- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Samy Cherry
bu durumda eşiniz kızını ilk defa 2 aylıkken mi gördü?? adam aylardır bekar hayatı yaşıyordu yani???
neden gelmedi doğuma peki?
neden gelmedi doğuma peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmalı mıyım diye bir soru yanlış bir soru.Duygularını kendin en iyi bilirsin.Tek taraflı baktığını hissettim bi de nedenseMerhaba siteye yeni üyeyim. Kaç aydır işin içinden çıkamadığım bir sorunum var. 3 senelik evliyim. İki aylık bir bebeğimiz var. Doğma büyüme Almanyalıyım. Eşimle Türkiyede tanıştık ve evlenip Türkiyeye taşındım. Herşey başta çok güzeldi. Eşimle çok iyi anlaşıyorduk. Fakat hamile kaldıktan sonra kocam biraz biraz değişmeye başladı. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen her defasında şundan tasarruf edelim, yok onu alma falan gibi davranışları başladı. Bundan ötürü ara ara tartışmalar oluyordu. Daha söyleyemeyeceğim bir kaç hatası daha oldu ama affettirdi kendini. Doğumum yurtdışında oldu. Çok şükür bebeğimiz doğdu. Türkiye ye geri döndüğümde karşımda çok ilgisiz bir koca buldum. Çocuğun birşeye ihtiyacı var mı, sen nasılsın doğumun iyi geçti mi gibi sorular ilgi beklerken biraz soğuktu. En son alışverişe çıktığımızda beraber çocuğun ihtiyaçları alınacaktı sırf farklı markalar istedim diye bana bir hafta küstü! Daha öncede oldu. Üstelik bir ton laf yedim. Barışmak için hiç çaba göstermedi. Özür dilemedi gönlümü almadı. Ve ben çok kırıldım ona. Ne bana ne çocuğuna hiçbir ilgi göstermedi. Şunu belirtmek istiryorum sorun sadece almak değil yukarıda da belirttiğim gibi. Bende bebeğimi alıp geri döndüm ve boşanmayı düşünüyorum. Herseferinde bana sözler veriyor ama tutmuyor. Dediklerimi yapmıyor. Verdiğim emeğin karşılığını alamıyorum ondan. Artık beni sevmediğini düşünüyorum ve ben ona çok iyi bir eş oldum. Geride dönmek istemiyorum soğudum.
Ne yapmalıyım? Boşanmalımıyım? Eğer boşanırsam kızımın velayetini ben alırmıyım? Benimle benzer durumda olan varmı? Fikir alışverişine ihtiyacım var..![]()
Her ne kadar yorumunda bazı şeylere katılsam da bazıları yanlış.Her erkek modeli aynı değildir.Her erkek parmakta oynatılmaz hatta laftan anlamaz.Hayatta tek boşanma sebebi aldatılmak değildir.Bir de kırgınsam kırıldıysam yatağa küs girmemek diye bir şey yok.Değil yatak aynı evin içindesin.Ben doğum yapacağım yaban elde,döneceğim bana nasılsın demeyecek,doğum nasıldı bebek nasıldı birşeye ihtiyaç var mı demeyecek,durum iyiyken alışveriş yaparken bebeğe istediğim birşeyi aldım diye bana 1 hafta küsen kocaya yatağa küs girmeyeceğim yok öyle dünya.Bir de erkeğin sözünü dinelmek ne.Herkes bir birey,iki kişilktir evlilik kimse kimsenin hkümdarı değil.Ortak karar alınır uygulanır.Erkek ne istiyorsa onun boyundurluğu altına girilmez.Ben gidicem hamileyim doğum yapıcam bebek şu bu...vay erkek boşlukta kalmış.Bencede anlatmadigin birşeyler var bikere sürekli ayrı kalmanız cok yanlış mecburiyet durumları yoksa kadının yeri kocasının yani. Bebeğimi aldım döndüm demek ne demek niye gidiyosunki herşeyi karşı taraftan beklemiceksin arkadaşım kocanın tavırlarının soğukluğunun sebebini sor sen ilgi göster yuvayı dişi kuş yapar tatlim kusura bakmayın ama bir iki aylık uzak kalmalar zaten sgutur evli insanın ne işi var kocasından o kdr uzaklarda . Eğer aldatma gibi bi durum yoksa hemen öyle bosanilmamali çaba gostermelisin sen ilgi bekliyorsun ama kocanda bende çok boşlukta kalmış kusura bakmayın kızlar ama kadın dediğin biraz söz dinleyip erkeğinin yanindan ayrılmicak siz hayatı paylaşmak için evleniyosunuz o yatağa kus girmek bile doğru değil. Bende evliyim haklida olsam kalbimide kirsa yatağa kus girmem ve hiç evimden çıkıp gitmedim o sonra özür diliyo kendi gelip hatasını anliyor. Sende esinle al karşına konus güzel giyin ilgi göster . Ve hicbizaman evini yuvani bırakıp gitme. Dediğim gibi aldatilma vs. Böyle büyük sebepler yoksa kadın isterse elinde oynatır erkeği..
