• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIIMMM KIZLARR :( LÜTFEN Bİ BAKIN

Yorgun girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
19
0
1
35
Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin :( bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum gelince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti :( bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar

Kızlar aranıza yeni katıldım bugün içim yaniyo bana akıl verin :KK43: bir yıllık ilişkim bitti sevgilim çok dengesizdi terazi burcu herneyse üç aylıkken askere gitti altı ay asker yolu bekledim ilgimi sevgimi hep belli ettim destek oldum ona hep ama bu süreçte çok da korkuyodum gelince ne yapar diye neyse geleli dört ay oldu bide evlilikten korktuğunu falan da derdi sevdiğinden pek de emin değildim sevgilim daha önce sevgilileriyle rahat takılmış ben inancimdan dolayi mesafeliydim hep bu konuda taktir ettiğini de derdi tabi arada şikayet de ederdi bu durumdan gelince arkadaşlarıyla tanıştırdı hersey iyiydi de ama bi ara evlilikten konuşurken seni seviyorum ama aşık da olmam lazım dedi orda benim için bitti tabi neyse bırakmadı çok seviyorum senden vazgecmem falan deyil beni ikna etti sonrada evlenecegimiz tarihi bile konuştuk ama sonrasında çok değişti iki defa ayrıldık deyip geri dönüşler falan en son bugün beni sevip sevmediği sordum kafam çok karışık bana zaman ver ayrilmayalim falan dedi ama ben bitti artık dedim çünkü sevgisizligi çok zoruma gitti :KK43: bekle beni dönecem diyo bi de bende istemiyorum bitti artık dedim şimdi napacam hiç mi sevmedi beni dönmez mi acaba sevdiğini anlamaz mi hiç nolur bi akıl verin özellikle bu durumu yaşayanlar

bi cümlede on meseleye birden değinmişsinsiniz.
ana tema:
uyumsuz bir ilişki.
fix cevabım: şutla gitsin.:KK14:

Bekle beni dönecem nedir ya? Askere giderken söylenir o.
Muhtemelen onun açılımı; sen kenarda bekle ben bana mesafe koymayanlarla takılıp geri sana dönerim.
Aşık olmayan bir adama beş dakikanızı bile harcamayın.

bu evlilikten ne diye korkarlar anlamam sanki öcü var yemegın yapılır evin temizlenir çocuk yapılır donuna kadar yıkanır bide sırf gönülleri olsun diye çoğu şey altlardan alınır (kv kp ve akraba dertlerini saymıyorum bile)hala paşalarımız evlilikten korkar sorumluluk ağır gelirmiş peehh :KK12: askerdeyken psikolıjisi bozulmuş olabilir ,kaç senelik arkadaşım askerde neredeyse bana aşık olmuştu karşılık vermeme ragmen zaten aşık olmam lazım lafında bir tuhaflık vardı büyük bir değişiklik yaparsa ve emin olursanız evet artık seviyor hazır derseniz yapın ama durum buradan pek öyle görünmüyor

Evlenilecek kizsin ama tarzim degilsin gibi bisey olmus. Kacan kovalanir, lakiinn kacarken önüne bak. Seni laflariyla bilmem nesiyle tavlamaya calisacak. Sakin izin verme burda bunun gibi yasayan sonu husranla biten bir dolu insan var. Onlari göz önüne al

Evlenilecek kizsin ama tarzim degilsin gibi bisey olmus. Kacan kovalanir, lakiinn kacarken önüne bak. Seni laflariyla bilmem nesiyle tavlamaya calisacak. Sakin izin verme burda bunun gibi yasayan sonu husranla biten bir dolu insan var. Onlari göz önüne al
Döner diye düşünüyorum zaten ama artık guvenemem ona :( çok seviyorum nasil geçecek bu

bu evlilikten ne diye korkarlar anlamam sanki öcü var yemegın yapılır evin temizlenir çocuk yapılır donuna kadar yıkanır bide sırf gönülleri olsun diye çoğu şey altlardan alınır (kv kp ve akraba dertlerini saymıyorum bile)hala paşalarımız evlilikten korkar sorumluluk ağır gelirmiş peehh :KK12: askerdeyken psikolıjisi bozulmuş olabilir ,kaç senelik arkadaşım askerde neredeyse bana aşık olmuştu karşılık vermeme ragmen zaten aşık olmam lazım lafında bir tuhaflık vardı büyük bir değişiklik yaparsa ve emin olursanız evet artık seviyor hazır derseniz yapın ama durum buradan pek öyle görünmüyor
Bende öyle düşünüyorum ama sevmese de bi çok şey yaşadık ne biliyim bir yıl beklermiydi ki benimle yakınlaşmadi bile üstelik buna düşkün biri olduğu halde saygı duydu ne yapıcam şimdi bilemiyorum Bim boş kaldım :( eğer dönerse seviyorum derse aileni al gel derim ancak böyle yaparsa inanırım onu da yapmaz sanırım :((

