Sizce bizim nedir? 16 haftalıkkarındansa ultrason erko
karınmıSizce bizim nedir? 16 haftalık
Eveetkarınmı
kız.doktor demedimş
Çok belli mii, emin olamadı doktor teşekkür ediyorumkız.doktor demedimş
Ama kıza daha yakın konuştu, diğer hafta içi birgün tekrar gideceğim inşallahÇok belli mii, emin olamadı doktor teşekkür ediyorum
Çok belli değil tabikiÇok belli mii, emin olamadı doktor teşekkür ediyorum
Alttan muayene, ama ben hep sol tarafımda hissettimÇok belli değil tabikidoktor ne derse o ama ilk kese sağdamoydı soldamı. Kız ama tahmınen
Doktor karındayken ilk başta cihazı sağdamı tutuyordu soldamı?Alttan muayene, ama ben hep sol tarafımda hissettim
Ben genellikle solda dedikçe gezdiriyordu ama tam hangi tarafta yakaladı görüntüyü emin değilimDoktor karındayken ilk başta cihazı sağdamı tutuyordu soldamı?
. Suprızde olabılır ama benüm fikrim kız olduğu yönündeBen genellikle solda dedikçe gezdiriyordu ama tam hangi tarafta yakaladı görüntüyü emin değilim
Bir oğlum var, inşallah hayırlısıyla sağlıklıca. Suprızde olabılır ama benüm fikrim kız olduğu yönünde
Karından mı? Kese ne tarafta oluştu ilk başta?
Rica ederim, umarım gönlünüzdeki olurBir oğlum var, inşallah hayırlısıyla sağlıklıcateşekkür ediyorum yorumunuz için
Amiin cümlemizin inşallah, kimsenin kucağını boş koymasın RabbimRica ederim, umarım gönlünüzdeki olur
Karından. Kese nerde bilmiyormKarından mı? Kese ne tarafta oluştu ilk başta?
Ultrason sırasında nerenize tutuyo cihazı?Karından. Kese nerde bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?