Düşmesi için ilaç veriyorlar diye biliyorum 5 haftalarda kendi kendine düşmüştü benim parça da kalmamıştı6+2 bugün.. Kese yok, kese yolu yok..
Sağlıksız gebelik dedi doktor. Dış gebelik de değil..
Pzrtesi gel kürtaj yapayım dedi. Haftasonu kanaman başlarsa korkma dedi eve yolladı. Beta düşüyor 250 oldu ama ağrı sızı kanama yok. Kürtaj istemiyorum.
6+2 kendiliğinden düşük yapmak için çok mu büyük? Beklesem beta iyice düşsün diye sorun olur mu ? Nasıl kanama başlar, söktürücü kullanan oldu mu ? Özel hastane para için hemen kürtaj diyor çevremdekiler yaptırma diyor
Korkmayın anestezili olursa hiçbir şey hissetmiyorsunuz ben kürtaj da oldum önceki hamileliğimdeEvet beta takibi yapılıyor 361 den 250 ye düştü şuan.. 2 günde bir baktırıyorum düşüyor.. kendiliğinden sökülse keşke kürtajdan korkuyorum
6+5 te sağlıksız bi gebelik yaşadım Doktor önce ilaç verdi olmazsa yeni kürtaj dedi bana ilaç la düşük oldu parca falan kalmadı başka bi doktora git istersen belki ilaç verir6+2 bugün.. Kese yok, kese yolu yok..
Pzrtesi gel kürtaj yapayım dedi. Haftasonu kanaman başlarsa korkma dedi eve yolladı. Beta düşüyor 250 oldu ama ağrı sızı kanama yok. Kürtaj istemiyorum.
6+2 kendiliğinden düşük yapmak için çok mu büyük? Beklesem beta iyice düşsün diye sorun olur mu ? Nasıl kanama başlar, söktürücü kullanan oldu mu ? Özel hastane para için hemen kürtaj diyor çevremdekiler yaptırma diyor
Ama anlayamadığım kese yok yazmışsınız nasıl bi düşük olacak anlamadım kese yoksa bebek yoksa dis gebelik de değilse neyi kürtaj yapacak tam olaraj6+2 bugün.. Kese yok, kese yolu yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?