde cok kısa zamanda gerı alırsın benım oğretmenım basrı öykusunden eyul ul hanım ordan bak neler yiyerek kırk kılo vermısler demı canım koly gelsın hepımıze

hayırlı olsun dıyetın ,ıstersen ben de katılırım sana
ben 11-12 kılo verdım daha baya gıdecek kılom var .kolay gelsın hepımıze:D

sakın ekmeği kesme, ben hamileyim ve hızlı kilo aldığım için diyetisyene gidiyorum. diyetisyenim bana "ekmeyi sakın kesme" dedi. sabah 2 akşam 1 dilim ekmek hakkım var. eğer ekmeyi kesersen bi süre sonra şeker krizlerin başlar, uzun bi sürede geçmez. seni tatlılardan uzak tutmak için ekmek tüketmelisin hem seni daha uzun bi süre tok tutar.

canım çok teşekkür ederim öncelikle sana umarım hamileliğin çok güzel geçer :) ekmeği kesmemin nedeni aslında biraz
kendimi ölçmem,biraz eksikler var yazımda tekrar okuyunca farkettim ekmeği tamamen kestim dedim ama bu 1 hafta için
bir haftayı sağ sağlim atlatırsam 2. hafta çavdar ekmeği yada tam tahıllı ekmek tüketmeye başlicam tabi dilim hesabı yaparak:)
bende sana başarılar diliyorum.:16:

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim öncelikle sana umarım hamileliğin çok güzel geçer :) ekmeği kesmemin nedeni aslında biraz
kendimi ölçmem,biraz eksikler var yazımda tekrar okuyunca farkettim ekmeği tamamen kestim dedim ama bu 1 hafta için
bir haftayı sağ sağlim atlatırsam 2. hafta çavdar ekmeği yada tam tahıllı ekmek tüketmeye başlicam tabi dilim hesabı yaparak:)

yorum yapan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam mutlaka :)

bugün ki menüme gelecek olursak ;

sabah;

1 fincan açık çay
1 tatlı kaşığı bal
peynir
zeytin
domates

ara da yeşil çay ve elma

öğlen,

ıspanak yemeği
yoğurt
tarhana çorbası

ara da 2 adet kayısı 2 adet ceviz yeşil çay

akşam,

gün boyu hiç ekmek tüketmediğim için az yağlı ve yarım porsiyon kadar makarna
yoğurt
tarhana çorbası

gün boyunca elimden geldiği kadar su içmeye çalışıyorum :3:

katılabilirsin tabi ki, çok sevinirim cnm buna gerçekten çok ihtiyacım var :16:

ben doğumdan sonra 80 kiloydum,su anda kızım 3,5 yasında ben ancaa 68 lere ınebıldım ıste,ama ne kadar farkettı anlatamam ınsanlar şaşırdılar hep ,aslında daha once 65 e kadar dusmustum ama bu kıs işte gene 70 lere kadar cıktım,şu anda ben de cok kararlıyım cnm 50 lere kadar duşmeye kararlıyım..yarından ıtıbaren ben de menulerımı yazarım sana,once ogrendıklerımı ve yaptıklarımı yazayım kendı dıyetımde.kesınlıkle gunde 2 bardak yesıl cay ıcıyorum,normalde su ıcemeyen bırıyım ıcmeye calısıyorum ıcebıldıgm kadar kı 2 lıtreyı bulamıyorum maalesef ama arttırmaya calısıcam bu sure ıcınde.evde kosu bandım var bu kıs hıc kosamadım ama basladım bugun gunde ortalama yarım saat, 35 dk falan kosuyorum,gunde 50 mekıkle baslıyorum 75 mekık kesın cekıyorum cunku baya sarkık bı gobegım var :(mekıge de bugun basladım.bunun dısında bazen kosmaktan sıkılıyorum ve leslıe nın 2 mılını yapıyorum kosmadıgım gunler.yemeye gelınce sabahları peksımet yumurta falan..yagdan uzak duruyorum en onemlısı,kızartmaları hayatımdan cıkardım,aksam yemeklerınde ekmek ve pılav yemıyorum,bulgur pılavı ve makarna varsa sebzenın yanına 2-3 kasık kadar tuketıyorum,cıkolata manyagı deılımdır o yuzden o konuda zorlanmıyorum.tatlı cok canım cekerse haftada ya da ıkı haftada bır yarım porsıyon yerım..bunları yaptıgım surede baya kılo verdım bu uzun aradan sonra yenıden basladım hadı hayırlısı cnm.sporlarımı ve menulerımı yazıcam ..ölmek var dönmek yok :46:

