YARDIM... ANNEME KARŞI KENDİMİ ÇOK SUÇLU HİSSEDİYORUM

radtek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
23
6
36
annem düğünümde bana hediye bir bilezik takmıştı.ben ölsemde bunu hep sakla annemin hatırası diye dedi.ama ben annemin verdiği sözü tutamadım zor durumda olduğum için bozdurdum.birdahada yapamadım simdi sürekli soruyo hiç takmıyorsun naptın diye sürekli başka yalan uyduruyorum ama vicdanım çok rahatsız napsam bilemedim bi akıl verin lütfen.

gerçeği söyle.
böyle bir sebepten kızacak hali yok ya

Özel bir model miydi yoksa her kuyumcuda satılan burmalar gibi mi ?
Alabileceğiniz bir modelse bir süre geçiştirebilirsiniz.Ama eski bir modelse itiraf etmekten başka çare yok.

Alabileceğiniz bir modelse bir süre geçiştirebilirsiniz.Ama eski bir modelse itiraf etmekten başka çare yok.[/QUOTE]

alabileceğim bir model künye esasında

sanırım bir süre daha saklayıp olmadı itiraf etcem sonuçta gercekten zor durumda olmasam bozdurmayacağımı anlar heralde

Anneciğine doğruyu söyle çok üzülerek içinin giderek bunu yapmak zorunda olduğunu söyle.Anne bu.Seni anlayacaktır.

annem maddi sıkıntıda olduğumuzu bilmiyo bilse bir sürü konusacak ben sana evlenme dedim diye konu büyük anlayacagınız

Bozdurmadan evvele annene danissaydin keske.

İnsanlık hali zor durumda olmasan zaten satmazdın. Annen gönül koymaz böyle birşey için ama yalanı sürdürürsen üzülebilir bu sefer.

Yenisini alsan ne olacak ki,anne hatırasını saklıyamadın,kendi aldıgınımı saklayacaksın? Onu hayli hayli satarsın yani.
Tek cözüm annecigine dogruyu söylemek.

Altından hatıra olmaz ama,annen istemiş olmuş, onu yok sayıp sözünü tutmalıydın.

satarken çok üzüldüm zaten ağlayarak sattım ama mecburdum halada düşündükçe içim sızlıyo annemi kırmaktanda korkuyorum ama biraz olsun içim rahatladı tesekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…