Canım bende aynı durumdayım rüyamda doğum anı gördüm resmen.kasık batmaları migde yanmaları bel agrısı aşırı yemek yeme hissi çok zor yemek yiyen biriyim oysaki.ama lekenme olmadı bende bat ım 3 gün geçti bat günümde agrım geldi ama olmadım agrı geri kesildi ve sol kasığımda seyirmeler hafif agrı var anlamadım gitti bendemerhaba kızlar ben daha once ruya ile ilgili konu acmistim ve umutlanmistim acikcasi bebek emzirdigimi gormustum ruyamda... simdi gelelim dier konuya dün beklenen adet tarihim ama 26 mayis sabahi ic camasırimda sıvı kahverengi akinti lekesi vardi.sonra pecete ye sildim sulu kahverengi bi akinti ... ayni gunu aksami ruyamda adet oldugumu gordum ..cuma olurum dedim bole pembe mi kirmizimi desem bi kac damla ve kahverengi leke karisik sekilde gelmis.....dun bugun camur gibi lekelenmelerim var cok az miktarda hani bu bi kac gun tek bir ped taksam yarisi dolmaz o derece durumdayim ... bir haftayi gecik mide yanması kasık batması var bi kac gundur bel agrisi var ki bu bel agrisini en son gecen ay cektim ve adet oldum yani...bu ay cok belirsizim yardim edin doktora gitmek istiorum ama kistm i hamilemiyim belli deil ....
cnm benim istahim coktur herseyi yerim ama istahim kapandi bu da belirti sanirimCanım bende aynı durumdayım rüyamda doğum anı gördüm resmen.kasık batmaları migde yanmaları bel agrısı aşırı yemek yeme hissi çok zor yemek yiyen biriyim oysaki.ama lekenme olmadı bende bat ım 3 gün geçti bat günümde agrım geldi ama olmadım agrı geri kesildi ve sol kasığımda seyirmeler hafif agrı var anlamadım gitti bende
yapmadim canim ya birde annem bana hamileyken ustune gorme denen seyi yasamis genetik olma olasiligi varmidir? hic bole yasamadim ya adet lekelenmesi gibi deil bildiniz camur gibi lekeYerleşme kanamasına çok benziyor canım. Test yaptın mı ?
Evet olabilir canım benim tabiki de .. annemde bende 4 ay kanama yaşamış bende yaşadım maalesef 3 ay boyuncayapmadim canim ya birde annem bana hamileyken ustune gorme denen seyi yasamis genetik olma olasiligi varmidir? hic bole yasamadim ya adet lekelenmesi gibi deil bildiniz camur gibi leke
ciddimisin cnm hayirlisi olsun bidaha kanama yasama insallah bebisin saglikla gelsin insallah...Evet olabilir canım benim tabiki de .. annemde bende 4 ay kanama yaşamış bende yaşadım maalesef ay boyuncatest yapsana kuzu niye yapmıyorsun
birde gecen ay progestan kullanmistim adet oldum acaba onunda etkisi varmidir?Evet olabilir canım benim tabiki de .. annemde bende 4 ay kanama yaşamış bende yaşadım maalesef 3 ay boyuncatest yapsana kuzu niye yapmıyorsun
Aynen canım normalin tamtersi oluyormuş iştah konusucnm benim istahim coktur herseyi yerim ama istahim kapandi bu da belirti sanirim
Evet kuzum ben anneye cekmisim kanama oldu ablam bekar olduğu için bilemiyorum tabi onda çekme var mı yok mu :)) anlayamam belki seni ama bebek isteğini çok iyi anlarm canım ... daha önce böyle bisey oldu mu ?ciddimisin cnm hayirlisi olsun bidaha kanama yasama insallah bebisin saglikla gelsin insallah......test konusu 16 aydir evliyim bir yildir korunmuyorum ve testlerde negatif gormekten yoruldum oyuzden bi yanim acele etme diyo ama adette olamiyorum
Progestan öyle bisey yapmış olsa bende de olurdu canım bende kullandım dusugu korusun diye ay neler çektim lanet gelmesinbirde gecen ay progestan kullanmistim adet oldum acaba onunda etkisi varmidir?
