- 7 Aralık 2016
- 36
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi Esrayvzshn
-
e pozitif . Doktora gidersin. Kendini çok yorma ağır kaldirma hızlı hareket etme ilk 3 ay.arkadaşlar dün leke vurdu üzerime adetime 4 gün var daha hiç olmadı böyle nirşey daha önce hayatımda düzenli olurum daima. Eve geldim test yaptım 1 dakika dolmadan ıkıncı cızgı belırdı cok net olmasada gece acile gittik değerim 77,54 çıktı doktor pozitif dedi ama bir hafta sonra doktora gidicem . Başına böyle bi durum gelen varmııı bilgilendirin lütfen
hayırlı olsun canım , hamilesin :) adetin gecikmeden çıkan beta hcg değerin gayet iyi. Bence de 1 hafta sonra git. çünkü kese şuan çok küçük normal ultrasonla görünmeyecek. tekrar haberlersin bizi.Ben bir hafta sonra gidiyim diye düşünüyorum dün kan tahlili yaptırdım zaten
yok canım kalp atışı duyulmaz sanıyorum. Benimki normal adetim 1 hafta geçtikten sonra kese görüldü 5haftalık dedi doktorum. sonraki haftada kalp atışlarını duydum. Yani 6 haftalıktı kalp atışlarını duyduğumda. Kişiden kişiye göre de değişiyormuş bazılarında 7.- 8. haftalarda falan duyuluyormuşTabikidee O xamana kadar kalp atışı duyulur mu ki
kimyasal dan hemen sonra hamiş kalmışsın değerinde çok guzel maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin acısını yasatmasınarkadaşlar dün leke vurdu üzerime adetime 4 gün var daha hiç olmadı böyle nirşey daha önce hayatımda düzenli olurum daima. Eve geldim test yaptım 1 dakika dolmadan ıkıncı cızgı belırdı cok net olmasada gece acile gittik değerim 77,54 çıktı doktor pozitif dedi ama bir hafta sonra doktora gidicem . Başına böyle bi durum gelen varmııı bilgilendirin lütfen
Ayyy bakalım hayırlsıı ne olacak bu bi hafta zor geçer :)) iş yerindede baya ypruldum korkuyorum gurbetteyım bide onyizden buralarda soruşturuyorum :))yok canım kalp atışı duyulmaz sanıyorum. Benimki normal adetim 1 hafta geçtikten sonra kese görüldü 5haftalık dedi doktorum. sonraki haftada kalp atışlarını duydum. Yani 6 haftalıktı kalp atışlarını duyduğumda. Kişiden kişiye göre de değişiyormuş bazılarında 7.- 8. haftalarda falan duyuluyormuş
Aminnn . Kimyasalın peşi hamilelj olur demiştiler bana Rabbim aratmadı kimseyede aratmasınkimyasal dan hemen sonra hamiş kalmışsın değerinde çok guzel maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin acısını yasatmasın
Dikkat et canım kendine eve gittiginde uzan dinlenAyyy bakalım hayırlsıı ne olacak bu bi hafta zor geçer :)) iş yerindede baya ypruldum korkuyorum gurbetteyım bide onyizden buralarda soruşturuyorum :))
Öyle yapıyorum ama yemek hazırlıcam mecbur ev hanımı bizz napalımm:))Dikkat et canım kendine eve gittiginde uzan dinlen
Benimde dış gebeliğin peşi hamilelik oldu. Allahm bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınAminnn . Kimyasalın peşi hamilelj olur demiştiler bana Rabbim aratmadı kimseyede aratmasın
Ayy ne güzell şükürler olsun sağlıcakla kucağımızda olsunlr inşallahBenimde dış gebeliğin peşi hamilelik oldu. Allahm bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın
Transfer ne bacımKzlar transferın 17.gnu degerım 602 cıktı 4 gn önce 152cıkmstı ne dıyosunz
Gayet iyi katlamış canım değerin güzel bidaha kan verecek misin? Takip içinKzlar transferın 17.gnu degerım 602 cıktı 4 gn önce 152cıkmstı ne dıyosunz
Gayet iyi katlamış canım değerin güzel bidaha kan verecek misin? Takip için
Ewt canım carsmba cuma yekrar verıcem kese gorunene kadr sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?