Sürekli canım cicim olmaz ilişkilerde, bazn de böyle sorunlar olur. İlişkinin düzgün gidip gitmeyeceğini de sorunları yönetme biçiminiz belirler.
Merhabalar. Aynı üniversite de okumuş ama okul bittikten sonra benle facebook üzerinden ulaşan erkek arkadaşım var ben onu o yıllarda çok hatırlamıyodum derken bna kendini anlattı evlilik istiyorum herkese demem ama senden çok etkileniyorum dedi öyle olacaksa başlayalım dedi bn ilk sıcak bakmadım duruma derken aramız oldu iyi biri ama borcu var çok bu ara benden uzaklaştı şimdi biraz beni rahat bırak ulaşma diyo içiyo belli gerçekten canı sıkkın bna hep sevgiyle yaklaşırdı şimdi bna sorunlarını yansıtıyor bu da bni üzüyor umursamaz davransam da napmalıyım sizce???
Kredi çekmiş onu da ödeyemiyor sıkışıyo içine kapanıyor ne ailesi ne de ben bi şey yapabiliyoruzbence uzak dur bırak ne yapıyorsa yapsın o kadar borcu neden yapmıi peki.?
Merhabalar. Aynı üniversite de okumuş ama okul bittikten sonra benle facebook üzerinden ulaşan erkek arkadaşım var ben onu o yıllarda çok hatırlamıyodum derken bna kendini anlattı evlilik istiyorum herkese demem ama senden çok etkileniyorum dedi öyle olacaksa başlayalım dedi bn ilk sıcak bakmadım duruma derken aramız oldu iyi biri ama borcu var çok bu ara benden uzaklaştı şimdi biraz beni rahat bırak ulaşma diyo içiyo belli gerçekten canı sıkkın bna hep sevgiyle yaklaşırdı şimdi bna sorunlarını yansıtıyor bu da bni üzüyor umursamaz davransam da napmalıyım sizce???
Bi biradan sarhoş olabilen yani içmeyi de bilmiyo tek tük sonumuz nolcak bilmiyorum bi aydır çıkıyoruz her şey iyidi bi kaç gündür böyle içine kapandıBorç falan bir şekilde halledilir de.
En ufak sıkıntıda alkolden medet uman adam bana umut vaadetmiyor.
En ufak sıkıntıda alkolden medet uman adam bana umut vaadetmiyor.[/QUOTE]Ne kadar oldu ilişkiniz başlayalı? baslayaliNormalde nasıl ilişkiniz? Krediyi neden çekmiş? Normalde de bu kadar çok içiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?