aa bak bunada sasirdim hayirlsi bakalimAynen canım normalin tamtersi oluyormuş iştah konusu
Aynen canım ilk 3 ay iştah olmayabilir ben kilo verdim hatta hicbisey yiyemedm simdi yeni yeni yemek yemeye başladımaa bak bunada sasirdim hayirlsi bakalim
bi kere oldu ama kist mi dusuk mu ayirt edemdim kan testi yaptirmadigim icin ozmnda idrar testim pozitif cikmisti ama silik cizgiydi kaynanm sag olsun iki hafta bekle dedi ama sonu husran oldu onda daha farkli leklenmem oldu mesala pembe lekeyle basladi ama hergun pembe kirmizi geliyordu sonundada bi kucuk gri bisi dustu ertesi gunde parcali koyu feci agrili adet basladi cnmEvet kuzum ben anneye cekmisim kanama oldu ablam bekar olduğu için bilemiyorum tabi onda çekme var mı yok mu :)) anlayamam belki seni ama bebek isteğini çok iyi anlarm canım ... daha önce böyle bisey oldu mu ?
ben adet olmak icin kullandim cnm gecikmem vardi gebelikten emin deildim mecburen kullandim hani bebek varsa tutunur yoksa adet olursun demisti doktor daha onceden bende kullandim adet oldum.simdi tekrar mi kullansam diorum ama yanlis biside yapmak istemiorumProgestan öyle bisey yapmış olsa bende de olurdu canım bende kullandım dusugu korusun diye ay neler çektim lanet gelmesin
Bu kanama olarak bahsettiğin adet kanamasına degil de implantasyon kanamasına benziyor canım yani dölnenen yumurtanın rahim duvarında en uygun yeri bulup yerleşmesi hamileliğin başlaması yani bu yüzden bence testtt yappaa bak bunada sasirdim hayirlsi bakalim
Ya belki dusuk yasadin ??? Olabiliyormus çünkü öyle şeyler anne daha farkına varmadan düşük yaşayabilir diyor doktorlar. Bence test yap sonrasında kan testine git sonrasinda gecmiste yaşadığın bu durumu doktora söyle ona gore önlem alırbi kere oldu ama kist mi dusuk mu ayirt edemdim kan testi yaptirmadigim icin ozmnda idrar testim pozitif cikmisti ama silik cizgiydi kaynanm sag olsun iki hafta bekle dedi ama sonu husran oldu onda daha farkli leklenmem oldu mesala pembe lekeyle basladi ama hergun pembe kirmizi geliyordu sonundada bi kucuk gri bisi dustu ertesi gunde parcali koyu feci agrili adet basladi cnm
sıfır istah var mide yanmam var zaten ilk basta geceleri basladi 3 4 gece oldu sonra gunduze cevirdi . hergun yanio bazen cok bazen az baharatli aci yememeye dikkat etsemde yanioAynen canım ilk 3 ay iştah olmayabilir ben kilo verdim hatta hicbisey yiyemedm simdi yeni yeni yemek yemeye başladım
ay hadi insallah cnm yaaaBu kanama olarak bahsettiğin adet kanamasına degil de implantasyon kanamasına benziyor canım yani dölnenen yumurtanın rahim duvarında en uygun yeri bulup yerleşmesi hamileliğin başlaması yani bu yüzden bence testtt yapp
Ben daha adet tarihim gelmeden öğürme yaşamıştım n escafe yüzünden. adet olma tarihim geçince öğrendim hamile olduğumu iyiydim ama 6.haftada hem kanama yaşadım hem de iştahsızlık burnumdan gelmişti o haftalar. Allah'a şükür 2 haftadır kanamam yok geçti gitti şükür . Ama ilk haftalarda iştah çoğalması olmuyor hemen öyle 9 ay boyunca yaşayacağın olaylar belirti olarak gelmiyor ... en belirgin olanı adet gecikmesi sonrası mide bulantısı... inşallah hamilesindir canım ... test yap lutfen.. Rabbim yüzünü guldursunsıfır istah var mide yanmam var zaten ilk basta geceleri basladi 3 4 gece oldu sonra gunduze cevirdi . hergun yanio bazen cok bazen az baharatli aci yememeye dikkat etsemde yanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?