- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Haklısın canım 3 sene sonra kendiliginden olursa iyi doktor yok ...Hiç bi fikrim yok ama
Gebelikte stres önemli bi etken canım.
Düşünmemeye çalış
stresten anlaşılmaz yazmıssın idrarın ağrılı gelıo akıntın var ama beyaz kasık agrın çok fazla ytıyosun dogrumu anlamısımKızlar 5 haftalık hamileyim keseyi pazartesi görecez inşallah allahım kısmet ederse.
benim cok kasılmalarım adet agrılarım uyandıracak kadar bide göbek deligi agrısı onu söyleyemiyorum bile ...
neyse ben yatak döşeğim bunada sükür.....
Simdi benim sorunum agrılı bir lovobaya girıyorum yani cişe ..
bide bugun farkettimki beyaz akıntım var ama kokılu bu kötü bişey mi ?
Simdi hastaneye gidemm bayram dolasıyla herkes tatilde kızlar bana akıl verin lutfen cok korkuyorum ..
Aynnstresten anlaşılmaz yazmıssın idrarın ağrılı gelıo akıntın var ama beyaz kasık agrın çok fazla ytıyosun dogrumu anlamısım
Geceleri cok terliyorum ondan olabilir mi acaba..Usutmus olabilirmisin ?
Idrar yollariylw ilgili bi durumdur belki
Idrarini yaparken aci cekiyorum yazmissin bnm aklima o geldi ... gecenlerde bana da olmustu ...Geceleri cok terliyorum ondan olabilir mi acaba..
bence enfeksıyonun var beyaz akıntı kokusuz olmalı yanma tahrıs var mı bayramı beklemeden acıle gıt ordan muayene ol tahlıl yapıp muayene ederler öğrenırsın ne oldugunu o kadar agrı olmaması lazım
En iyisi doktora gidin,kokulu akıntı sorun çıkartabilir.Kızlar 5 haftalık hamileyim keseyi pazartesi görecez inşallah allahım kısmet ederse.
benim cok kasılmalarım adet agrılarım uyandıracak kadar bide göbek deligi agrısı onu söyleyemiyorum bile ...
neyse ben yatak döşeğim bunada sükür.....
Simdi benim sorunum agrılı bir lovobaya girıyorum yani cişe ..
bide bugun farkettimki beyaz akıntım var ama kokılu bu kötü bişey mi ?
Simdi hastaneye gidemm bayram dolasıyla herkes tatilde kızlar bana akıl verin lutfen cok korkuyorum ..
Agrılı burda doktor yokki bayram dolasıyla iyi doktor yok .tahriş yanma yok .fazlada akıntım yok ama ..bence enfeksıyonun var beyaz akıntı kokusuz olmalı yanma tahrıs var mı bayramı beklemeden acıle gıt ordan muayene ol tahlıl yapıp muayene ederler öğrenırsın ne oldugunu o kadar agrı olmaması lazım
Agrılı burda doktor yokki bayram dolasıyla iyi doktor yok .tahriş yanma yok .fazlada akıntım yok ama ..bence enfeksıyonun var beyaz akıntı kokusuz olmalı yanma tahrıs var mı bayramı beklemeden acıle gıt ordan muayene ol tahlıl yapıp muayene ederler öğrenırsın ne oldugunu o kadar agrı olmaması lazım
Ne gibi sorunlarEn iyisi doktora gidin,kokulu akıntı sorun çıkartabilir.
Off yaa doktor bulamm ki ne bicim yerdeyim yaa evet agrılı oluyor hamileligimi ögrendigmdn beri bir hafta oldu ..Idrarini yaparken aci cekiyorum yazmissin bnm aklima o geldi ... gecenlerde bana da olmustu ...
ayaklarına sıcak su yap bekle içinde ayaklarını sıkıca gıy agrın gecer cnm inşallah gecmesse mutlaka gıt ama ızınde de olsalar arar sorarlar anlatırlar durumunuAgrılı burda doktor yokki bayram dolasıyla iyi doktor yok .tahriş yanma yok .fazlada akıntım yok ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?