yaratıcı ve türkçe isim haydi kızlar yardıma...

Esinti42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
212
13
68
Konya
arkadaşalr merhaba eşim cep telefoncu kendi dükkanımızı açmak üzereyiz Allah ın izniyle ama isim bulamadık henüz bende yaratıcı ve türkçe bir isim olmasını istiyorum yaratıcı fikirlere ihtiyacım var hadi hep birlikte koyalım dükkanımızın ismini

Öncelikle hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Konuşkan telefon olabilir.

graham bell amca' nın yeri
cepTE- lefon
kapsama dükkanı
tElEfOn KuLuBeSi
iYi hAbEr telefoncu

hayırlı olsun
hepsini çok beğendim.. graham bell çok yaratıcı ama amcamızı bilenler için.. bilmeyenler "kim ki la bu" diye aval aval bakarlar
dayım cafe açtı yeşillikler içinde.. isim annesi de ben oldum.. "Babil'in Bahçesi" koyduk.. müşterilerden kimisi çok güzel isim dedi, kimi de "babil kim, bu ad nereden geldi,böyle yeşillikler içinde ki bi alana daha güzel bi isim konabilirdi falan diyenlerde oldu hatta :)) bi an o aklıma geldi graham bell deyince...
ben olsam telefon kulubesi koyardım, çok sıcak gelio kulağa...

teşekkür ederim öncelikle :) 'babilin bahçeleri' çok iyiymiş, anlamayanlar için girişe çok küçük yazılar olmayacak şekilde ahşap fonlu bir levhaya hikayesini yazıp asabilirsiniz, bir tatlılık ve egzotiklik katar hem :)

arkadaşlar çok sağolun inşallah eşimle birlikte çalışcaz isim de benim için çok önemli babilin bahçeleri de süpermiş gerçekten cafe için grahambell amcanın yeride güzel ama arkadaşın dediği gibi bilmeyenler kim bu dicekler ama telefon kulübesi çok hoş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…