- 7 Kasım 2015
- 19
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yorgun girl
Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin
bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum gelince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti
bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar