- Konu Sahibi FindikKabugu
Bayanlar ben sarışın açık tenli bi genç kızımm. Hafif ama etkileyici bi parfüm arıyorum böyle herkesin durdurup soracağı cinsten D&P'den önerirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence d&p gibi açık parfüm satan yerlerden alacağına avondan al. zaten etik olarak sahte bir şey kullanmak iyi değil ama sağlığınız için çok zararlıüstelik kokuları da bir süre sonra kolonya gibi oluyor. deri için çok zararlı o açık parfümler alkol oranını ayarlayamıyorlar. avondan al, gerçek olsun. üstelik avonun çok güzel de parfümleri var :) tavsiye etmiyorum canım ben açık parfüm kullanmanı hem sağlık hem kozmetik hem ahlak açısından ama sen bilirsin :)
avonun iki parfümünü kullanmıştım 4-5 sene önce sanırım çıkmıyor artık ama buradan öğrenebilirsin yazıyor herkes :)
Bayanlar ben sarışın açık tenli bi genç kızımm. Hafif ama etkileyici bi parfüm arıyorum böyle herkesin durdurup soracağı cinsten D&P'den önerirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler :))
sana dp den bi parfüm tavsiye ediyorum mutlaka al ve kullan hatta bu kokudan bu topikte kimsenin bahsettiğini duymadım...çok mükemmel bir koku bende açık tenliyim koku sıradan değil ve benzersiz ilk kokladığında değilde biraz beklersen kokunun gerçek hali ortaya çıkıyor dp e2....
ismi nedir kokunuzun
benim ki d&p v4 adı givenchy very irrestible