Bebek Beslenmesi yardim dogru yere konu acmiyorumda bulamadim.yulaf unu ezmesi kepegi nedemek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fatma3537

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
168
5
46
Yulaf unu yulaf kepegi yulaf ezmesi ne demek 7 aylik bebege hangisi verilir.akdardan alinan olurmu yada irmik ne tur olmali.tecrubeli anneler

Yulaf unu yulaf kepegi yulaf ezmesi ne demek 7 aylik bebege hangisi verilir.akdardan alinan olurmu yada irmik ne tur olmali.tecrubeli anneler

Cnm bebeğe muhallebi falan yacaksan marketlerde satılan yulag keğe unu değil de direkt yulaf unu alman lazım. Onu da netten bulanilirsin.

Bu atada konu uanlış yerde, bebek beslenmesi başlığı altında açabilirsiniz..

Marketten almayın hiçbirini, işlemden geçmiş ve besin değeri düşüktür.
Tam yulaf veya tam yulaf unu olarak aktarlardan veya internetten alabilirsiniz.
Bir de alırken taze olmasına dikkat ediniz, çabuk bozulan bir tahıldır.

Akdardn yulafunu aldim paketli vakumluydu pisirdim suyla ama cok tane tane icerisinde kivam almadi birturlu suyu az ekledim yine tane tane duruyor icerisinde .pirincunu denedim onu cok sevdi ama onuda onermiyorlar.bugday nisastasi agirmi gelir.irmikde diyorlar ama bu bildigimiz duz irmikmi icerisinde islem olmayani varmidir:(((

Ek gida olayim tam facia :((gidip marketten almadigim kalmadi ama sonra biri bisey dio biri baska .birturlu baslayamadim .keci sutu aldim maya tutmadi.inek sutu alerji gibi yapti ama doktora goturdum alerji test yapamayiz kucuk diyor.anne sutu cok az doymuyor sabaha kadar agliyordu simdi daha cok agliyor acliktan

Karisik tahilli milupa aptamil bebelac baktim ama karar veremedimki nekadar guvenli olur:(dusunmekten yoruldum artik :)abartmiyorum ama bir turlu ek gidaya baslayamadim stres oldum

İnek sütü 1 yaşından önce hiçbir bebeğe verilmez.
Tahılda kafanız karışıyorsa meyve ve sebzeleri püre yapıp yedirin.
Veya orta büyüklükte bir tencerede mercimek çorbası yapın, içine 100 gram bebek için kıyma (güzel yerinden versinler diye) katıp o çorbadan da içirebilirsiniz.

Marketten al. Hazır. Ama Bebek için özel. 8 tahıllı ile başla 7 aylıksa.
Ben 3 çeşit aldım bazen karıştırıp veriyorum

Selam canım ben aktardan yulaf ezmesi aldım ama onunla direk muhallebi olmuyo yoğurduna sebzesine fln katıyorum muhallebisinede katabilirsin ama muhallebiyi hazır almak istemiyorsan bende ilk 1 ay kadar hipp kullandım yulaflı elmalı olandan şimdi kendim yapmaya basladım oğlumda 7.5 aylık pirinç unu ve irmik ikisini katıpta yapıyorum muhallebi 1 tatlı kasığı 2sinden de normal irmik kullanıyorum ruşeymde alabilirsin marketten 1 çay kasığı flnda ondan katıom içineede istediğin meyveyi koy ben muzlu fln yapıyorum

Tesekkurler cevaplar icin:)bugun akdsrdan yulaf ezmesi irmik tam bugdayunu aldim.hepsinden donusuumlu olarak yapsam olurmu baslangic icin:)bugun irmikli muhallebi yaptim elma kattim cok yedi galiba yarim cay bardagi cok agladi .yesede yemesede agliyor .az yedireyim bidakine:((

Selam canım ben aktardan yulaf ezmesi aldım ama onunla direk muhallebi olmuyo yoğurduna sebzesine fln katıyorum muhallebisinede katabilirsin ama muhallebiyi hazır almak istemiyorsan bende ilk 1 ay kadar hipp kullandım yulaflı elmalı olandan şimdi kendim yapmaya basladım oğlumda 7.5 aylık pirinç unu ve irmik ikisini katıpta yapıyorum muhallebi 1 tatlı kasığı 2sinden de normal irmik kullanıyorum ruşeymde alabilirsin marketten 1 çay kasığı flnda ondan katıom içineede istediğin meyveyi koy ben muzlu fln yapıyorum[/QUOT

Yulaf ezmeside aldim yogurda nasil katiyoruz eriyormuki icinde sert gibi baya.bugun sebze puresine yulaf unu kattim.aksamda elmali irmik muhallebi verdim cokmu gelmistir cok agladi zor uyudu.1 aydir denemerdeyim saglik ocagi 2 cay bardagina gec topla yiycekrde dedi

Yulaf ezmesini kullanmadan önce 2-3 saat ılık suda beklet canım aktardan alırken bana öyle dedilee hem hazmı kolaylasıyor hemde yumusuyor ben ölçüye takılmıyorum 3.günden sonra doktor aldıgı kadr demişti bir kase yapıom genelde bitiriyor istemezse yemiyo zaten

Yulaf ezmesini kullanmadan önce 2-3 saat ılık suda beklet canım aktardan alırken bana öyle dedilee hem hazmı kolaylasıyor hemde yumusuyor ben ölçüye takılmıyorum 3.günden sonra doktor aldıgı kadr demişti bir kase yapıom genelde bitiriyor istemezse yemiyo zaten

Yogurdu nasil yapiyorsun.keci sutu denedim olmadi.market sutuyle yapiyorum cogu kisi vitamini yok bosa yedirme diyor.köy sutunu nerden guvenip alayimki mecbur market sutu olcak
Olur olur bende ne bulursam aldım elimde olsun diye yulaf ezmesi tam buğday unu pirinç unu ruşeym deneye deneye oluyo :) yoğurdu keçi sütü olmasına gerek yok dedi doktorumuz o şimdi moda oldu dedi :) sek günlük şişe sütten yapıyorum ben 2 günde 1 çokta güzel oluyor

Back
X