• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım,bilgi...

grengborg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
69
2
28
İstanbul
Arkadaşlar Kpss'ye hazırlanan arkadaşlardan biraz yardım almak isteyeceğim.Evde kendim hazırlanacağım sınava hangi kaynaktan başlamalıyım ilk evrede hem konu anlatım hem de soru bankası olarak.Lisans eğitimden sınava gireceğim.Evde çalışan birisi olarak önerileriniz neler olur benim için yani nasıl hazırlanmalıyım,neler yapmalıyım.Sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

6 sne önce falan yargıdan hazırlanmıştım. Konu anlatımları çok ayrıntılı yalnız.
Konuları kısa tutup ne kadar çok soru ve deneme çözerseniz o kadar iyi oluyor.

Aynenn 6 sene önce ihtiyaç ve yargidan çalışmıştım şimdi beyaz kalem yayinlari da iyi diyorlar

Çok teşekkür ederim arkadaşlar fkirleriniz ve yardımınızdan dolayı ben de mümkün mertebe bol soru çözmeye çalışacağım.

6 sne önce falan yargıdan hazırlanmıştım. Konu anlatımları çok ayrıntılı yalnız.
Konuları kısa tutup ne kadar çok soru ve deneme çözerseniz o kadar iyi oluyor.

Aynenn 6 sene önce ihtiyaç ve yargidan çalışmıştım şimdi beyaz kalem yayinlari da iyi diyorlar
Çok teşekkür ederim arkadaşlar fkirleriniz ve yardımınızdan dolayı ben de mümkün mertebe bol soru çözmeye çalışacağım.

İLk zamanlar çalışma saatlerini kısa tutup sonradan arttırabilirsin
Lisandan hazırlanmak kolay iş değil ama kafaya koyduysan yaparsın
Güzel bir çalışma planı yap bence neye ne zaman çalışacağın belli olsun
Ezbere dönük dersleri sona bırakmanı öneririm

Cnım bnde hazrlanıyor gibi gbiyim :KK53: kpss defterleri aldm kitap şeklinde kısa ve öz notlardan oluşuyor.kpss çıkmış sorular kitabını aldım evde fırsat buldukça çözdüm :))

Arkadaşlar Kpss'ye hazırlanan arkadaşlardan biraz yardım almak isteyeceğim.Evde kendim hazırlanacağım sınava hangi kaynaktan başlamalıyım ilk evrede hem konu anlatım hem de soru bankası olarak.Lisans eğitimden sınava gireceğim.Evde çalışan birisi olarak önerileriniz neler olur benim için yani nasıl hazırlanmalıyım,neler yapmalıyım.Sizlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba ,

Forumun Kpss sınavı kısmına bakabilirsiniz. Şimdiden sınavda başarılar.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kamu-personel-seçme-sınavı-kpss.524/

İLk zamanlar çalışma saatlerini kısa tutup sonradan arttırabilirsin
Lisandan hazırlanmak kolay iş değil ama kafaya koyduysan yaparsın
Güzel bir çalışma planı yap bence neye ne zaman çalışacağın belli olsun
Ezbere dönük dersleri sona bırakmanı öneririm

Cnım bnde hazrlanıyor gibi gbiyim :KK53: kpss defterleri aldm kitap şeklinde kısa ve öz notlardan oluşuyor.kpss çıkmış sorular kitabını aldım evde fırsat buldukça çözdüm :))

Merhaba ,

Forumun Kpss sınavı kısmına bakabilirsiniz. Şimdiden sınavda başarılar.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kamu-personel-seçme-sınavı-kpss.524/
Teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizden dolayı hepsini dikkate alacağım.Çıkmış soruları alıp ben de çözmeyi düşünüyorum.Kafaya koydum seneye sınava girdiğimde tam hazır olup atanmak istiyorum inşallah öyle de olur.

Back
X