Neden doğumunda yanında olmadı neden döndüğünde ilgisiz sana soğuk bunların cevabini esinde ara canim adam bunu yaptıysa illaki sebepleri vardır ben konusmalisin alıp karşına diyorum sizde iletişim kopuk herkes tek yaşamaya nasıl alisirim derdinde ki ortada bebek var babasız büyümek kolaymi bide almanyada yasicaksin babası çok uzakta olacak ne kdr ilgilenebilecek. kimseye akıl verme niyetim yok seni elestirmeyede canım ben dışardan bakan biri olarak sana eksik yanları göstermek söylemek istedim. Sunada katılmıyorum kadın tabiki erkeğinin sözünü dinlicek yeri geldimi susmayi bilicek bu senin kişiliğini zedelemez aksine seni eşinin gozunde yüceltir ben kendini ezdir demiyorum her zaman erkek bir adım önde olmalı evde söz sahibi olduğunu hissetmeli yoksa dengeler bozuluyor böyle işte. Yinede Hayatında mutluluklar dilerim herkesin doğrusu kendine doğru umarım düzelir herşey önce bebeğin için iyi dileklerim..Her ne kadar yorumunda bazı şeylere katılsam da bazıları yanlış.Her erkek modeli aynı değildir.Her erkek parmakta oynatılmaz hatta laftan anlamaz.Hayatta tek boşanma sebebi aldatılmak değildir.Bir de kırgınsam kırıldıysam yatağa küs girmemek diye bir şey yok.Değil yatak aynı evin içindesin.Ben doğum yapacağım yaban elde,döneceğim bana nasılsın demeyecek,doğum nasıldı bebek nasıldı birşeye ihtiyaç var mı demeyecek,durum iyiyken alışveriş yaparken bebeğe istediğim birşeyi aldım diye bana 1 hafta küsen kocaya yatağa küs girmeyeceğim yok öyle dünya.Bir de erkeğin sözünü dinelmek ne.Herkes bir birey,iki kişilktir evlilik kimse kimsenin hkümdarı değil.Ortak karar alınır uygulanır.Erkek ne istiyorsa onun boyundurluğu altına girilmez.Ben gidicem hamileyim doğum yapıcam bebek şu bu...vay erkek boşlukta kalmış.
Heee ama evet şurda katılıyorum sana,hemen boşanılmayı düşünülmemeli,hemen ev terkedilmemeli.
Eşiniz sizinle gelemez miydi peki doğum için?Bunda yanlış olan ne anlamadım ? İnsan doğum için ailesinin yanına gidemeyecek mi eşi müsade ettikten sonra ? İlk doğum..Korkular endişeler olabilir. Ben annemi yanımda istedim, onun benim yanıma gelme şansı yoktu ben gittim. Ayrıca hemen soğumak mı lazım, biraz fedakarlak yapılamaz mı ? Eşe küsmekte ne ya! Sonuçta geri döndüm kırkım çıktıktan sonra. Lohusalıkta insan dahada duygusallaşıyor bir çiçek bari beklerdim ama hiçbirşey yoktu..
Bu yüzyılda,hala erkeğin gözünde yücelmenin yolu erkeğin sözünü dinlemekten geçer mantığı hala var.Yazık üzülüyorum kadınlarımıza.Kadın üreten olmalı.Bu hayatta bir yeri bir duruşu olmalı.Erkek mantığıyla,erkek fikriyle hareket etmemeli.Yarın öbür gün o erkek ona zarar verdiğinde sudan çıkmış balık olur.10 yıldır evliyim.Eşimle saygı ve sevgi çerçevesindeyiz.Derdi olur sıkıntısı olur paylaşır fikir veririm.Benim derdim olur ben paylaşırım fikir verir.Yeri gelir tartışırız kğserim tavır koyarım.Yeri gelir o koyar.Onu benden,beni ondan üstün tutan hiçbirşey yok.Ki hatta başının tacıyımdır.Evlilik budur.Ve beni duruşumdan fikirlerimden olaylara bakış açımdan yüceltir.Sözünü dinlediğim için değil.Neden doğumunda yanında olmadı neden döndüğünde ilgisiz sana soğuk bunların cevabini esinde ara canim adam bunu yaptıysa illaki sebepleri vardır ben konusmalisin alıp karşına diyorum sizde iletişim kopuk herkes tek yaşamaya nasıl alisirim derdinde ki ortada bebek var babasız büyümek kolaymi bide almanyada yasicaksin babası çok uzakta olacak ne kdr ilgilenebilecek. kimseye akıl verme niyetim yok seni elestirmeyede canım ben dışardan bakan biri olarak sana eksik yanları göstermek söylemek istedim. Sunada katılmıyorum kadın tabiki erkeğinin sözünü dinlicek yeri geldimi susmayi bilicek bu senin kişiliğini zedelemez aksine seni eşinin gozunde yüceltir ben kendini ezdir demiyorum her zaman erkek bir adım önde olmalı evde söz sahibi olduğunu hissetmeli yoksa dengeler bozuluyor böyle işte. Yinede Hayatında mutluluklar dilerim herkesin doğrusu kendine doğru umarım düzelir herşey önce bebeğin için iyi dileklerim..
