Yardim bekliyorum

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
arkadaslar esimde bazi seylere karsi takinti rahatsiz olma durumu var ve bu asiri boyutta: ornegin camasirlari asacam cirpmami istemiyor cirpma sesinden rahatsiz oluyor, poset gecirecem cope poseti cirpmami istemiyor bildigin kavga ediyor cirparsam benle. Evde o varken camasir katlayamaz cirpamaz oldum. Evlendik evleneli boyle 2 yillik evliyiz. Seslere karsi rahatsizligi var. Acaba annesi yuzunden olabilir mi, kayinvaldem yuzde 80-90 oraninda duymuyor. Duysun diye yanına oturup bağırarak konuşuyoruz. Kucuklugu ile alakali olabilirmi? Esimin sorunu ne bilmek ve cozmek istiyorum cok sıkıldım bu durumdan artık... Yakında anne olucam oda baba, çocuğumun böyle takıntılı bi babası olmasın düzelsin :KK43:((

Benim esimde çok takıntılı :KK43:

Bdv ye niye acmsdiniz konuyu bursnin takipçisi fazla degil gibi

arkadaslar esimde bazi seylere karsi takinti rahatsiz olma durumu var ve bu asiri boyutta: ornegin camasirlari asacam cirpmami istemiyor cirpma sesinden rahatsiz oluyor, poset gecirecem cope poseti cirpmami istemiyor bildigin kavga ediyor cirparsam benle. Evde o varken camasir katlayamaz cirpamaz oldum. Evlendik evleneli boyle 2 yillik evliyiz. Seslere karsi rahatsizligi var. Acaba annesi yuzunden olabilir mi, kayinvaldem yuzde 80-90 oraninda duymuyor. Duysun diye yanına oturup bağırarak konuşuyoruz. Kucuklugu ile alakali olabilirmi? Esimin sorunu ne bilmek ve cozmek istiyorum cok sıkıldım bu durumdan artık... Yakında anne olucam oda baba, çocuğumun böyle takıntılı bi babası olmasın düzelsin :KK43:((
Bunu birden bire bırakmasını bekleyemezsiniz.Birçok kişi bazı seslere karşı fazla tepki verebilir.Diş gıcırdatması ya da metalin metale sürtmesi gibi.
Kendisi bir psikolog ile görüşsün yavaş yavaş bırakabilir böylece.
Alışması gerek , gerçekten bu zor bir durum.

Sitede yenide degilsiniz ama

Bir derdim var topginde gunde 50 konu aciliyo bdv topiginin takipcisi fazla bdv topiginden acin orda ilgili bölüme taşiyorlar konunuzu yukarda bdv diye anlamadiniz heralde

İsterseniz konunuza ekleme yapabilirsiniz duzenle yaziyo konunun altinda daha fazla yazabilirsiniz derdinizi :Hoppa

X