- 26 Kasım 2023
- 8
- 7
- 1
- 31
Yaptınız mı acabaYarın alıp deniycem canım teşekkür ederim
Sizin kaçıncı gün gecikmede benim tam 1 hafta oldu bugünBence vücudumuzu en iyi kendimiz tanırız ve herkesin gebelik öyküsü farklı olabiliyor. Benim adetim öyle mevsimselimi stresmiş hiç etkilenmez hiç gecikmez o nedenle umutluyum açıkçası. Bir arkadaş 16. Günün sonunda pozitifi görebildim şuan hamileyim diyor. Mucizelerin sahibi Rabbim inşaallah güldürür yüzümüzü.
Evet yaptım erken gebelik testi alıp yaptım ama sanırım tek çizgi çıktıYaptınız mı acaba
Benim 9. gün bugün biraz regl ağrım var sanırım umutlarım boşa çıkacakSizin kaçıncı gün gecikmede benim tam 1 hafta oldu bugün
Kafam karıştı canım ya regl ağrısı bende yok arada bir kasigiklarim arıyor sonra sol kasığım ağrıyor sanki karnimda birşey varmış gibi atıyor anlam veremedim birde normalde grip olmam ama bu sefer çok kötü grip oldum bütün eklem yerlerim ağrıyor disimde normalde ağrımaz ama ağrımaya başladı testte negatif regl de yokBenim 9. gün bugün biraz regl ağrım var sanırım umutlarım boşa çıkacak
Ben regl olmaya kodladım kendimiBenim 9. gün bugün biraz regl ağrım var sanırım umutlarım boşa çıkacak
Ben regl olmaya kodladım kendimi
Bende de yok regl hiç belirtisi sadece bu aralar aşırı uykum var havaların kapalı olmasından mıdır nedir anlamadımBende oda yok canım belirti falan teste yaptım şimdi negatif çıktı 10 dk sonra baktım sanki var gibiydi bende kenara bıraktım testi başka testde yapmiycam regl bekliycem
Benim adet tarihim normalde 26si ben adet programı kullanıyorum oraya baktım 20sinde olmam gerektiğini gösterdi olmadım bende 26sini bekleyim belki olurum dedim olmadım bugün 27si hala yok testlerde de bir şey yok canım regl bekliycem ya da 3-4 gün sonra tekrar deneyeceğim test kafam çok karıştı bu ay biraz gecikti niye böyle oldu anlayamadımBende de yok regl hiç belirtisi sadece bu aralar aşırı uykum var havaların kapalı olmasından mıdır nedir anlamadım
Ben de maalesef regl oldumBen regl olmaya kodladım kendimi
Çok az varBugün yaptığım teste az önce baktım sanki silik var gibi geldi bana yada psikolojik olarak mı görüyorum öyle bilmiyorum regl de olmadım ağrı yada belirtide yok arada bir sol kasığıma ağrı giriyor grip olduğum için annem öksürük şurubu ağrı kesici getirdi bende tam hemin olamadigim için içemiyorum ama grip çok kötü yapıyor beni
Çok sevindim sizin içinBenim 8 gün geçti hiçbir belirtim yok bugün mucize haberi aldım hem de 3 yıl sonra hala inanamıyorum
Çok az var
Benim normalde hep adet öncesi göğüs ağrım olur sadece o belirtim vardı adet olucam sandım 2 gün gecikince test yaptım negatif ti sonra 8 gün geçince yine test yaptım pozitif gördüm kasıklarıma kramp girmediÇok sevindim sizin içinne gibi belirtileriniz vardı?
Çok teşekkür ederim bilgi için bende 4. Gün gecikmede kan vermiştim negatifti 1 hafta oldu daha olmadım duphaston başlattı doktorBenim normalde hep adet öncesi göğüs ağrım olur sadece o belirtim vardı adet olucam sandım 2 gün gecikince test yaptım negatif ti sonra 8 gün geçince yine test yaptım pozitif gördüm kasıklarıma kramp girmedi
Başka belirtim yoktu
Anladım kanda çıkmadıysa olmayabilir mevsimsel olabilir ne kadar zamandır düşünüyorsunuzÇok teşekkür ederim bilgi için bende 4. Gün gecikmede kan vermiştim negatifti 1 hafta oldu daha olmadım duphaston başlattı doktor
Ne yaptınız kan verdiniz mi ?Bugün ayın 29 oldu hala regl belirtisi yok test yapmayı bıraktım şaştım kaldım neden böyle oluyor anlamadım kan vermek de istemiyorum bana yardımcı olur musunuz regl geçeli 8 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?