Yardım !! Bu ne dengesiz erkek? Yoksa normal de bana mı öyle geliyor?

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
32
Şimdi bir erkek düşünün. Bu erkekle kız tanışıyolar aynı ortamdalar. Konuşuyorlar hatta bazen erkek kendi gelip konuşuyor samimi şekilde gülerek falan sana yardımcı da olmaya çalışıyor falan. Ama bu erkek bazı zamnlarda kıza hiç bakmıyor yani sabah karşılaşmışlar başka arkadsları da var bu erkek onla konuşuyot kızın yüzüne hiç mi hiç bakmıyor yani insanın gözü de mi kaymaz insan sevmediği tanımadığı konuşmadığı biri olsa bile bakar yani haksız mıyım. Ya da kız onun yanından geçerken asla bakmıyor. İnsan tanımadığına bile bakar. Uzaktayken gözgöze geldilkleri oluyor. Normalde dekonuşuyor kızla kendi sohbet ediyor sorular soruyor samimi konuşuyor. Bu dengesizlik neden

Kafası karışık anlaşılan...
Ya da duygusal yönden bişeyler hissetmiyor , sadece denk geldikçe sıradan samimi olunmayan arkadaş olarak görüyor...

Adı üstünde demişsin dengesiz erkek bunlar fazlasıyla türedi bunlara aynısını yapacanki anlasinlar

Evli değildir de sevgilisi vardır.
Uzaktadır
Oralarda ortak arkadaşları vardır
Haber gider diye temkinli oluyordur.

Ya da küllün dengesizdir.
Hiç selam bile vermemek normal değil ya.
Demi ya bence de. Ya genelde konuşuyoruz ama başka iş dışında karşılaşıyoruz hemen gelir konuşur kendi konuşmak istiyor saat geç olduğunda eve bırakayım diyor falan gülerek konuşuyor hani. Ama birkaç kere böyle yaptı. İnsan yanlışlıkla bakar yani bu kadar bakmamazlık yapamaz bi insan bence..

Bir insan biryere bakıyorsa orada ilgisini çeken birşey olabilir, bir insan biryere hiç bakmıyorsa orada kesin ilgisini çeken birşey vardır-diyor Freud.
Öyle diyor ama doğru mu diyor acaba. Yani normalde insann gözü kaymaz mı tam karşındayım yani sohbetinin olduğu biriym

Paşamin keyfi gelince gönül eglendirecek , başka zaman yok sayacak. Ben de seviyorum diye pas atmasını beklicem. Var mı öyle bi dünya?
Siz de arada yok sayın bari bence. Azıcık empati yapar belki.
Yaa ondan önce aslında ben onu görmezden gelmiştim daha doğrusu bakmamıştım biraz çekingen bi insanım ve o sözkonusu olunca fazla gerildim. Bende hiç oralı olmmaıştım onun üstüne böyle şeyler çogaldı. Dün öyle yaptı. Bugün de tam yanından geçiyordum hiç yüzme bakmadı.

Benimde üniversitedeyken okulda bana böyle davranan bir erkek arkadaşım vardı,anlam veremezdim,sonra bana açıldı meger hoşlanıyormuş benden,sizin de böyle bişey olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…