Geçmiş olsun doktorunuz kimdi acaba bi de tıkanıklık geçti mi
Aynı doktora mı düşünüyorsun acaba ? Benimde doktorum şişlikten diyor ama hiç sanmıyorum.Yok hala yamuk 6 ay sonra tekrar bi operasyon gerkebilir dedi .s
Canım nasıl oldu düzeldi mi biraz ?Merhaba kızlar 1 ay once burunumda et kemik va sola dogru hafif yamukluk nedeniyle ameliyat oldum burnum hala yamuk normal mi
Estetik cerrahiKBB doktoru mu estetik çerrah mı doktorunuz?
Bilmiyorum eger fazla bir ucret isterse baska doktor bulcamAynı doktora mı düşünüyorsun acaba ? Benimde doktorum şişlikten diyor ama hiç sanmıyorum.
Degisiklik yok hala yamuk .sCanım nasıl oldu düzeldi mi biraz ?
Benim ameliyattan çıktığımdan beri eğri. Ve doktorum üçüncü muayenemde kıkırdak hafızasından bahsetmişti. Henüz 2 haftalık burunda pek gerçekçi gelmemişti son kontroldeyse hayır eğri değil dedi kendisiyle çelişti anlayacağın inşallah ödemdir. Gerçi C harfi gibi bir ödem nasıl olacak bilmiyorum ama beklemekten ve araştırmaktan başka elimden birşey gelmiyorBir ay olduysa belki sadece ödemdir
Kıkırdak hafızası denen durumun bir ayda oluşacağını sanmıyorum ..
Banada ödemler geçtikçe eğrilik daha açığa çıkıyor gibi geliyor ama inşallah dediğiniz gibidir. Yoksa onca emek çöpe..ödemdendır daha yenı olmusunuz ödemler gecınce duzelır dıye dusunuyorm
Benim ameliyattan çıktığımdan beri eğri. Ve doktorum üçüncü muayenemde kıkırdak hafızasından bahsetmişti. Henüz 2 haftalık burunda pek gerçekçi gelmemişti son kontroldeyse hayır eğri değil dedi kendisiyle çelişti anlayacağın inşallah ödemdir. Gerçi C harfi gibi bir ödem nasıl olacak bilmiyorum ama beklemekten ve araştırmaktan başka elimden birşey gelmiyor
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3 hafta oldu dün kontrole gitmiştim doktor masajı iyi yapamamışsın daha kıkırdak olarak duruyor burun üstü kemiğin dedi bu şekilde kalırsa iz yapabilir dedi şuan deri kemiğe yapışık gibi siz masajı ne şekilde yaptınız ne kadar uyguladınız masaj?Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum galet normal ben
Burun çok uzun zamanda iyileşiyor. Ben 1. yılımı doldurdum ama halen şişlik var örneğin. Doktorunuza danışıp ondan nasıl masaj uygulayabileceğini öğrenin masaj çok işe yarayacaktır.
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3 hafta oldu dün kontrole gitmiştim doktor masajı iyi yapamamışsın daha kıkırdak olarak duruyor burun üstü kemiğin dedi bu şekilde kalırsa iz yapabilir dedi şuan deri kemiğe yapışık gibi siz masajı ne şekilde yaptınız ne kadar uyguladınız masaj?
tamam çok teşekkür ederimBana masaj vermedi gerek yok dedi yapmadim bende
tamam çok teşekkür ederim
Canım benim doktorumda masajı çok hafif yapmışsın demişti baya bastırarak masaj yapmamı söylemişti ama çoğu doktor önermiyor bu durumu. Galiba bu doktorların BiraZda suçu hastaya atma şekliMerhaba size birşey sormak istiyorum bende ameliyat olalı 3 hafta oldu dün kontrole gitmiştim doktor masajı iyi yapamamışsın daha kıkırdak olarak duruyor burun üstü kemiğin dedi bu şekilde kalırsa iz yapabilir dedi şuan deri kemiğe yapışık gibi siz masajı ne şekilde yaptınız ne kadar uyguladınız masaj?
Canım normal değil.zaman geçmeden doktoruna sorMerhaba kızlar 1 ay once burunumda et kemik va sola dogru hafif yamukluk nedeniyle ameliyat oldum burnum hala yamuk normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?