Bende öyle düşünüyorum ama sevmese de bi çok şey yaşadık ne biliyim bir yıl beklermiydi ki benimle yakınlaşmadi bile üstelik buna düşkün biri olduğu halde saygı duydu ne yapıcam şimdi bilemiyorum Bim boş kaldım :KK43: eğer dönerse seviyorum derse aileni al gel derim ancak böyle yaparsa inanırım onu da yapmaz sanırım :KK43:(
aslında cevabı sizde az çok tahmin ediyorsunuz işte ağır geliyor kolay değilki sizinle yakınlaşmaması çok güzel bu saygı duydugu anlamına gelir ve şükredin ki böyle olmuş evlenmeden bunlar asla doğru değil çok üzülürsünüz,boşluk olacaktır normal sevdiğiniz biri ama sevgi davranıştadır emin olun bazen bir bakış ne anlatmak istediğini anlatır fakat biz görmezden gelebiliriz ya da inanmak istediğimiz için bize çok tatlı geliyor seni seviyorumları özledimleri vs bunları duymak malesef ama gerçekçi olmak cok daha üzülmenizi engeller sonuçta dünya sonu değil bende evlenmek istediğim kişiden ayrıldım sözlüydüm onsuz nefes alamam sanıyordum bazen meger beni sevmesini sevmişim saygısızlıklara maruz kalınca vaz geçtim ne yapabilirdimki başka ?

Şöyle bi estirmeye gitmiştir, döner döner.
Sevgiyi anlamak için gitmek mi gerekir ya, başka türlü anlanmaz mı bu sevgi?
Kafayı yemiş..
Sakın dönme, eserekli bildiğin. Ayy nasıl sinir oldum anlatamam.
Hiç de üzülme, defolsun gitsin.

aslında cevabı sizde az çok tahmin ediyorsunuz işte ağır geliyor kolay değilki sizinle yakınlaşmaması çok güzel bu saygı duydugu anlamına gelir ve şükredin ki böyle olmuş evlenmeden bunlar asla doğru değil çok üzülürsünüz,boşluk olacaktır normal sevdiğiniz biri ama sevgi davranıştadır emin olun bazen bir bakış ne anlatmak istediğini anlatır fakat biz görmezden gelebiliriz ya da inanmak istediğimiz için bize çok tatlı geliyor seni seviyorumları özledimleri vs bunları duymak malesef ama gerçekçi olmak cok daha üzülmenizi engeller sonuçta dünya sonu değil bende evlenmek istediğim kişiden ayrıldım sözlüydüm onsuz nefes alamam sanıyordum bazen meger beni sevmesini sevmişim saygısızlıklara maruz kalınca vaz geçtim ne yapabilirdimki başka ?
Haklısın ama suan tek istediğim pişman olmasi ve beni sevdiğini anlaması :( acaba olur mu ki

Şöyle bi estirmeye gitmiştir, döner döner.
Sevgiyi anlamak için gitmek mi gerekir ya, başka türlü anlanmaz mı bu sevgi?
Kafayı yemiş..
Sakın dönme, eserekli bildiğin. Ayy nasıl sinir oldum anlatamam.
Hiç de üzülme, defolsun gitsin.
İnşallah sevdiğini anlar çok pişman olur bunu bütün kalbimle istiyorum :( ama nasıl olcakki nasıl anlayacak sevdiğini ozledigini

İnşallah sevdiğini anlar çok pişman olur bunu bütün kalbimle istiyorum :KK43: ama nasıl olcakki nasıl anlayacak sevdiğini ozledigini
Gitti.. Aaa ben seviyormuşum deyip geri mi dönsün? Olmasın pişman, dönmesin de. Bak bu senin için hayırlı olan.
Bu adamdan bi b.k olmaz kusura bakma, sevgiyi anlamak için gitmek mi gerekir?
Sevmiyorsan sevmiyorsun kardeşim bitti.
Adam gibi net olsa, böyle de aklını karıştırmasa senin.
Dönerse de evlenme bu adamla, çocuk oyuncağımı bu?

Back
X