- 25 Nisan 2014
- 72
- 5
- 18
- Konu Sahibi Kelebek1903
-
5.hazıranda avrupadan türkiyeye gidicem inşAllah burdan sigara götürücem kendimle ama 2 paket sadece sizce bi sorun cıkarmı, ben gizli içiyorum annem babam bilmiyor ortaya cıkmasını istemiyorum bu konu hakkında bişeyler bilen varsa yardım etsin lütfeen
Küçük Gelin
Türkiyede sigaramı yok ? farklımı ordakiler zaten anne babanızda bilmiyomuş getirmeyin
İyi akıl verdiniz saolun :)
Ben bilmiyorumuyum türkiyede sıgara olup olmadıgını... Benim içtigim markadan türkiyede yok.. Ordan alsam alışkın olmadıgım için içemiyicem.
Küçük Gelin
ben aldığım alkollü içecekleri bavula doldurup uçağa vermiştim. kimse de bir müdahale de bulunmadı.
2 paket derken 2 karton mu? kaç tane olacak yani içinde?
Ne gibi sorun cikar ki 2 paket sonucta yasak felanmi da eger sorun cikar diyosan 2 paket icin riske girme turkiyeden alirsin
İşte dedimya ordakı sigaraları bilmem etmem hem başka marka sıgara içemiyorum bitanesine alıştım
Küçük Gelin
Biri siparis etti dersin
Kendi cantana koy neymiski markasi biz sana onun muadilini bulak
İyi akıl verdiniz saolun :)
Ben bilmiyorumuyum türkiyede sıgara olup olmadıgını... Benim içtigim markadan türkiyede yok.. Ordan alsam alışkın olmadıgım için içemiyicem.
Küçük Gelin
Hahhahasordum ben yokmuş ucuz bişey ya gariban sıgarası
Küçük Gelin[/
Annen gorur diyemi korkuyosun, yoksa havaalaninda xray cihazlarindan felanmi
Hahhahasordum ben yokmuş ucuz bişey ya gariban sıgarası
Küçük Gelin[/
Annen gorur diyemi korkuyosun, yoksa havaalaninda xray cihazlarindan felanmi
Yok yok ne korkcam alır atarım ama annemin şerrinden korkuyorum
Küçük Gelin
Kisi basi bir karton goture biliyorsun bildigim kadar bavula koyarsanda birsey olmaz canim. Annen ve babanlami gidiyorsun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen en iyisi sigarayı bırakyakalancam derdin olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?