- 11 Ekim 2024
- 13
- 3
- 1
- 30
OrtayaUltrason sırasında nerenize tutuyo cihazı?
kızOrtaya
İlk doktor ultrasonu varmı?Gecen hafta erkek denildi bu haftada kız denildi farklı doktorlar bakalm
Yok unutum istemeyi oda vermediİlk doktor ultrasonu varmı?
Bide ona bakayım diyecektim. Kese şekli nasıldı falan diye.Yok unutum istemeyi oda vermedi
Yuvarlaktı sonra yaygın olmuştuBide ona bakayım diyecektim. Kese şekli nasıldı falan diye.
Kız diye düşündüm. Bide nerde oluştugunu görsek iyi olurduYuvarlaktı sonra yaygın olmuştu
MaalesefKız diye düşündüm. Bide nerde oluştugunu görsek iyi olurdu
Siz ne istiyordunuz?Maalesef
Cok hissizim bunda iki kızım bi oğlum var cok şükür ama merakta ediyo insan ne olacak kime benzicek falanSiz ne istiyordunuz?
Çok şanslısınız. İki duyguyu tatmışsınız. Allah bize ce nasip etsin iki duyguyu tatmayı.Cok hissizim bunda iki kızım bi oğlum var cok şükür ama merakta ediyo insan ne olacak kime benzicek falan
Amin canm Allah isteyen ve hakeden herkese hayırlı ve sağlıklı gönlünden geceni versin inşallahÇok şanslısınız. İki duyguyu tatmışsınız. Allah bize ce nasip etsin iki duyguyu tatmayı.
Benimkinde bakabilirmisiniz 13 haftalık. Suprızde olabılır ama benüm fikrim kız olduğu yönünde
Bebek sağınızda mı solunuzda mı? 6 haftalık ultrason var mı?Benimkinde bakabilirmisiniz 13 haftalık
6 buçuk haftalıkken ekrandan çekmiştimBebek sağınızda mı solunuzda mı? 6 haftalık ultrason var mı?
Bilmiyorum ki alttan muayeney baktırmadım hiçBebek sağınızda mı solunuzda mı? 6 haftalık ultrason var mı?
erko6 buçuk haftalıkken ekrandan çekmiştim
Şimdi aklıma geldi sağ tarafımdan ultrasonla baktı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?