Yardıııımmm

19 yasinda ciddi nasil bir iliski isteyebilir ? Cocuk sana kufur etmis daha neyin kafa karisikligi bu, ve bu yasta nedir bu surekli sevgili bulma sevdasi birinden ayrilip otekini bulmak falan. Evet bizde senin yasinda olduk ama inan bana senin yasinda oyle sevgiliden sevgiliye kosmuyorduk. Okul ders universite sinav gelecek kaygisi gecim kaygisi daha cok bunlardi bizim derdimiz.
Sanada daha mantikli ve yararli ugraslar bulmani dilerim.

1 haftada 259876 sezonluk bir pembe dizi çekmişsiniz
De gedin be 19 yaşında ne ciddi ilişkisi ananızdan izin almadan bakkala gidecek yaşa gelin önce....
Yazacaktım ama 16 yaşındaymışsın sen.
Kızım 16 yaşında ne ciddi ilişkisi. Senin şu yaşta hayatındaki en ciddi şey okulun olmalı. Erkek arkadaşın da olacak, gezip tozacaksın da flört edip karşı cinsi de tanıyacaksın. Bunların hepsini belli bir sınır dahilinde yapacaksın elbette.
Ama sana abla tavsiyesi bu yaşta "ciddi ilişki" isteyen erkekten uzak dur. Kendi yaşıtlarınla yaşına uygun sınırlarda ciddi olmayan ilişkiler yaşa.
O Asilden de uzak dur. Daha ikinci günden hayt höyt çeken adamdan kimseye hayır gelmez.

Okulun yok mu ? Yaşın kaç ? Sana küfür eden herifin neyine vuruldun. Ciddi ilişki istiyordum diyenden kork , bu ne hız bir dur önce tanı dimi ! Hoş çocuk küfürbazın teki başkaların fikirlerine inanıp kesip atıyor başlamayan ilişkiyi çok manidar diil mi sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…