yaramazlıklarımız...

Aklıma çok güzel geldi bir tane :)
Ama ablamla ilgili
Bayramda anneannemlerdeydi ablam ve evin karşısında bir çingene çocuk vardı
Sürekli kapıyı çalıp el öpüp şeker alıyordu
Gün içinde bir kaç kez böyle geldi
ablam daha fazla dayanamayıp kapı çalınca kapıyı o açtı
daha önceden hazırladığı şeker ambalajı içerisindeki taşı vermiş
tabi daha sonra çocuk kapının önüne demlenmiş çay artığı dökmüş :27::27:

ben çok yaramaz bir çocuktum ama öyle böyle değil..anlat anlat bitmez.

ortaokuldayız,öğlenciyiz akşamın köründe çıkıyoruz okuldan.son saatte fen dersinden yazılı olacağız kimse çalışmamış.kış zaten hava da kararmış iyice..dedim ki arkadaşlar sınıfın ampülleri gevşetelim hocada elektirikler gitti sansın yazılı yapamaz kurtuluruz..neyse sandalyelere çıktık gevşettik ampülleri..hoca geldi ışıklar yanmıyor..biz hep bir ağızdan elektrikler gitit öğretmenim diye bağırıyoruz oradan bi arkadaş hala elime geçse yolarım onu ama kadiş koridorunkiler yanıyor orayı kapatmayı unutmuşuz diye bağırmaz mı..

hem yazılı olduk,hem kötü not aldım,hem öğretmene rezil oldum hem de babamdan bi ton fırça yedim.bunu unutamıyorum ama noldu iki üzüldüm sonra durmak yok yola devam :27:

Ben çok uslu bir çocuktum:9:
Hatta öyle usluydum ki orta okulda öğretmenim veli toplantısında babama annemin üvey olup olmadığını sormuş:53::60:
Ama sonra lise döneminde açıldım çenem bir düştü mü tutabilene aşkolsun:27:

Ben çok uslu bir çocuktum:9:
Hatta öyle usluydum ki orta okulda öğretmenim veli toplantısında babama annemin üvey olup olmadığını sormuş:53::60:
Ama sonra lise döneminde açıldım çenem bir düştü mü tutabilene aşkolsun:27:

nevoş çok güldüm msjına neden öyle sormuş ki,çok içine kapanmış bir çocuksan falan ondan şüphelendi galiba :52:

ben yaramaz değildim aslında uslu bıle sayılır mısım ama ne yapacagım hıc bellı olmazmıs durup dururken herşeyı yıkabılır sonrada uslu

uslu kenarda otururmusum genel olarak boleymıs annem anlatır bı keresınde benı evde bırakmıs babanneme babnnemde başka bişiler
yapıomus annem çilek reçeli yapmış.

ben ust üste bıseyler koymusum mutfak dolabından çıkıp onu yere atmısım kavanoz
kırılmıs çileklerını yemişim annem

gelınce recelı yerde görmus :)

bi günde babannem benı tarlaya göturmüştü etlerımı sıktı kenarda oturacaksın hiçnbişeye dokunmuycaksın dedı bende

yenı çıkmıs salatalıklar gördum kopardım bı tanesını kadın çok kızdı kalçalarımı ezdi ama çok acımıstı elınde de orak

öyle canım yanınca orağı alıp elıne şiddetle vurdum baş parmağı ayrılmıstı 9 dikiş atmıslardı...

ben yaramaz değildim aslında uslu bıle sayılır mısım ama ne yapacagım hıc bellı olmazmıs durup dururken herşeyı yıkabılır sonrada uslu

uslu kenarda otururmusum genel olarak boleymıs annem anlatır bı keresınde benı evde bırakmıs babanneme babnnemde başka bişiler
yapıomus annem çilek reçeli yapmış.

ben ust üste bıseyler koymusum mutfak dolabından çıkıp onu yere atmısım kavanoz
kırılmıs çileklerını yemişim annem

gelınce recelı yerde görmus :)

bi günde babannem benı tarlaya göturmüştü etlerımı sıktı kenarda oturacaksın hiçnbişeye dokunmuycaksın dedı bende

yenı çıkmıs salatalıklar gördum kopardım bı tanesını kadın çok kızdı kalçalarımı ezdi ama çok acımıstı elınde de orak

