yardım bekliyorum akıl verin:(

Bi biradan sarhoş olabilen yani içmeyi de bilmiyo tek tük sonumuz nolcak bilmiyorum bi aydır çıkıyoruz her şey iyidi bi kaç gündür böyle içine kapandı

Sen de icer misin? Ickiye nasil bakiyorsun? Aile yapiniz uyusuyor mu?

En ufak sıkıntıda alkolden medet uman adam bana umut vaadetmiyor.
Bi biradan sarhoş olabilen yani içmeyi de bilmiyo tek tük sonumuz nolcak bilmiyorum bi aydır çıkıyoruz her şey iyidi bi kaç gündür böyle içine kapand[/QUOTE]

Gercekten cok ama cok sevmiyorsan uzak dur bence bu adam seni çok yorar..

Bende içerim ama içmeyi gerçekten bilmiyo dertliyim ondan böyleyim dedi uyuşuyor aile yapımız ama benim aklım karışık

Himm anladim, aile yapisinin uyusmasi cok onemli bir ilişkide çünkü.
Bazı insanlarin dertleri sıkıntıları olabilir, eğer ben sıkıntı cekebilecek biri değilim diyorsan yolver gitsin, yok çekerim diyorsan iyice düşün. Ama cok iyi muhakeme kur..
Aşkla degil de aşkın bir süre sonra bitebilecegini düşünerek hareket et. Ne istediginden emin ol. Kimse senin kararlarina engel olamaz zaten..

bir birayla hiç kimse sarhoş olmaz. sarhoş numarası yapar yani içkinin arkasına saklanır. böyle insandan da korkulur. şimdiden böyle yaparsa ilerde evlendiğinizde neler yapmaz. bence hiç üstüne gitme hatta hiç arayıp sorma. önce kendi canını düşün bi ölç tart

sevgiyle yaklaşınca sorun yok, sıkıntılarını yansıtınca sorun var...

bu ilişki olmamış

o zman biraz zaman ver bakalım sana dönüş yapacakmı biraz rahat bırak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…