- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Acile gitseneOff yaa doktor bulamm ki ne bicim yerdeyim yaa evet agrılı oluyor hamileligimi ögrendigmdn beri bir hafta oldu ..
Cok saolun icecem yrn doktora gidecem ..İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, hamilelikte sıklıkla görülür. Bebeğe zarar vermeyen antibiyotik tedavisi ile tedavisi mümkün. Doktora görünene kadar idrarda ağrı var diye istemeden az su içip, tuvalete çıkma durumunuzu azaltmamaya ve içtiğiniz su miktarını daha da arttırmaya çalışın.
Cok saolun rabbim cocugunuzu korusun ....Anlattıklarınız idrar yolları enfeksiyonuna benziyor.Hamilelikte artar. Ben dokuz ay boyunca çektim. Doğum yapınca geçti çok şükür.Antibiyotik, fitil vs hiç fayda vermiyor maalesef. Sadece çok dikkat etmen gerekiyor. Afedersin iç çamaşırını sürekli değiştir. Düşük tehliken yok ise seni zorlamayacaksa klozete oturma.Sakın idrarını tutma. RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Canım hic doktor yok en azından yasayan varsa , bana yardımcı olabilrler canım ..ayrıca iyi dr yok dıosun en kötü dr burdakı kadınların verecegı akıllardan ıyısdır bebege zarar vermeyen antınbıyotıkler var gec kalma gebelıkte enfeksıon onemlı
Idrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattiklariniz ama kokulu beyaz akintida mantar olabilir kasinti var mi bence acile gidin ya sonucta hamilesiniz Allah korusun.. gecmis olsunGüncel
Idrar yolu enfeksiyonuna benziyor anlattiklariniz ama kokulu beyaz akintida mantar olabilir kasinti var mi bence acile gidin ya sonucta hamilesiniz Allah korusun.. gecmis olsun
Saolun tesekkur ederimBol su ic dinlen ayaklarini sicak tut
Pazartesiye ancakıdrarında enfeksıyon olabılr canım
En yakın zamanda doktara gıt.
Sol cnm icimi rahatlattın ..Canim benimde 6 haftaliken cok siddetli agirilarim vardi.
Uykudan uyandiriyordu beni resmen bu agirilar .
Ve akintimda vardi .
Korkmana gerek yok sanirim nornal bir durum..
Canım esim bayram dolasıyla gece 2ye kadar clsyr yrnda oyle gidemem malesefSu an durumun musaıtse acılede gıdebılırsın canım eger gıdemezsen bolbol su ıc ve dınlen pazartesıye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?