- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
kist yokmuş canım dün ulrasonla da baktı doktor rahimde kalınlaşma var gebelik gibi duruyor dedi hatta ama test herşeyi bozdu diyebilirim.bundan önceki aylarda çok daha kafaya takardım ben neden olmuyor diye o zamanlarda bile gecikemem olmadı şimdi anlayamadım bakalım bekleyelim biraz dahaGebelik yokmus belli ki hava degisimi olabilir yada kist falan olabilir bir haftadan uzun surerse gecikmen dr a bi gorun derim..
4 sene boyunca her gecikmede kosa kosa test alirdim.. ne zaman ki vazgectim olmayacak dedim hamile kaldim kafani rahat tut herseyden once
bende de hamile kalmadan bir ay önce 3 gün gecikme yaşadım kan testi yaptırdım o gün de hasta oldum o ay olmuycak anladık artık dedim saldım kendimi 1 ay sonra da sürpriz şekilde hamile kaldığımı öğrendim seninki de böyle birşey olabilir belki inş o güzel haberi burda paylaşırsın sendearkadaşlar merhaba benim adetim 4 gün gecikti normalde günü gününe olan biriyim hamilelik ile ilgili belirtilerimde çok vardı dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.ama ben hala adet olmadım.kasık ağrım bel ağrım hala devam ediyor.bu tarz birşeyle karşılaşan var mı ya da etrafında duyan?
inşallah canım dün zaten yeterince heveslenmiştim ama suya düştü hepsi :) artık olsam da diyorum acabalardan kurtulsam ya da olmuyorsam da çıksa tahlilerde :) aklıma takılıp duruyor ilk defa başıma geliyor çünkü ağrım çok var kasıklarımda belimde ama gelen giden yoksana umut vermek istemiyorum ama hamile kalmadan iki uc ay oncesinde benimde rahmimde kalinlasma olmustu ve adet duzensizligim baslamisti bilimsel mi bilmiyorum ama vucut kendini hamilelige hazirliyo derler.. hadi bakalim insallah yaklasmissindir :)
inşalalh canım ben hala adet olamadım işte ağrım çok var ama adetim gelmiyor daha napacağımı şaşırdımbende de hamile kalmadan bir ay önce 3 gün gecikme yaşadım kan testi yaptırdım o gün de hasta oldum o ay olmuycak anladık artık dedim saldım kendimi 1 ay sonra da sürpriz şekilde hamile kaldığımı öğrendim seninki de böyle birşey olabilir belki inş o güzel haberi burda paylaşırsın sende
doktor ne diyor peki inş vardır canıminşalalh canım ben hala adet olamadım işte ağrım çok var ama adetim gelmiyor daha napacağımı şaşırdım
kanda baktırsaydın ya canım normalde de bu kadr çok gecikme olur muydu bende olmazdı hiç de o yüzden kafam takılıyorBenim de bugünle beraber 11 gün geçti hoş normalde de düzenli değil kan tahlili yaptırmadım idrarda bişey yok negatif
dün gittim doktora hamileyim umuduyla ama ultrasonda baktı kist falan yok dedi hatta rahim kalınlaşmış gebelik olam ihitimalin var dedi kan testi negatif çıktı sonucu göstermeye gitmedim negatif olunca belki gelir dedim ama yok dahadoktor ne diyor peki inş vardır canım
oy bana da nasip olsun o mutluluk ya :) hatta isteyen herkese:) bütün belirtiler vardı hatta hala var ama tahlil de yok ağrılarım çok var benim yaben adet oldum 3 gun birden kesildi.. bi test yapayim dedim anaamm hamileyim hicc beklemiyodum.. afedersin hamileymisim ve yemedigim bok kalmamisti :) hiiicc beklemedigin bi zamanda geliyo
Cnm belki geç dollenmedir bekle bakalım mevlam neylergelmezse tekrar ne zaman gitmeliyim doktora hanımalar ya da geç döllenme ihtimali olabilir mi böyle birşeyse ne zaman belli olur ki?
öyle tabi beklemekten başka yapacak birşey yok şuanda geç döllenmeyse ne zaman çıkar kanda ya da idrarda bir bilgin var mı canımCnm belki geç dollenmedir bekle bakalım mevlam neyler
Normal adetmi olmustunuzben adet oldum 3 gun birden kesildi.. bi test yapayim dedim anaamm hamileyim hicc beklemiyodum.. afedersin hamileymisim ve yemedigim bok kalmamisti :) hiiicc beklemedigin bi zamanda geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?