Yardım acil mantıklı cevap aranıyor ✋

Asumanca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
38
sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Görümcemle aynı yaştayız. Ailesiyle yeni yeni kaynaşmaya başlamıştım düne kadar. Görümcem bana hoşuma gitmeyen bir şaka yaptı ben buna alındım. Beni bir yere davet etti sevgilim onlarla gidecekleri yere bende gitmek istemediğmi söyledim ve oda neden diye ısrar edince bana yaptığı şaka yüzümden alındım sevgilim de kardeşine kızdı ve sorun orda aşırı bir şekilde büyüdü yani görümcem abarttı bilerek ağlamış ve annesi de beraber bana cephe alıp laf saydılar ben şuan evlenmeden bunları yaşadım sevgilim beni savunuyor evli veya benim gibi evlenecek insanlara soruyum. Sizce ne yapmalıyım mesefali mi olmalıyım akıl verin

Bence sakin sorun çözmeye odaklı konuşun. Kendinizi anlatın. Alttan alın. Eğer hala terslerse sal gitsin mesafeli ol

sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Görümcemle aynı yaştayız. Ailesiyle yeni yeni kaynaşmaya başlamıştım düne kadar. Görümcem bana hoşuma gitmeyen bir şaka yaptı ben buna alındım. Beni bir yere davet etti sevgilim onlarla gidecekleri yere bende gitmek istemediğmi söyledim ve oda neden diye ısrar edince bana yaptığı şaka yüzümden alındım sevgilim de kardeşine kızdı ve sorun orda aşırı bir şekilde büyüdü yani görümcem abarttı bilerek ağlamış ve annesi de beraber bana cephe alıp laf saydılar ben şuan evlenmeden bunları yaşadım sevgilim beni savunuyor evli veya benim gibi evlenecek insanlara soruyum. Sizce ne yapmalıyım mesefali mi olmalıyım akıl verin
şakanın detayını açıklasan daha iyi yorum yapılır...ne desem bilemedim şimdi

Saka nedir bilmiyorum ama sizi kizdirmis ve nisanliniz da hakli gormus.mesafeli ama saygilu olmanizi oneririm

Evlenmeden bir hafta önce. 🥲

O değil de adam sevgilisiyse kız kardeşi nasıl görümcesi oluyor? 😐

kocanın kız kardeşi görümce olmuyor mu ?
Evet dediğiniz gibi kocanın kız kardeşi görümce oluyor. Ama henüz ortada bir koca yokmuş bile, hemen tribe girmiş görümce diye. :D

şakanın detayını açıklasan daha iyi yorum yapılır...ne desem bileme
Kizlar bu konunun son kullanma tarihi gecmiss coktan gorumce kaynana bir olup ayirmistir bosuna barnahlarinizi yormayin saygilar 💋
barnahmı...ahahahaha🤣🤣🤣🤣çok güldüm çok yaşa😁

Şaka çok uzamış vallahi... 2017,2018,2019,2020,2021..

Kızlar kaç sene geçmiş üstünden yazdığımı bile unutmuşum 😂 evlendim bu arada . Görümcem konusuna gelince de eskiden kafama çok takardım ama artık umursamıyorum 🤷‍♀️ Oda bunun farkında mesafemi koruyorum😂
Gorumcenle aran hic iyi olmadimi

Gorumcenle aran hic iyi olmadimi
Görümcemle aram mesafeli olduğum için iyi 😌 çok tuhaf biri bir yere gideriz gelecem der gelmez sizi güvendirir bi iş yapılacaksa yapmaz fikirlerini ve huyu bana göre değil o yüzden çok fazla samimi olmuyorum

Kızlar kaç sene geçmiş üstünden yazdığımı bile unutmuşum 😂 evlendim bu arada . Görümcem konusuna gelince de eskiden kafama çok takardım ama artık umursamıyorum 🤷‍♀️ Oda bunun farkında mesafemi koruyorum😂
Vay anasını ilk defa hortlayan bir konuya cevap yazan konu sahibi görüyorum. Saygılar 😄

Back
X