ben doğumdan sonra 80 kiloydum,su anda kızım 3,5 yasında ben ancaa 68 lere ınebıldım ıste,ama ne kadar farkettı anlatamam ınsanlar şaşırdılar hep ,aslında daha once 65 e kadar dusmustum ama bu kıs işte gene 70 lere kadar cıktım,şu anda ben de cok kararlıyım cnm 50 lere kadar duşmeye kararlıyım..yarından ıtıbaren ben de menulerımı yazarım sana,once ogrendıklerımı ve yaptıklarımı yazayım kendı dıyetımde.kesınlıkle gunde 2 bardak yesıl cay ıcıyorum,normalde su ıcemeyen bırıyım ıcmeye calısıyorum ıcebıldıgm kadar kı 2 lıtreyı bulamıyorum maalesef ama arttırmaya calısıcam bu sure ıcınde.evde kosu bandım var bu kıs hıc kosamadım ama basladım bugun gunde ortalama yarım saat, 35 dk falan kosuyorum,gunde 50 mekıkle baslıyorum 75 mekık kesın cekıyorum cunku baya sarkık bı gobegım var :(mekıge de bugun basladım.bunun dısında bazen kosmaktan sıkılıyorum ve leslıe nın 2 mılını yapıyorum kosmadıgım gunler.yemeye gelınce sabahları peksımet yumurta falan..yagdan uzak duruyorum en onemlısı,kızartmaları hayatımdan cıkardım,aksam yemeklerınde ekmek ve pılav yemıyorum,bulgur pılavı ve makarna varsa sebzenın yanına 2-3 kasık kadar tuketıyorum,cıkolata manyagı deılımdır o yuzden o konuda zorlanmıyorum.tatlı cok canım cekerse haftada ya da ıkı haftada bır yarım porsıyon yerım..bunları yaptıgım surede baya kılo verdım bu uzun aradan sonra yenıden basladım hadı hayırlısı cnm.sporlarımı ve menulerımı yazıcam ..ölmek var dönmek yok :46:

ayy ne güzel canım ya sen bir de doğum yapmışsın ben yeni evliyim daha doğum yapmadan hamile kalmadan 70 ler de geziyorum
bende sabahları mekik çekiyorum keşke benimde koşu bandım filan olsa yok ama fitness a başlamayı düşünüyorum.Spora başlayana
kadar yani bir yere kaydolana kadar elimden geldiğince evde bişeyler yapıcam aynen ölmek var dönmek yokk yaz tatilini düşünelim
değil mi

ayy ne güzel canım ya sen bir de doğum yapmışsın ben yeni evliyim daha doğum yapmadan hamile kalmadan 70 ler de geziyorum
bende sabahları mekik çekiyorum keşke benimde koşu bandım filan olsa yok ama fitness a başlamayı düşünüyorum.Spora başlayana
kadar yani bir yere kaydolana kadar elimden geldiğince evde bişeyler yapıcam aynen ölmek var dönmek yokk yaz tatilini düşünelim
değil mi

olsun cnm hıc uzulme ,ben evlendıgımde 52 kıloydum hamıle kaldıgımda 68 kıloydum dusun yanı..verıcez hıc sorun yok :8:benım kosu bandı var ama cocuk da var :Dne guzel senın ıhtıyacın yok kı kosu bandına ,al kendını cık dışarı :21: yürü hızlı hızlı ..ben kızım oldugu ıcın aldım kosu bandını her zaman cıkıp yuruyemıyorum dısarda ..ha bı de sabah aksam bırer greyfurt sıkıp ıcıyorum ınanılmaz metabolızma hızlandırıyor mutlaka dene tecrubemle sabıt ..oyle bı bardak falan sıkmıyorum,bı tane sıkıyorum sabah,aksam yada oglenden sonra da bı tane sıkıyorum ıcıyorum..salatama da elma sırkesı koyuyorum,bayanlar ıcıyo bılıyosundur ama ben ıcemıyorum onu o sekılde ben de salatalarıma koyuyorum..bu arada adım bahar :10: memnun oldum cnm.

