yardım bir baksanız.

Ağrı olabilir, ama kokulu akıntı ve idrar yaparken ağrı vajinal enfeksiyon veya sistit habercisidir. Sık sık iç çamaşırı değiştir, vajinanı kuru tut çarşamba da hemen doktora git.

Anlattıklarınız idrar yolları enfeksiyonuna benziyor.Hamilelikte artar. Ben dokuz ay boyunca çektim. Doğum yapınca geçti çok şükür.Antibiyotik, fitil vs hiç fayda vermiyor maalesef. Sadece çok dikkat etmen gerekiyor. Afedersin iç çamaşırını sürekli değiştir. Düşük tehliken yok ise seni zorlamayacaksa klozete oturma.Sakın idrarını tutma. RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

ayrıca iyi dr yok dıosun en kötü dr burdakı kadınların verecegı akıllardan ıyısdır bebege zarar vermeyen antınbıyotıkler var gec kalma gebelıkte enfeksıon onemlı

Cok saolun icecem yrn doktora gidecem ..

Cok saolun rabbim cocugunuzu korusun ....

ayrıca iyi dr yok dıosun en kötü dr burdakı kadınların verecegı akıllardan ıyısdır bebege zarar vermeyen antınbıyotıkler var gec kalma gebelıkte enfeksıon onemlı
Canım hic doktor yok en azından yasayan varsa , bana yardımcı olabilrler canım ..

yaaa ben çok yasadım da soyledıklerın enfeksıyon belırtısı gebe olmasan maydonoz suyu ıc derdım ama onu ıcemessın arkadaslar da demıs bol su iç çamasırlarını sık degıstır ayrıca camasırını ıyı en sıcakta utule ondan sonra gıy ayagını sıcak tut gecer korkma

Canim benimde 6 haftaliken cok siddetli agirilarim vardi.
Uykudan uyandiriyordu beni resmen bu agirilar .
Ve akintimda vardi .
Korkmana gerek yok sanirim nornal bir durum..

Idrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattiklariniz ama kokulu beyaz akintida mantar olabilir kasinti var mi bence acile gidin ya sonucta hamilesiniz Allah korusun.. gecmis olsun

Yok canım kasıntım vs yok kasılmam var alttan o olabilir mi?

ıdrarında enfeksıyon olabılr canım
En yakın zamanda doktara gıt.

Su an durumun musaıtse acılede gıdebılırsın canım eger gıdemezsen bolbol su ıc ve dınlen pazartesıye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…