Aynen öyle bende hic şartlamadim yok şungünmüş bu günmüş ve iki cocugumdada hemen hamile kaldimYa sen bırak doktoru falan.iki üç günde bir düzenli ilişki olsun yeter.ayrıca ben hiiiiic yumurtlama gününe falan inanmıyorum.bizzat yaşadığım için.adetim biter bitmez yumurtlama testi yaptım ,negatifti ( doktorum adet bittikten sonra hergün yap dedi.herkesin yumurtlamasi değişir dedi).adet bittiği gün ilişki oldu.ve ondan sonra eşim kampa gitti ( futbol oynadığı icin) o ay başka ilişki olmadı , olamadı.ve ben hamile kaldım.kısaca adet bittikten sonra iki uc gün arayla ilişki ideal olanıdır.yumurta falan takip etme.düzenli olduktan sonra zaten spermler iki uc gün yaşayabiliyor.illaki denk gelir.Allah selametle versin insallah
anladığım kadarıyla siz koşuşturmaktan 10 gün ilişki olmamış 3 gün sonrada yumurtlama zamanınız sanırım 3 gün daha bekleyin doktorunuz öyle dediyse.ben doktorun dediklerini yaparak hamile kalmıştım.kızlar hamile kalmak için doktora gidiyorum hersey iyi gidiyor çok şükür. Adet dönemim ve sonrası için falan derken 10 günlük cinsel perhiz oldu. doktorum bir kaç gün sonra ovülasyon olacağı ozaman ilişkiyi önerdi fakat 10 gün artı 3 gün çok uzun değil mi ya( bunu biliyor) :SS: tamam sperm sayısı artar ama heryerde verimlilik azalır sperm kalitesizleşir falan yazıyor nebiliyim yaeve geldim ulaşamıyorum doktor ameliyatta.
kızlar tecrübelerinize ihtiyazım var sevgiler...
canım nasıl anlatsamkı acık olmak gerekırse cok uzun sure sıpermler ıcın kotu ben tub bebek tedavısınde en fazla 3 gunlukk yada 2 gunluk perız verıldı esıme yoksa sıpermler kalıtesızlesıyor
kalitesizse zaten döllenemezbirde kızlar kalitesiz sperm döllenince düşük yada sağlıksız bebek diye birşey var mı
Biz 2 senedir deniyoruz, yumurlamaya 4 gün kala gün aşırı denedik. Perhiz falan da yapmadık çünkü uzun süre perhiz olunca spermler güçten düşüyor, ölüyor. Atılma olmadığı için de yenisi üretilmiyor ortada sadece yaşlanmış spermler kalıyor. Dr. neye dayanarak böyle birşey dedi anlamadım.
sayısı falan fazla olsun diye. spermyg. yapmıştık normaldi neyse bende senin gibi düşünüyorum
10+3 gün :)3 günden n'olacak ya?
Hem öncesinde yapmayın dememiştir ki doktor, o günler mutlaka deneyin demiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?