- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi huzurlu_evim
-
ciddimisin ya ben bunu bilmiyorsum burdan davada acilabiliyormuymusburada yasal olmayan bir şey yaparsan geçerli sanırım o
aaa bi yasima daha girdim hic haberim yoktu bundanIp'den tespit edilip dava acilabiliyor sanirim..
hakaretlerde filan olacak sanirim.. iyi olmus ama.. nasilsa internet diye kuru sıkı sallayip saldiramasin kimseaaa bi yasima daha girdim hic haberim yoktu bundan
evet haklisinhakaretlerde filan olacak sanirim.. iyi olmus ama.. nasilsa internet diye kuru sıkı sallayip saldiramasin kimse
siz sifre girerken böyle uyarı yok mu ?Yanlş bi seymi paylastın. Yada ne blm mailine bak bildiri gelmişmi
Evet bu çok tşk ederim rahatladımKonu sahibi ekran görüntüsü aldım bak sendekide bumu? Bu ise genel bir uyarıdır herhalde..
siz sifre girerken böyle uyarı yok mu ?Yanlş bi seymi paylastın. Yada ne blm mailine bak bildiri gelmişmi
Bende de günlerdir duruyor o bende merak etmiştim ilk gördüğümde anlayamamıştım..Sizde de varsa sorun yok o zaman , demekki genel birşey merak etmeyin..Evet bu çok tşk ederim rahatladım
Çok teşekkür ederimBende de günlerdir duruyor o bende merak etmiştim ilk gördüğümde anlayamamıştım..Sizde de varsa sorun yok o zaman , demekki genel birşey merak etmeyin..
Rica ederim..Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?