yardım bekliyorum akıl verin:(

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
86
Merhabalar. Aynı üniversite de okumuş ama okul bittikten sonra benle facebook üzerinden ulaşan erkek arkadaşım var ben onu o yıllarda çok hatırlamıyodum derken bna kendini anlattı evlilik istiyorum herkese demem ama senden çok etkileniyorum dedi öyle olacaksa başlayalım dedi bn ilk sıcak bakmadım duruma derken aramız oldu iyi biri ama borcu var çok bu ara benden uzaklaştı şimdi biraz beni rahat bırak ulaşma diyo içiyo belli gerçekten canı sıkkın bna hep sevgiyle yaklaşırdı şimdi bna sorunlarını yansıtıyor bu da bni üzüyor umursamaz davransam da napmalıyım sizce???

Daha olmamis o zamani var biraz daha

Sürekli canım cicim olmaz ilişkilerde, bazn de böyle sorunlar olur. İlişkinin düzgün gidip gitmeyeceğini de sorunları yönetme biçiminiz belirler.

Simdiden sıkıntı aninda bana bulasma diyorsa evlenince daha beter olur. En iyisi dedigini yap ve bulasma

Sürekli canım cicim olmaz ilişkilerde, bazn de böyle sorunlar olur. İlişkinin düzgün gidip gitmeyeceğini de sorunları yönetme biçiminiz belirler.

Işte bn den bu şekilde uzaklaşması üzüyor destek olmama izin vermiyo kapanıyor içine onu biraz kendiyle mi bırakmalıyım gerçekten

"çakıl çakıl al sana bi akıl"
diye bi tekerleme vardı o geldi aklıma başlığı okuyunca..

neyse onu geçelim..
bence biraz daha tanımaya çalış..baktın güven vermiyo..kimse silah tutmuyo evlenin diye....bırakırsın..

Hemen ciddiye bindirme, alkol alıyor ve eğer ondan kötü etkileniyorsa içmeyi bilmiyorsa uzak dur. Burada bir bayan yazmıştı bir ara içiyor beni dövüyor falan diye Allah korusun iyice tanı. Bırak kendi haline kendini kaptırma bence..

Bi ilişki evlilik için ya Esra Erol'da başlar yada Görücü usulünde

Zınk diye evliliğe girerseniz olmaz
Hergün canım cicim olmaz

Borcu varsa üstüne gitmeyin
rahat bırakın bakalım zamanla ne yapacak

bence uzak dur bırak ne yapıyorsa yapsın o kadar borcu neden yapmıi peki.?

Kac yasinda bu adam?

Ne kadar oldu ilişkiniz başlayalı? baslayaliNormalde nasıl ilişkiniz? Krediyi neden çekmiş? Normalde de bu kadar çok içiyor mu?

bence bu sorunlu biri ondan uzak dur borcu olması gerçke yapısının ortaya çıkmasına vesile olmuş borcu olamayaydı da başka sorunu olupta aynı şeyleri yapabilirdi. sadece seni mutlu edeceğini söyleyerek seni kandırmış.

Hiç bulaşmayacaksın böyle tiplere.
Borcum var harcım var deyip içmek ne çözüm sağlar ki ?
Mantığını kullan bir daha arayıp sorma

Borç falan bir şekilde halledilir de.
En ufak sıkıntıda alkolden medet uman adam bana umut vaadetmiyor.
Bi biradan sarhoş olabilen yani içmeyi de bilmiyo tek tük sonumuz nolcak bilmiyorum bi aydır çıkıyoruz her şey iyidi bi kaç gündür böyle içine kapandı

Ne kadar oldu ilişkiniz başlayalı? baslayaliNormalde nasıl ilişkiniz? Krediyi neden çekmiş? Normalde de bu kadar çok içiyor mu?
En ufak sıkıntıda alkolden medet uman adam bana umut vaadetmiyor.[/QUOTE]
Bi biradan sarhoş olabilen yani içmeyi de bilmiyo tek tük sonumuz nolcak bilmiyorum bi aydır çıkıyoruz her şey iyidi bi kaç gündür böyle içine kapand

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…