iste kararsizim cnm oyuzden ozmn istemeden cok agir kaldirmistim cok is yapmistim 6 aylik evliydim 3 aydir korunmuodum birazda cahillik sanirim gerci nasipte var sa icicek suyu alicak nefesi varsa ne yapsanda tutunur . yoksa parmagini kiprdatsan duser rabbim bilio yani....simdide bilmeden cok sey yaptim kvalidem amilyat oldu kalpten kucuk bi oparsyon iki gundur evini sil supur gelenlere hizmet et camasirlari as banyoyu yıka falan derken yine epey yoruldum...daha oncede kuzenimin oglu 18 kg onu kaldirdjm ama cok tatli bir bebis bilmeden yaptim bir hafta kadar once ama tabi suphelenmiyodum benYa belki dusuk yasadin ??? Olabiliyormus çünkü öyle şeyler anne daha farkına varmadan düşük yaşayabilir diyor doktorlar. Bence test yap sonrasında kan testine git sonrasinda gecmiste yaşadığın bu durumu doktora söyle ona gore önlem alır
bende bi kere ogurme yasadim ama ne icin yasadim suan bilmiyorum yakin bi zamanda olmasi gerek ....ama sanmiyorum iste keske hamile olsam umutlarim bosa cikmasaBen daha adet tarihim gelmeden öğürme yaşamıştım n escafe yüzünden. adet olma tarihim geçince öğrendim hamile olduğumu iyiydim ama 6.haftada hem kanama yaşadım hem de iştahsızlık burnumdan gelmişti o haftalar. Allah'a şükür 2 haftadır kanamam yok geçti gitti şükür . Ama ilk haftalarda iştah çoğalması olmuyor hemen öyle 9 ay boyunca yaşayacağın olaylar belirti olarak gelmiyor ... en belirgin olanı adet gecikmesi sonrası mide bulantısı... inşallah hamilesindir canım ... test yap lutfen.. Rabbim yüzünü guldursun
ben olsam yapmistim testi :) hayırlısı olsun bakalım canım kendini hazır hissedince yap o zaman ... ama çok da geç kalma ne olur ne olmazbende bi kere ogurme yasadim ama ne icin yasadim suan bilmiyorum yakin bi zamanda olmasi gerek ....ama sanmiyorum iste keske hamile olsam umutlarim bosa cikmasa
Amin canım testini yap bekleme daha fazla.hem ona göre hareket edersin artık.İnşallah melegin tutunmuştur Allah ım nasip eder İnşallah isteyen herkeseay hadi insallah cnm yaaa
bu hafta sali gunu yaptim test icimden gelip sanki silik cizgi gorur gibi oldum ama yokmus fark ettim oyuzden yapmiorum..evde bi tane daha test var ama elim gitmioben olsam yapmistim testi :) hayırlısı olsun bakalım canım kendini hazır hissedince yap o zaman ... ama çok da geç kalma ne olur ne olmaz
Bende ya patlıcam gazdan ilk ay denememiz bu ve bu ay yaşadığım hiç bişeyi daha önce yaşamadım ömrümdekasık batmasini yumurtladigimi dusundugum tarihten bi kac gun sonra yasamaya basladim iki hafta oluo yani baslayali oda ilk basta kuzenimin oglunun pesinde dolanirken basladi bi kere girdi bisi yoktur dedim sonra agactan bisi kopariodum yine girdi tabi kaldim ole . ogunden beri mide yanmalarim oldu geceleri sonra gunduzleri basladi daha sonra otururken bile bazen batmalar yasadim karin agrilari yasadim gaz var bayadir hemde cok gazim var ..bugunde egilip kalkarken yasadim agri
Canım şu 4 5 tllik testler aşırı yanıltıyormuş ya ondansa boşuna yapma clear blue die bi test var 25 tl civarı dijital ekran 99 doğru sonuç verio nette çok araştırdım ben. hamile bayan bi hem şu eyaz dikdörtgen testi hemde clear blueyi aynı anda yapıo 5 6 tllik olan anca silik görünüo clear blue haftasını bile gösterdi bikaç gün bekleyip bende eşime aldırıp yapıcam 3 gün gecikti bugün adetimbu hafta sali gunu yaptim test icimden gelip sanki silik cizgi gorur gibi oldum ama yokmus fark ettim oyuzden yapmiorum..evde bi tane daha test var ama elim gitmio
valla çok karışık durumun içini rahatlatmak için en kısa zamanda adetin geciktiyse yada gecikmeye devam edip hala normal adet grmüyorsan bu lekeler kesilir kesilmez kadın doğuma giit yada test yap ama kan testi yapıp kezin sonuç almanı tavsiye ederim ayrıca rüyada süt emzirmekgünahlardan arınmak temizlenmek anlamına gelir normalde rüyalara pek takılma bence psikololojik olarak şuan ne olursa hayatgında hep hamileliğe yorucaksın aynısını bende yaptım ama kendini yorarsın akışına bırak hamileysen eğer hiç kanama görmezsin normalde yerleşme kanaması var ama çok nadir olur oda uzarsa tehlikedir zaten en iyisi şu lekler bitene kadar dikkatli ol nolur nolmaz sonra hemen kan testi yap için rahatlasınmerhaba kızlar ben daha once ruya ile ilgili konu acmistim ve umutlanmistim acikcasi bebek emzirdigimi gormustum ruyamda... simdi gelelim dier konuya dün beklenen adet tarihim ama 26 mayis sabahi ic camasırimda sıvı kahverengi akinti lekesi vardi.sonra pecete ye sildim sulu kahverengi bi akinti ... ayni gunu aksami ruyamda adet oldugumu gordum ..cuma olurum dedim bole pembe mi kirmizimi desem bi kac damla ve kahverengi leke karisik sekilde gelmis.....dun bugun camur gibi lekelenmelerim var cok az miktarda hani bu bi kac gun tek bir ped taksam yarisi dolmaz o derece durumdayim ... bir haftayi gecik mide yanması kasık batması var bi kac gundur bel agrisi var ki bu bel agrisini en son gecen ay cektim ve adet oldum yani...bu ay cok belirsizim yardim edin doktora gitmek istiorum ama kistm i hamilemiyim belli deil ....
