Yardım beta hcg

Esrayvzshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
36
11
3
33
arkadaşlar dün leke vurdu üzerime adetime 4 gün var daha hiç olmadı böyle nirşey daha önce hayatımda düzenli olurum daima. Eve geldim test yaptım 1 dakika dolmadan ıkıncı cızgı belırdı cok net olmasada gece acile gittik değerim 77,54 çıktı doktor pozitif dedi ama bir hafta sonra doktora gidicem . Başına böyle bi durum gelen varmııı bilgilendirin lütfen

Hafif lekelenme olabilir canim. Onemli olan bchg deki artis miktari. 2 gunde bir yaklasik iki kat artis olmasi lazim.

e pozitif . Doktora gidersin. Kendini çok yorma ağır kaldirma hızlı hareket etme ilk 3 ay.

Ben bir hafta sonra gidiyim diye düşünüyorum dün kan tahlili yaptırdım zaten
hayırlı olsun canım , hamilesin :) adetin gecikmeden çıkan beta hcg değerin gayet iyi. Bence de 1 hafta sonra git. çünkü kese şuan çok küçük normal ultrasonla görünmeyecek. tekrar haberlersin bizi.

Tabikidee O xamana kadar kalp atışı duyulur mu ki
yok canım kalp atışı duyulmaz sanıyorum. Benimki normal adetim 1 hafta geçtikten sonra kese görüldü 5haftalık dedi doktorum. sonraki haftada kalp atışlarını duydum. Yani 6 haftalıktı kalp atışlarını duyduğumda. Kişiden kişiye göre de değişiyormuş bazılarında 7.- 8. haftalarda falan duyuluyormuş

kimyasal dan hemen sonra hamiş kalmışsın değerinde çok guzel maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin acısını yasatmasın

Ayyy bakalım hayırlsıı ne olacak bu bi hafta zor geçer :)) iş yerindede baya ypruldum korkuyorum gurbetteyım bide onyizden buralarda soruşturuyorum :))

Kzlar transferın 17.gnu degerım 602 cıktı 4 gn önce 152cıkmstı ne dıyosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…