Bu yüzyılda,hala erkeğin gözünde yücelmenin yolu erkeğin sözünü dinlemekten geçer mantığı hala var.Yazık üzülüyorum kadınlarımıza.Kadın üreten olmalı.Bu hayatta bir yeri bir duruşu olmalı.Erkek mantığıyla,erkek fikriyle hareket etmemeli.Yarın öbür gün o erkek ona zarar verdiğinde sudan çıkmış balık olur.10 yıldır evliyim.Eşimle saygı ve sevgi çerçevesindeyiz.Derdi olur sıkıntısı olur paylaşır fikir veririm.Benim derdim olur ben paylaşırım fikir verir.Yeri gelir tartışırız kğserim tavır koyarım.Yeri gelir o koyar.Onu benden,beni ondan üstün tutan hiçbirşey yok.Ki hatta başının tacıyımdır.Evlilik budur.Ve beni duruşumdan fikirlerimden olaylara bakış açımdan yüceltir.Sözünü dinlediğim için değil.
Evlat sahibi olmuş bir anneyi yalnız bırakan,soğuk davrana,kendi evladını doğurmuş bir anneye nasılsın diye sormayan bir adamınillaki sebebpleri vardır diye bi gerekçesi olamaz.İnsan olan herkes,hele koca olan baba olan biri bunu sormalı.
İyi günler[/QUOT
Birincisi erkek her zaman evin reisi olarak hissetmeli kendini bi adım önde olmalı bu kadını eşini ezcek ona eziyet etmek anlamına gelmiyor maalesef sizin gibiler bunu kadını aşağılamak olarak gördüğü için böyle yorumlar yapıyor bu yüzyılda böyle seymi olur ama söylemek istediğim çok farklı anlayan anlamıştır ne demek istediğimi . İkincisi hicbizaman suçlar tek taraflı değildir iki tarafida dinlemek lazım eşi suçlu olsa dahi bunu neden yaptı diye herkesin dinlenip ona göre açıkça konuşulması lazım adliyeye gidip hemen kağıt imzalamak kolay ortada çocuk olduğu için eşiyle konuşmasını davranışlarının sebebini sormali dedim eğer sevmiyorsa istemiyorsa yada bayandan şikayetçi olduğu yönler varsa söylemeliyim. Zaten bu kadar çok boşanma neden var mutsuz çocuklar neden var eşler arasında iletişim olmamasından. Herkes çekip giderse o bana gelsin o benim ustume dussun o arasın bu gemi yurumez arkadasim kadin her zaman yuvayı toparlayandir ve değerli olandır nokta. ( Bunlar benim gorusum herkesin doğrusu kendine doğru )Bu yüzyılda,hala erkeğin gözünde yücelmenin yolu erkeğin sözünü dinlemekten geçer mantığı hala var.Yazık üzülüyorum kadınlarımıza.Kadın üreten olmalı.Bu hayatta bir yeri bir duruşu olmalı.Erkek mantığıyla,erkek fikriyle hareket etmemeli.Yarın öbür gün o erkek ona zarar verdiğinde sudan çıkmış balık olur.10 yıldır evliyim.Eşimle saygı ve sevgi çerçevesindeyiz.Derdi olur sıkıntısı olur paylaşır fikir veririm.Benim derdim olur ben paylaşırım fikir verir.Yeri gelir tartışırız kğserim tavır koyarım.Yeri gelir o koyar.Onu benden,beni ondan üstün tutan hiçbirşey yok.Ki hatta başının tacıyımdır.Evlilik budur.Ve beni duruşumdan fikirlerimden olaylara bakış açımdan yüceltir.Sözünü dinlediğim için değil.
Evlat sahibi olmuş bir anneyi yalnız bırakan,soğuk davrana,kendi evladını doğurmuş bir anneye nasılsın diye sormayan bir adamınillaki sebebpleri vardır diye bi gerekçesi olamaz.İnsan olan herkes,hele koca olan baba olan biri bunu sormalı.
İyi günler