Aaaa çok şaşkınım aynı durumdayız şu an 3 gün geçtiğinde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı en son cuma bi daha gebelik testi yaptım negatifti muhtemelen mevsimsel bi gecikme yaşıyoruzMerhaba anneler bakarmisiniz varmı yokmu silik görüyorum tam emin olamadım uykuda tutmadı bu saatte uyumayan annelere atmak istedim beyaz cizdiklerim 2 gün arayla yaptım siyah olanı ise dün yapmıştım ama yine emin olamadım adetimden 6 gun geçti varmı sizce teşekkür ederim şimdiden
Geçen ay 26sinda olmuştum adet programı kullanıyorum oraya baktım 20sinde olmam gerektiğini gösterdi olmadım 26sini bekledim bugünü yine olmadım kafam biraz karıştı kuruma çizgisi olabilir miAaaa çok şaşkınım aynı durumdayız şu an 3 gün geçtiğinde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı en son cuma bi daha gebelik testi yaptım negatifti muhtemelen mevsimsel bi gecikme yaşıyoruz
Valla bana kalırsa direk kan testi verin net sonucu oradan alırsınızGeçen ay 26sinda olmuştum adet programı kullanıyorum oraya baktım 20sinde olmam gerektiğini gösterdi olmadım 26sini bekledim bugünü yine olmadım kafam biraz karıştı kuruma çizgisi olabilir mi
Suan gidemem ama 2 3 gün sonra gidebilirim anca canım birde bazı yerlerde birşey okumuştum kuruma çizgisi olduğu zaman teste su tamlatiliyormus bende öyle yaptım ama çizgiler kaybolmadi aynı duruyor yarın test alıp bakacam bakalım hayırlısıValla bana kalırsa direk kan testi verin net sonucu oradan alırsınız
Karartma yaptım çizgiler hafif var sanki canım yoksa bana mı öyle geliyor bilemedimValla bana kalırsa direk kan testi verin net sonucu oradan alırsınız
Var denilecek silik çizgi yok pembemsi silik çizgi oluyor hamile olunca bir kaç gun sonra yeniden tekrarlayin belki gec dollenmedirMerhaba anneler bakarmisiniz varmı yokmu silik görüyorum tam emin olamadım uykuda tutmadı bu saatte uyumayan annelere atmak istedim beyaz cizdiklerim 2 gün arayla yaptım siyah olanı ise dün yapmıştım ama yine emin olamadım adetimden 6 gun geçti varmı sizce teşekkür ederim şimdiden
Suan gidemem ama 2 3 gün sonra gidebilirim anca canım birde bazı yerlerde birşey okumuştum kuruma çizgisi olduğu zaman teste su tamlatiliyormus bende öyle yaptım ama çizgiler kaybolmadi aynı duruyor yarın test alıp bakacam bakalım hayırlısı
Tamam canım teşekkür ederimVar denilecek silik çizgi yok pembemsi silik çizgi oluyor hamile olunca bir kaç gun sonra yeniden tekrarlayin belki gec dollenmedir
Amin inşallah canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinBence 2-3 gün sabredin böyle her gün test yapmak da çok yoruyor insanı şimdi size ümit vermek istemem sonra daha da üzülüyor insan ama Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
Tamam canım teşekkür ederimVar denilecek silik çizgi yok pembemsi silik çizgi oluyor hamile olunca bir kaç gun sonra yeniden tekrarlayin belki gec dollenmedir
Maalesef öyle canım yaAynı durumdayım ve benim de kuruma çizgili bir testim var bu ay ne böyle herkeste bir gecikme
Amin inşallah canımBenim de 8 gün gecikti 2 gün gecikince kan testi yaptırdım negatifti idrar testleri de negatif sadece bir tanesinde silik bir çizgi vardı biraz bekleyip kan vermeye gideceğim yine. İnşaallah hepimiz istediğimiz süt kokulu bebişlere kavuşuruz
Amin inşallah canımBenim de 8 gün gecikti 2 gün gecikince kan testi yaptırdım negatifti idrar testleri de negatif sadece bir tanesinde silik bir çizgi vardı biraz bekleyip kan vermeye gideceğim yine. İnşaallah hepimiz istediğimiz süt kokulu bebişlere kavuşuruz
Bi arkadaşım var 3. Gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı olsaydı çıkardı diyor boşuna ümitlenme dedi ama yarın 1 hafta olacak gecikme olalı benimde yeniden kan versem mi acaba duphaston kullanmaya başladım bugünBenim de 8 gün gecikti 2 gün gecikince kan testi yaptırdım negatifti idrar testleri de negatif sadece bir tanesinde silik bir çizgi vardı biraz bekleyip kan vermeye gideceğim yine. İnşaallah hepimiz istediğimiz süt kokulu bebişlere kavuşuruz
Merhabalar bence erken gebelik testi ile ilk idrarınızla tekrar deneyin o testler daha hassas olduğu için az çok sonuç verebiliyor. Bi de 2 gün bile fark ediyor koyuluğu açısındanAmin inşallah canım
Yarın alıp deniycem canım teşekkür ederimMerhabalar bence erken gebelik testi ile ilk idrarınızla tekrar deneyin o testler daha hassas olduğu için az çok sonuç verebiliyor. Bi de 2 gün bile fark ediyor koyuluğu açısından
Herkeste bu var canım ya bende anlamadım neden böyle oluyor benimde kafam karıştıBenimde 15 gün gecikti idrar testleri negatif kan vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?