• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiiiimmm

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Merhaba hepinizeeee :))))) bu ayin sonunda istemem ve sözüm nisanda nişanim var. İkiside evde olucak. Bu ay sonunda ne giymeliyim ? Bu torenler nasil gecti sizin biraz paylasirmisiniz ? İstanbulda yasayacagim ev bakiyorum bir haftadir hic duzgun birsey bulamadim bunda da yardimci olur musunuz ? Bursa da otel veya kir dugunu istiyorum dugun 2014 haziran gibi bundada yardim :))) ben yeni katildim araniza dedim bana yardim etse etse kadinlar klubu yardim eder :)))

O kadar çok şey sormuşsun ki. bu sorularına cevap vermek saatlerimi alır :) tek tek sormalısın bence :) söz ve isteme kısmında mutlaka tuzlu kahve yap :) nişanda mutlaka renkli giy siyah beyaz ekru bej olmasın. fotoğraflarda renkli daha iyi oluyor ve kendini daha canlı hissediyosun. Bir dünya aksilik çıkabilir hiçbirşeye moralini bozma ve daima gülümse o gün senin günün ve misafirler senin misafirlerin. daha çok şey var da şimdiden sorularını unuttum bile. kolay gelsin

istemede dizinde ya da diz üstünde sade düz bir elbise giy. renk olarak çok farketmez ama ben üstü siyah beyaz puantiyeli gömlek gibi olan altı siyah etek olan bir elbise seçmiştim. bence abartısız ama şık olmalısın. aklında model filan varsa paylaş yorum yapalım.

Back
X