haklısın gerçekten :) benim adım da çiğdem bende ço memnun oldum.Greyfurtu duymuştum denicem sirkeyi bende
salatalar da kullanıyorum iyi ki konu açmışım buraya çok güzel fikirler geliyo insan kendi kendine kalınca yapıcak hiçbirşey
gelmiyo aklına.:50: yarın daha da bir istikrarlı çiğdem olucak sanırım çok teşekkür ederim baharcım sana:46:

haklısın gerçekten :) benim adım da çiğdem bende ço memnun oldum.Greyfurtu duymuştum denicem sirkeyi bende
salatalar da kullanıyorum iyi ki konu açmışım buraya çok güzel fikirler geliyo insan kendi kendine kalınca yapıcak hiçbirşey
gelmiyo aklına.:50: yarın daha da bir istikrarlı çiğdem olucak sanırım çok teşekkür ederim baharcım sana:46:

hiç önemli değil birlikten kuvvet doğar demişler di mi :46:vericez.bak ben ılk rejım yaptıgım sıralarda burdakı bayanların yazılarını okuyup acayıp motıve olmustum..yıne olucaz ınsallah ..onemlı olan vazgecmemek.ben hep dıyorum kı bı kere yaptıysam bı daha yapabılırım.bu kadar ınsan nasıl yapıyo dıyorum.bıde onumde cok yemek ıstedıgım ve yememem gereken bişey olursa yedıkten sonrakı pısmanlık anlarımı aklıma getırıyorum..bu işi kafamızda bıtırdıkten sonra gerısı kolay çiğdemcim ..:16:inşallah bi kac ay sonra biz de başarı öykülerimizi yazıyor oluruz kk ya :16:

selamm
sabah
bi buçuk dilim peksimet,1 rafadan yumurta ,bi dilim peynir,bi kupa çay (tatlandırıcı ile içtim)
öğlen ekmeksiz bi kase mercimek çorbası ,salata..
henüz spor olarak bişey yapamadım işlerimi halledip yapıcam yazarım:16:

merhabaa baharcım,

bugün çok koşturmacalı geçti ancak girebildim nete,Sabah kalktım eşimi işe gönderdim sonra hava çok soğuk
biraz daha yatayım dedim :) telefon çaldı iş görüşmesine davet edildim ve 1. buçuk saatim var yetişmek için
zaten yol 1 saaten fazla sürüyo nasıl çıktım hatırlamıyorum inan neyse gittim görüşmeye olumlu geçti hafta içi
tekrar çağıracaklar 2.mülakat için eve geldim peynir zeyti domates 2 adet te grisini yedim öğlen çorba salatalık domates
ve yoğurt akşam için bir plan yapmadım ama sanırım öğlen ki menü gibi olur ne çabuk saat 3 olmuş yaa:1:

canım sana bir tavsiye su içme konusunda ben sabah kalkar kalmaz tartıldıktan sonra 2 bardak ılık su içiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum ve kahvaltıdan yarım saat sonrada 2 bardak su içiyorum öğlen de aynı şekilde yamekten yarım önce 2 bardak yemekten yarım saat sonra 2 bardak su akşamda aynen bu şekilde tabi arlarda da su içiyorum hem tok tutuyor hem az yememi sağlıyor eger akşamları pilav varsa ekmek yeme ama çorba varsa 1 dilim yiyebilirsin ben bu şekilde baya yol aldım
inş işe girersen daha çabuk kilo veririsin hareketli bir işin olursa spor yapmana gerek kalmaz ve yemek düzenini ona göre ayarlarsın

merhabaa baharcım,

bugün çok koşturmacalı geçti ancak girebildim nete,Sabah kalktım eşimi işe gönderdim sonra hava çok soğuk
biraz daha yatayım dedim :) telefon çaldı iş görüşmesine davet edildim ve 1. buçuk saatim var yetişmek için
zaten yol 1 saaten fazla sürüyo nasıl çıktım hatırlamıyorum inan neyse gittim görüşmeye olumlu geçti hafta içi
tekrar çağıracaklar 2.mülakat için eve geldim peynir zeyti domates 2 adet te grisini yedim öğlen çorba salatalık domates
ve yoğurt akşam için bir plan yapmadım ama sanırım öğlen ki menü gibi olur ne çabuk saat 3 olmuş yaa:1:

Gercekten kosusturmalı bır gun olmus cnm,aynen benım de bugun ıkı kere bankaya gıtmem gerektı,işlerim vardı onları hallettım gır cık cocugu gıydır soy derken,baya yoruldum hava da gercekten ınanılmaz souk.sonra komsum geldı velhasıl daha spor namına bısey yapamadım,şimdi gidip mekik cekıcem bugun 70 e cıkarıyorum mekıgı,artk aksam kızımı da yatırınca kosucam..aksam menum henuz bellı deıl,bu arada ara ogun olarak ıkı greyfurt suyu ıctım,arada bı turk kahvesı komsumla,su hıc ıcemedım bugun sımdı hemen suyu da telafı etmeye calısıcam ..aksam yazarım yıne :21:

Back
X