öyle canım yanınca orağı alıp elıne şiddetle vurdum baş parmağı ayrılmıstı 9 dikiş atmıslardı...

hey maşallah korku filmi serisi gibi :27:

hey maşallah korku filmi serisi gibi :27:
neden se hırcındım bıraz yasıtlarımdan buyuktum döverdım hırpalardım bı keresınde oyun oynuyoruz köyde çocuun bırı dedığımı yapmadı bende şeyıne tekme attım meğersem testıslerı yukardaymıs cocuk amelıyat olmus oralarından ne bılım tabı bende cocuktum o zaman otaokuldayken okuldan kaçıp hastanenın morgunu aramaya gitmiştik tabı bulamamıstık hademe tutup dısarı atmıstı bızı hala gulerız o hıkayeye eskıden guvenlık kamerası yoktu ıdarecılerı odaya kıtlemısdık :33::33: şimdilik bunlar geldı aklıma :)

Annemin bu konuda dayımla anıları vardı,anlatırdı arada.Kedilere ceviz kabuğunun içine zift döküp giydirmek bunlardan biri:1:

Hiç uslu bir çocuk değildim:ssz:
Eskiden demir tv dolapları vardı, hatırlayanlar vardır, yanları merdiven gibi, ortası kilitli tv dolapları, tüplü tvlerde ağırdır, 5 yaşındayım,muzurluğum tuttu, dolaba tırmandım vee dolap devrildi, tv üzerime düştü, ağlama yok, kalkıp yaramazlığa devam:ssz:

Birgünde o zamanlar okula gidiyorum, okul yolumuzda bir tünel vardı, tünelin lambasını kırmayı başaran tatlı kazanacaktı, kırarsın kıramazsın iddiaya girdik, akşam okul çıkışı aldım taşı elime attım, bir ses geldi ve arkasından lambanın parçaları düştü yere:37:nasıl kaçacağımızı bilemedik ama arkada görgü şahidi bırakmışız:ssz:
Okul yönetimine şikayet etmişler, müdür yardımcısı yanına çağırdı beni, yarın velin okula gelsin dedi:ssz: Annem geldi, dersleri iyi ve genel itibariyle öğretmenlere saygılı bir çocuk olduğumdan disiplinlik olmaktan son anda kurtuldum ama annem beni pataklamaya niyetliydi, her yaramazlık sonrası çıktığım ağaca tırmandım, ceza almayacağım sözü verilmeden de inmedim:ssz:

Bir tane daha geldi aklıma , yine şu japon çocuklarla ilgili .Ahhh gariplerim ne çekmişler benden , tokyonun intikamını ben sene 80lerde almışım meğer:1:

Şimdi bu japon çocuklar çoktular , kaç kardeşler hatırlamıyorum ama çoktular işte .Hepsini sıraya dizerdim , elimde bir ağaç dalı ile ...

Yanılmıyorsam adamın 3 eşi vardı evde , çocuklara sürekli senin annen öteki , ötekine senin annen beriki der , sizi kandırıyorlar diye ikna ederdim .

Yüce mevlam sen yaramazlıklarımın kimsenin psikolojisinde yer etmemesini nasip etmiş ol lütfen .:17:

Cok felaket derece simarikmisim ,hiperaktifmisim halende oyleyim ama kisa ve oz ,tehlikeli bir anilarimdan biri; oglan,kiz karisik yakan top oynuyorduk futbol topuyla cok hirslanmistim oyle bir attimki oglanin yumurtaligini patlatmisim ailesi sikayete geldi bizimkiler hastaneyee falan yetistirfi bunun gibi bircok seyler iste,kimbilir nerde ve nasildir kendisi:27:

Ben yaramaz bir çocuktum .

Aklıma ilk gelenler ;

Pet şişelere taşan foseptik çukurunun sularını doldurup , alt katta oturan japon çocuklara buranın colası bu diye içirmem ,:53::53:

Giriş kattaki apartmen görevlisinin ne zaman tuvalet ışığı yansa ve wc camı aralık olsa , bahçe hortumu ile tuvalettekileri ıslatmam ,:9::9:

En yakın arkadaşımın barbie evini bile bile kırmam ,:20::20:

Neyse ben susayım şimdilik , sabıkam fenaymış çok :52:
Mümkünse tüm yaramazlıklarını hatırlayabilir misin lütfeeeen

Back
X