Bebek Beslenmesi Yardım. Bebek bez kullanım adetleri.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

grksznsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
183
77
98
Merhaba. Nasipse 4,5 aya kadar bebeğimiz gelmiş olacak. Yalnız eşim çalıştığı ve iyi bir gelirimiz olmadığı için şimdiden uygun bulabildiğimiz sitelerden farklı numaralarda bebek bezi alıyoruz. İlk anneliğim olacağı için internette bir araştırma yaptım. Sorum şöyle ki bir bebek 1-2-3 numara bezlerden kaç adet kullanarak farklı numaraya geçiyorlar. Bu araştırmada gördüm ki cevaplar 1 numaradan 2 paket aldım vs. Tamam aldın da müslüman bu paket adetleri değişen bir durum he bu arada stok yapmayın şeklindeki yorumlarıda çok görüyorum. Sadece merak ettiğim dediğim gibi 1-2 ve 3 numara bezlerde kullanım adeti. Ciddiyetle cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden
Not: lütfen şimdiden stok yapmayın şeklinde fikir vermeyin. Fazla olur veya pişik yaparsa kalanını satacağım. Lütfen fikri olan numara bazlı kullanım adeti paylaşsın. Aşağı yukarı.

Son düzenleme:
Şimdiden bez stoklamayın derim. Bebeğe pişik filan yapabilir. Yani kullanım adeti de değişir bunun standartı yok ki

Bez stok yapmayın pişman olursunuz. Cunku numaralarla cocuk kıloları tutmuyor. Ben hep prıma kullandım ve numarası bozde hıc tutmadı. Bacakları sıkıyordu. Kâr yapayım derkdn zarar etmeyın. Ne kadat kilo aldıklarını da bılemıyorsun

Ve tabıı kı her bez her cocuga olmuyor. Pişik yapabılıyor. Deneyıp goreceksınız

Hala stok yapmayın deniyor ya sinir oluyorum. Zaten onun için soruyırum. Arkadaşım fikrin varsa adet açıkla yanlış mıyım
Bazı bezler pisik yapıyormus bazi cocuklara bebektenbebege degisiyor sanirim bosa gitmesin diye diyorlar sanirim ama dediginiz gibi uygun bulunca almak cok mantikli cunku cocuk cidden cok masrafli(sandigimdan daha çokmuş) o yuzden bende başlayacağım galiba almaya daha ilerleyen haftalarda. Sayi belirtseler asagi yukari cok iyi olucak benim icin de

3 ve 4 numaraları stok yapın uzun süre o numaralar gidiyo 1 numara bir paket ancak hemen 2 ye geçiliyo 2 numaradan da stok yapabiliniz ama cok degil günlük adet cocuga bağlı benim büyük günde 8 kere değiştiriyordum prima küçük dört kere sleepy prima pişik yaptı sleepy aldık

Konu su ki merak ettiğim şeyin adet olduğunu başta belirttim. Tutki stok yaptık. Öyle uygulamalar var ki peynir ekmek gibi satarsın inşallah bize biri adet söyler artık

Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim. Aşağı yukarı 1-2-3 numaralar için adet belirtebilir misiniz. Fazla alırsam veya pişik yaparsa satabilirim. Ama yinede adet bilirsem ona göre alırım yada almam.

İnsanlar mantıklı bir şey diyor bence, sinir olmak yerine böyle düşünseniz? Çocuğum yok ama ben bez stoklayacağıma o parayı kenara atarım. 19 haftalık gebesiniz daha üstelik. Atla deve de değil ayrıca belli aralıklarla internette sürekli indirimler oluyor. Ben olsam şuan bezden daha önce büyük parçaları alırdım.

Bn molfıx kullanıyorum 2 aylık bebegım var. 4 kilo dogdu
1 numaradan 120 adet kullandım
2 numaradan 320 adet kullandım simdi
3 numaraya gectım 188 adet sparıs vermstık suan 6.100 gr ancak biter 4 e geceriz
Ben bezlerin ıc kısmındaki lastikleri tamamen yırtıp oyle kullandım. Bacaklarında iz olmadı

Hala stok yapmayın deniyor ya sinir oluyorum. Zaten onun için soruyırum. Arkadaşım fikrin varsa adet açıkla yanlış mıyım
Soru sormussunuz insanlar da yazmıs. Cok az kişi yardımcı olmak ıstemıs. Adet nedır arkadasım? Bazı cocuklar kılolu olur, bazıları cok zayıf olur. Bu önceden tahmın edılecek bısı degıldır kı su numayı al bunu al dıyelım. Bunu cocuk belırleyecek. Hatta poposu belırleyecek. Bu yasayıp gorulecek bisi. Garıpsınız valla.

Suc bızde kı cevap yazdık. Iyılık de yaramıyor

Konu su ki merak ettiğim şeyin adet olduğunu başta belirttim. Tutki stok yaptık. Öyle uygulamalar var ki peynir ekmek gibi satarsın inşallah bize biri adet söyler artık
Aynen haklisiniz o ihtimali unutmusum

Evett valla soyleyin artikhanimlar ortalama kac tane gidiyoo yada kac paket(icinse kac tane var, kaçlı) gidiyo

Sen bişey yazma yardımcı olamıyorsun. Bu daha açık oldu sanırım

İşte bu inanın çok faydalı oldu. Allah razı olsun

Tamam siz öyle yapın. İyi geceler

rica ederim Baska konu varsa yardımcı olurum.
Bu arada Allah sağlıklı etsin analı babalı büyütsün. Az önceki yorumda arkadaşın biri beni eleştirmiş. Ben olsam bez yerine daha büyük parçalar alırım diye. Bir bebeğe alınabilecek büyük parçalar nedir. Beşik dolap vs ise kuzenleri var. Peşpeşe çok çocuk doğdu. Onlar tamamlayacak. Dediğim gibi maddi olarak çok parlak bir aileye doğmayacak bebeğim. Allah hepsini sağlıklı etsin insan başka ne ister

Tesekkur ederim Rabbım sizin bebegınızıde kucagınıza almayı nasip etsin. Bn bebek odası almadım park besık aldım gayet memnunum katla kaldır. Bebebj arabası da travel sistem aldım. Sadece pusetını kullandım sımdılık dısarı cıkmıyoruz esyaları var ıvır zıvır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…