cnm negatuf cikarsa napicam kocamin dilinden kurtulamam 25 tl verdin bi teste diye yapcak biseyim yok malesef 4bucuk tlilkleri yapicam ole bole yine kan vericem sonucta ben .ama sen yap kan vermiyceksen net olur en azindan .ben kan vericem sonuctaCanım şu 4 5 tllik testler aşırı yanıltıyormuş ya ondansa boşuna yapma clear blue die bi test var 25 tl civarı dijital ekran 99 doğru sonuç verio nette çok araştırdım ben. hamile bayan bi hem şu eyaz dikdörtgen testi hemde clear blueyi aynı anda yapıo 5 6 tllik olan anca silik görünüo clear blue haftasını bile gösterdi bikaç gün bekleyip bende eşime aldırıp yapıcam 3 gün gecikti bugün adetim
dun kesildi cnm bugunde su seffaf akinti gelio ben anlamadim bu isten bisi ama belim cok agriovalla çok karışık durumun içini rahatlatmak için en kısa zamanda adetin geciktiyse yada gecikmeye devam edip hala normal adet grmüyorsan bu lekeler kesilir kesilmez kadın doğuma giit yada test yap ama kan testi yapıp kezin sonuç almanı tavsiye ederim ayrıca rüyada süt emzirmekgünahlardan arınmak temizlenmek anlamına gelir normalde rüyalara pek takılma bence psikololojik olarak şuan ne olursa hayatgında hep hamileliğe yorucaksın aynısını bende yaptım ama kendini yorarsın akışına bırak hamileysen eğer hiç kanama görmezsin normalde yerleşme kanaması var ama çok nadir olur oda uzarsa tehlikedir zaten en iyisi şu lekler bitene kadar dikkatli ol nolur nolmaz sonra hemen kan testi yap için rahatlasın
Yaptım canım negatif çıktı çok umutlanmak istemedim o yüzden kan vermeye gitmedim orda negatif djymaktansa kendim göriyim dedim evde eşim sabah almış gelmiş iş çıkışı üzüldük ama çok üzülmedik çünkü ilk denememiz daha birazda stresli bi aydı bu ay yakınımızı hastaneye falan yatırdık gel git evde hizmet et ona üzüldük falan pek fazla çalışamadıkcnm negatuf cikarsa napicam kocamin dilinden kurtulamam 25 tl verdin bi teste diye yapcak biseyim yok malesef 4bucuk tlilkleri yapicam ole bole yine kan vericem sonucta ben .ama sen yap kan vermiyceksen net olur en azindan .ben kan vericem sonucta
amin insallah cnm bende adet oluyorum sanirim ya buyuk ihtimal bende kist falan var bendeYaptım canım negatif çıktı çok umutlanmak istemedim o yüzden kan vermeye gitmedim orda negatif djymaktansa kendim göriyim dedim evde eşim sabah almış gelmiş iş çıkışı üzüldük ama çok üzülmedik çünkü ilk denememiz daha birazda stresli bi aydı bu ay yakınımızı hastaneye falan yatırdık gel git evde hizmet et ona üzüldük falan pek fazla çalışamadıkhakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük melegimizi göndereceği zaman bilir
ümitlendirmek istemem tabiki de kanamanız yerleşme kanamasına çok benziyor.birebir bende yaşadım oradan biliyorum. kahverengi akıntıyı. kesildikten sonra normal akıntı gelir adet olmazsınız.test yaptınız mı?ama eger yarina kadar olmaz isem sabah ilk idrarimla test yapicam insallah vardir
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım korkma kist falan çare bulunacak şeyler Allah ım nasıl isterse öle olur bebeğini kucagına alırsın en kısa zamanda İnşallahama eger yarina kadar olmaz isem sabah ilk idrarimla test yapicam insallah vardir
28 kasimda olmam lazmdi olmadimBende yerleşme kanaması olmadı hiç ama Regli olucakmış gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı çekmiştim benimde iştahım pek yoktu ben 10 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım sabahı beklemedim :) çıktı ama yinede biraz bekleyin derim kaç gün geçti gününüzden
kesildi iste sefaffaf akinti gelmisti yine kahverngi geldi adet olurum gibi dusunuorum ama olayim yadaolmuyayim yarin ilk isim bu test yapicamümitlendirmek istemem tabiki de kanamanız yerleşme kanamasına çok benziyor.birebir bende yaşadım oradan biliyorum. kahverengi akıntıyı. kesildikten sonra normal akıntı gelir adet olmazsınız.test yaptınız mı?
insallah kuzum yaİnşallah hakkında hayırlısı olur canım korkma kist falan çare bulunacak şeyler Allah ım nasıl isterse öle olur bebeğini kucagına alırsın en kısa zamanda İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?