• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM!!! 14. ve 29. Gun yumurtlamak!!!

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Kizlar bir sey soracagim. Adetimin 14. gunu ovulasyon testi yapmistim pozitif cikmisti.. Teste gore yumurtlamis olmaliydim.. Bugun wc de yumurta aki gibi seffaf bir akinti geldi. Bu normalde yumurtlama doneminde gelir!! Adetimin 29. gunundeyim.. Az once yine bir test yaptim yine pozitif cikti.. Yine yumurtluyorum yani!

Iki defa farkli zamanda yumurtlamak mumkunmu?:uhm:
Yoksa gebelik belirtisi olabilirmi? ( gebelik belirtisinde boyle birsey oluyor mu?
Ya da yumurta 14. gunde olustuda, ama simdi 29. gunundemi yumurtluyorum?:1shok:

Bir tahmini olan var mi?bilmiyorumkismile

LUTFEN soyler misiniz....

inşallah gebelikle ilgisi vardır canım...
iki kere de yumurtlanabiliniyormuş sanırım...çalışmalara da devam et ama sanırım inşallah bilmiyorum ama kesin HAMıLESıN

canımmm ben ovulasyon testi kullanmadım ama 2kere yumurtladıgım ay hamile kaldım hatta anlamıstım sakın boş geçirmeyerimseniben ben düşük yaptım ama :gitme: bir defa 2kere yumurtladıgımı görsem bu ay hamile kalcam diorum ama bikere bile göremiorm o akıntıyı sen bu ay iyi calıs BENİ DİNLEyerimseniben AYNI BENİMDE Bİ 15.GÜN BİRDE 26.GÜN GELMİŞTİ OGÜNLER 14 15 16 26 27 HEP CALISTIK CANIM SONUC HAMİLEYDİM....AMA GİİTTİİ MELEĞİM :gitme: ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

canımmm ben ovulasyon testi kullanmadım ama 2kere yumurtladıgım ay hamile kaldım hatta anlamıstım sakın boş geçirmeyerimseniben ben düşük yaptım ama :gitme: bir defa 2kere yumurtladıgımı görsem bu ay hamile kalcam diorum ama bikere bile göremiorm o akıntıyı sen bu ay iyi calıs BENİ DİNLEyerimseniben AYNI BENİMDE Bİ 15.GÜN BİRDE 26.GÜN GELMİŞTİ OGÜNLER 14 15 16 26 27 HEP CALISTIK CANIM SONUC HAMİLEYDİM....AMA GİİTTİİ MELEĞİM :gitme: ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Uzuldum canim bebeginemafoldumben. Umarim hersey gonlunce olur. Ablamda bebegini kaybetti iki kez. Bir tanesi 7 aylikti. Gelecek gebeliginde cok stress yapma. Abla hep korktu bu bebegede bir sey olacak diye 9 ay boyunca.. Dogumdan sonra depresyon gecirdi. Hala tam olarak iyilesmis degil. Cok zor gunler gecirdi.. Bana gelince: Gerekli calismalari yaptik, umarim ikisinden birisi tutar.. Sabah test yaptim ilki tutmamis. Umarim bu ikinci yumurta tutar.. Dr. aradik, sekreter hamilede olabilirsin dedi.. Ama hamile degilim simdilik.. Ikinci yumurta da tutmazsa ve adet olursam dr. tekrar aramaliymisim.. Internette cok okudum boyle olupta hamile kalan cok var.. Bakalim gorecegiz.. Ya da sadece yumurtamin gec catlamasi ile kalacak...

Back
X